Bir anlık boşluk olabilir mesela. Ya da çok aşık olmuş kopamamıştır. Klasik laflar yaniHayır demek istiyor ki
Ben çok ahlaklı bir insanım
Ama kınadığım için ulvi güçler tarafından başıma bu olay getirildi
Yoksa ben yapmadım
Yersen
Yaşattığımı yaşayacağıma şüphem yok zaten hakettm derim çok pişmanım keske zamanı geri alabilsemMadem kınadığını yaşamadan ölmedin,
Mübarek ayda tek duam yaşattığını da yaşamadan ölmezsin umarım
Evlilik hayatında başarılar tatlım
Kendin gibi vicdanlı, ahlaki normlara göre yaşayan ve kırılmaktan çok korkan bir metres belki seni de bulur.
Ne dersin?
Benim hangi cümlemde kendimi haklı çıkardığım kanısına varsınız. Ben neyimi haklı çıkariyim yaptıgım sey ahlaksızşık karaktersizlik bennim gibilere ne dendiği ortada. Sadece ben neden böyle yaptım diye çoo üzülüyorum çook pişmanım zamanı geri almayı çoı isterdim bi amacım yoktu neden böyle yaptım bilmiyorum o yuzden diyorum kınadığımı yaşadım diye cunku kendimden hiç beklemezdimİşte bu . Bu olur olmadık yerde sırf kendini haklı çıkarmak için kınadığını yaşamadan ölmezsin diyenlere sinir oluyorum. Ve bunu hep evli adamlarla ilişki yaşayanlar, ilgi duyanlar kullanıyor. Ama sizin dediğiniz çok doğru. Evli adamlarla ilişki yaiayanlar yaşattığını yaşamadan ölmesin.
Aşık olmadım istemiyorum da çok pişmanımBir anlık boşluk olabilir mesela. Ya da çok aşık olmuş kopamamıştır. Klasik laflar yani
Olmadı geçrketen neden yalan soyliyim adım bile belli değil doğru soyluyorumÖpüştünüz beraber uyudunuz ama ilişki olmadı?? Bu söylediğine sen bile inanmıyorsun belli de... neyse devam etmicem . Sonu iyiye gitmiyor çünkü
Ay size ne milletin hayatından ya. Kadın bir hata yapmış olabilir. Yargılamak size mi düşüyor! Öyle bi beddua etmişsiniz ki sanki kadın sizin kocanızla/sevgilinizle takılmış!? Ki bence yüzde 100 siz de aldatılan bir kadınsınız.
Şu kısım beni düşündürdü. Pişman gibi gelmedin bana. '' Zaten yedim bi halt, yediğim halt belli sonum belli, ben iflah olmam, kirlendim; eee bari devam edeyim battı balık yan gider. '' fikrini kendine benimsetmeye çalışıyor gibisin.Onunla şuan ayrıyız ama barısmak icin yazıyor yine de ona ihanet ettiğimi dusunuyorum neyin kafasını yaşadım bilmiyorm Allah belamı verir zaten yakında. Şimdi işten cıkamam cok dikkat çeker ailem cunku bi seyleeden supheleniyor olay kapansın gitsin istiyorm kendimi çok kötğ hissediyorm bi daha asla yapmam ama unutamam bu olayı kirlendm sanki kendimi çöp gibi hissediyorum neden yaptım bilmiyorum amacım neydi? Ben evli biriyle ilişki yaşayacak kız degildim. Hep kınardım. Karmaya inanıyorum kesinlikle evlennce yaşayacağım ben de ama hakettim diyeceğim. İlişki icinde oldugum kişi bi sürü kisiyle aldatıyımus zaten onun umrunda bile değil tmam daha gorusmeyelim sen cok kötü hissediyorsun ama işten cıkmanı kabul etmiyorum cok iyi yapıyosun işi dedi ama ben kendimi çok kötü hissediyorum. O kişiye aynu yaştayız bu arada. İçim daralıyor cok kötüy
İnanın yanılıyorsunuz hicbi beklentim yoktu zaten 7 senelik iliskimle barıstım ben o kişinn yuzunu bile görmek istemiyorm hicbi amaxım yoktu evli cocuklu biriyle ne beklentim olabilir sadeve bu yaptıgım yanlısın yuku altında eziliyorum kişi umrumda değil zaten biz ilk gorustugumzde eşinz sakın bilmesin cok uzulur diye kac kete konustum irademe yenik düştüm şimdi yaptıgımdan cok utanıyorum cok sukur ki cinsel birliktelik yaşamadım yoksa napardm bilmiyorm nedensizce gerçekten beklentim yokken kendimi gunaha soktumBen sizin zihniyetin değişeceğini sanmıyorum. Ayrıca hata dediğin bir defa boşluğa gelince yapılır, kendinle ilk baş başa kaldığında eğer dediğin gibi bu konularda ahlaki normların yüksekse aklın başına gelir, ne yapıyorum ben , evli adamla ne işim var diye. Senin ahlaki değerlerin nedense, adamla 4- 5 defa takılıp hatta aynı yatağa girip ön sevişme ( bize daha ilersini anlatmadığın için daha ilersini yazmıyorum) yaşarken aklına gelmemiş ama adam niyetini belli edip, ben senin için yuvamı yıkmam , böyle takılalım dediğinde bir aydınlanma yaşamışsın, kendini mi kandırıyorsun bizi mi anlamadım ancak sen yaşadıklarından pişman falan değilsin, sadece adamda umduğunu bulamamışsın, adamda senin bakire olduğunı anlayınca böyle bir rest çekmiş ki tam birleşme yaşadığınızda ondan beklentin olmasın. Sen hala riyakar davranıyorsun ve yazdıklarından da bu belli kusura bakma. Pişmansan eğer önce kendine dürüst ol.
Hayatımda ne alkol ne içki kullanmadım ancak bunu kullanan kişileri ahlaksızlıkla suçlamak aklıma bile gelmedi, bence sizin ahlaki değerlerinizde bir hata var. Ayrıca cinsellik yaşayan kadın ahlaksızdır düşüncenizde iğrenç, cinsellik insanın kendi ile ilgilidir, hesabını inancı neyse inandığı yaratıcısına verir. Benim evlenmeden cinsellik yaşayan bir sürü kız arkadaşım oldu ama birinin bile evli erkeklere göz ucu ile baktığını bile görmedim. Sizin yaptığımız eylem değil ahlaksızlık ve iğrenç olan( günah sevap kısmı toplumu ilgilendiren birşey değil çünkü) olan , ahlaksızlık olan bunu yaşadığınız kişi hala bunun bile farkında bile değilsiniz.
Ahlakı kodlarınızın bozuk olduğu aslında, aynı yatağa girerim, öpüşür koklaşırım ama zara dokundurmam kafanızdan da belli de o konuya hiç girmiyorum.
Bence dediğiniz gibi pişmansanız geçin aynanın karşısına kendinize dürüst olun önce; siz yaşadıklarınızdan pişman falan değilsiniz, ne yaşamışsanız bile isteye yaşamışsınız.Siz sadece yaptıklarınız, umduğunuz sonuca ulaşmayınca ve hayatınızda yıktığınız ahlaki değerler elde ettiğiniz sonuca değmeyince, kafanızda kendinizi aklamak için kendinizi kandırıyorsunuz o kadar. Yoksa adamın karısı için o kadar hassas olsanız, bir ihtimal bir anlık boşlukla olan ilk görüşmeden sonra kendinizi yer bitirirdiniz, adam size ben senin için yuvamı yıkmam, ben seninle evlenmem dediğinde değil
Nasıl yani? Böyle bir şey mümkün olabilir mi yarın vercem istifamı ben bu yukun altında eziliyorum tövbe ettim bi daha kişiyi göresim yok öyle seyler dusunur muyum ben nasıl unutcam bu yaptıgım yanlıso diye dusunuyorum. Allah korusun bi daha mumkun degil ben evli olan birine merhaba demem artkŞu kısım beni düşündürdü. Pişman gibi gelmedin bana. '' Zaten yedim bi halt, yediğim halt belli sonum belli, ben iflah olmam, kirlendim; eee bari devam edeyim battı balık yan gider. '' fikrini kendine benimsetmeye çalışıyor gibisin.
Evet çok pişmanum teşekkür ederim. Böyle yorumlar geleceğini beddualar geleceğini biliyordum bilerek yazdım yaptıgım yanlıs daha cok yuzume vurulsun diye. Ben bunu hallettim bedduaları hakettim diyerek okuyorumkonu sahibi belli ki vicdan azabı cekiyor ve günah çıkarmaya çalışıyor beddua edenlere ağır konuşanlara bile çıkışmamasından çok pişman olduğu aşikar
Bence de vermelisin. O işyerinde güvende değilsin. Yarım kalan işi bi şekilde tamamlamayı planlıyor evli herif.Nasıl yani? Böyle bir şey mümkün olabilir mi yarın vercem istifamı ben bu yukun altında eziliyorum tövbe ettim bi daha kişiyi göresim yok öyle seyler dusunur muyum ben nasıl unutcam bu yaptıgım yanlıso diye dusunuyorum. Allah korusun bi daha mumkun degil ben evli olan birine merhaba demem artk
Yemin ediyorum bunu sorguluyorum. Benim derdim neydi ya gercekten geri zekalıyım tam. Neden yaptım anlam veremiyorum neyin kafasını yaşadımDerdiniz neydi peki? Bekar erkeklerin soyu mu kurudu
Bence bosluktasin karşına o çıkmış onunla olmuşsun yaptığın korkunç ama zararın neresinden dönsen kârdırMerhaba herkese şimdi anlatacaklarımı okurken benden iğreneceksiniz yine de anlatmak istiyorum çünkü ben de kendimden nefret ediyorum. Öncelikle kendimden bahsediyim. 20li yaşlarda eğitimli güzel sayılabilecek bir kızm. Şu zamana kadar ne sigara ictim ne alkol kullandım ağzımdan küfür dahi çıkmaz. Kimseyi incitmem bana hep sert ol derler kırmaktana kırılmayı tercih ederim. Hep hayatta her şeyin ahlaki boyutunu hesap ederek yaşadım. En kötü kalpli insan için bile en iyisini diledim çoj kişiye yardım ettim bunları neden mi anlatıyorum? Çünkü ben şimdi anlatacağım seyi yapacak biri değildim. İşe girdim iş yeri sahibiyle yakınlaştık ve kendisi evli hatta cocukları var. Birlikte olmadık ama beraber uyuduk ıpusme vs oldu.. Pişmanlıktan ölmek üzereyim 3, 4 kere gorustuk asla bi beklentim yok neden yaptım geçrketen bilmiyorum paraya falan ihtiyacım yok gozumde yok, yuva yıkmak asla aklımın ucundan gecmez öyle bir se5 istemem zstenn evli biri boşansn benm icin evlensn falan işim olmaz. Çok çekti beni kendisine kapıldım gittim neden yaptım bilmiyorm her gorusme de bu son dedim gorusme olsun dedim o da zaten oylesine gorusuyorz böyle gezelim sadece el ele bile tutsmadan ben mutlu hissediyorm zaten yuvaöı yıkmam arkadas oluruz diyo yani cinsellikte olmadı asla olmazda ben karşıyım evlenmeden 7 senelik iliskim vardı cinsellik yaşamadık dusunun. Onunla şuan ayrıyız ama barısmak icin yazıyor yine de ona ihanet ettiğimi dusunuyorum neyin kafasını yaşadım bilmiyorm Allah belamı verir zaten yakında. Şimdi işten cıkamam cok dikkat çeker ailem cunku bi seyleeden supheleniyor olay kapansın gitsin istiyorm kendimi çok kötğ hissediyorm bi daha asla yapmam ama unutamam bu olayı kirlendm sanki kendimi çöp gibi hissediyorum neden yaptım bilmiyorum amacım neydi? Ben evli biriyle ilişki yaşayacak kız degildim. Hep kınardım. Karmaya inanıyorum kesinlikle evlennce yaşayacağım ben de ama hakettim diyeceğim. İlişki icinde oldugum kişi bi sürü kisiyle aldatıyımus zaten onun umrunda bile değil tmam daha gorusmeyelim sen cok kötü hissediyorsun ama işten cıkmanı kabul etmiyorum cok iyi yapıyosun işi dedi ama ben kendimi çok kötü hissediyorum. O kişiye aynu yaştayız bu arada. İçim daralıyor cok kötüyüm
Ayrılın o iş yerinden. Adam sizi kullaniyor. Şöyle pislikler için açmayın ozelinizi. Sizi seven değer veren bekar biriyle ne yaparsanız yapın ama şöyle midesizler için asla.Asla yapmam tövbe ettim. Bi daha asla eşi de asla haketmiyor bunu. Çoj uzgunum bi daha yapar mıy7m aklım basıma geldi de geç oldu..
Asla vermrm öylr cok pişmanum ki yarın istifamı verip her yerden engellemek için sabırsızlanıyorum cok pişmanım cok uzgunum hayatımın dersimi aldımÖpüşmeler, birlikte uyumalar. Ama cinsellik yaşanmadı.
Yuvasını yıkmazmış... O yuvayı çoktan yıkmış, sizinle de gönlünü eğlendiriyor, hem de bunu arkadaşlık adı altında yapmaya çalışıyor ki, başına bela olmayın, bişey beklemeyin diye, izin vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?