kınadığını yaşamadan ölmemek, ettiğini bulmak vs. , okb

Bende şu topikte konuyu geyiğe çevirenleri banlasam mı ne mapusta bol bol kınarlar

O kadar basit değil ya , tabiki birine bi kötülük yapsan yoluna geliyor, Allah bi yerden çıkarıyor ama ayrılman gerekiyorsa ayrılmışsındır, bilerek kötülük olarak yapmadın ya yoluna gelsin, hayır kandırıp hisleriyle oynayıp ortada bırakmışsan o ayrı
Ama suyu al dök vs bunlar takıntı hakikaten, okb için dr a gitmen gerek
Bu arada bende zayıfları ve yiyip yiyip kilo almayanları kınayım da başıma gelsin

Bende şu topikte konuyu geyiğe çevirenleri banlasam mı ne mapusta bol bol kınarlar
Mune inanki 5 kilo vermek için her yolu deniyorum. Yazıyı görünce bir umut diye yazdım.
Yoksa diyete baslıyorum daha 73 ' ü hiç görmedim
Mapus dersen benim için iyi olmaz. Elim tamamen boş kalır ve şekerli yoğurtla ekmekten sonra ne yesem diye daha hızlı düşünmeye başlarım.
Saygılar

Anoreksiya falan olma da :) 55 kilo olanlar sizi kınıyorum de mesela
Cevap yazamayacağım Mune mapusa yollayacakmış. Dikkatli ol duymasın.
(Anoreksiya olma ihtimalim hiç yok tüm beden zayıflasa, popom kalan yağ ihtiyacını karşılar :/ )

Kinadigin şey başına gelir derler ama sürekli başına gelen şeyleri de kendine baglamaman gerekir olması gerekiyordu oldu buna illa bireylerin sebeb olmasi gerekli değil.

Kimseyi kınama! günahından haberin olabilir ama, tövbesinden haberin olmaz.

Bende zenginleri çok kınıyorum.. Ne o öyle hizmetçiler, şoförler, dadılar filan.... Ayhhhh çok sıkıcı.....

Demet Akalın'la Demet Şener'e ne olmuş ki?

Bence de herkes büyük konuştuğunu yaşar, bir insanı üzerse kendi de üzülür, kınadığı başına gelir, kesinlikle yapmam dediğini yapmak zorunda kalır bunlar takıntı değil gerçek. Ayrıca dua etmezsen başına kötü bir şey gelecek düşüncesi de takıntı değil inanç meselesi ben de dualarım azalınca Allah'dan uzaklaşınca, dünya derdine düşünce beni bir silkeler Rabbim, başıma bir iş gelir. Her konuda dua etmeye çabalarım. İnançlı birisi isen bunları düşünmen normal ben çok büyük takıntı görmedim. Bunlara dikkat etmek için, bu tür şeyler yapmamak için ara sıra bunları düşün bence de, kınama, arkadan konuşma, büyük konuşma, böbürlenme ve dua et. Haaa sürekli bunları kafana takma ama aklından da çıkarma...

demet şenerle ibrahim kutluay boşanıyor, konuyla alakası şu, demet akalınla ibrahim kutluay evlenmek üzereyken hatta demet akalın gelinlik diktiriyorken demet şenerde bunu biliyorken ibrahim kutluayla beraber olamaya başladı ve onunla evlendi, şimdi ibrahim kutluay demet şeneri aldattığı için ayrılıyorlar, yuva yıkanın yuvası yine yok, geyik değil yani konuyla ilgili, ilgili mavişlere duyurlur, saygılar :)

Yok eski mevzuyu biliyorum, Demet Akalınla İbo'nun sevgili olduklarını (haaa Demet Akalın gelinlik almışken boynuzlanmış kısmını bilmiyordum ) ama Demet Şener'i aldattığını ve boşandıklarını senden duydum. Vaay beee, İlahi Adalet hiç şaşmıyor desene...

Yalnız İbo da pislikmiş hani, o da bi boynuzlanmalı artık...

Kız ağzımdan aldın Allah'tan okunuşumda yorum piştisi olmadık

Kız ağzımdan aldın Allah'tan okunuşumda yorum piştisi olmadık

Ben Akalın'ı sevemedim hiç, dinlemem de ama o zaman bu kıza yaptıkları çok dokunmuştu bana... Ohh olsun dedim bugün öğrenince...
Sadece kadına değil adama da ohh olsun denecek bir şeyler olmalı... Nihayetinde Şener bunu tek başına yapmadı....

Neyse konu sahibi arkadaşım hepimizin var bazı takıntıları.... Ooooo benimkileri bilsen.. Onlarla yaşamaya alıştım takıntı gibi gelmiyor artık bana.. Yapılması gereken rutin şeyler gibi geliyor....

bende basıma bıs gelse dua etmıyorum yada dualarım azaldı dua etmem lazım dıye dusunuyorum. ınanclı ınsansın cnm normal bence..

Herşeyi hastalığa bağlamayın bemce asıl hastalık olan belkide kendinize hastalık komdurup bu hıyunuza bahane bulmaktır. Ama sonuç ne olursa olsun düşündüğünüz şeyleri yanlış bulmadım. Yaşamak istemediğimi başkasına yaşatmamalıyım benimde başıma gelebilir gibi bir prensip olarak gördüm. Benimseyin, zaten bir süre sonra kimin için bunu düşünüp düşünmemeniz gerektiğini hayat öğretiyor buna da tecrübe diyoruz

Kınamak sizin bahsettiğiniz şeyleri kapsamıyor yanlız. Mesela;

"Melehatın kızı oğlanlarla görüşüyomuş püü yazıklar olsun" cümlesinde melehatın kızı kınanıyor.

Ya da "Ben asla Ayşe gibi olmam, salak mıyım?" derseniz Ayşe'yi kınamış olursunuz.

Yani kısacası sizinki kınamaktan ziyade insani tepkiler. Herkesin yaptığı bir karşılık bulsaydı dünyada taş taş üstüne kalmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…