- 30 Haziran 2012
- 806
- 842
- 133
Hani neredeeResmı gonderdıgım arkadas mantara benzetmedı ama
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hani neredeeResmı gonderdıgım arkadas mantara benzetmedı ama
![]()
Bende dun gece sahurdan sonra hem tv yi ben uydu alicisini kapatim yattim ama kendi kendine acildiKinalanma tıp'ta bir çeşit mantar ruhanî olarak da uyurken ruh bedenden ayrılıyor ve farklı alemlerde geziyor vs vs benim takildığım konu dün akşam bi çok kişiye farklı durumlar olması :/ bende dün akşam mutfaktan kötü koku aldım ama kaynağını bulamadım esimle beraber her yere baktık ama bulamadım. Annemlerin gece gözüne uyku girmemiş bi arkadaş farklı bisey yaşamış vs vs belki de hepsi aynı güne denk geldi :/
alıcı ses çıkarmaz diye biliyorum Abim bu işi yapıyor çünkü . Ama gerçekten dün akşam havada kasvet de vardı amacım kimseyi korkutmak değil elbette ama ezanı duyana kdr gözüme uyku girmedi . Esimde aldı aynı kokuyu aradık taradik bulamadık mutfakda çok büyük değil her yere baktık,o koku tüm eve yayıldı ama biz bulamadık nerden geldiğini. Balkona çıktım baktım dışardan mi geliyor koku diye o da yok ama dün akşam bi çok kişide huzursuzluklar olduğunu duydum vardır bir sebebi elbetteBende dun gece sahurdan sonra hem tv yi ben uydu alicisini kapatim yattim ama kendi kendine acildi
Sesiyle irkildim nerden geldigini anlamadjm once disari baktim
Deprem oncesi ugultu sandim
Tv kapatip fisi cekip yattik
Ani uyaninca cok korktum ama sonra izleriz diye program etiketlemis olabilir esim yada kizim dedim ustunde durmadim
Bu durumda uydu alicisi ve ses acilirmi bilmiyorum gerci
Ay hayırlara cıksın ınsallahalıcı ses çıkarmaz diye biliyorum Abim bu işi yapıyor çünkü . Ama gerçekten dün akşam havada kasvet de vardı amacım kimseyi korkutmak değil elbette ama ezanı duyana kdr gözüme uyku girmedi . Esimde aldı aynı kokuyu aradık taradik bulamadık mutfakda çok büyük değil her yere baktık,o koku tüm eve yayıldı ama biz bulamadık nerden geldiğini. Balkona çıktım baktım dışardan mi geliyor koku diye o da yok ama dün akşam bi çok kişide huzursuzluklar olduğunu duydum vardır bir sebebi elbette
Çok tuhaf. Sanki çıplak ayak ayakkabı giymişsinizde boyamış gibi.
Dualarını okumayı esirgeme canım duasız iş yapmanın hayır getirmeyeceğini inanan biriyim o yüzden uyurken dışarı çıkarken eve girerken falan dua ederim.. hayatımda bir kere senin yaşadığın olay gibi bi olay geldi basima daha da gelmedi çok sükur gelmesinde zaten hamileyim daha çok korkuyorum bebisime bisey olur diye :)Ay hayırlara cıksın ınsallah
ben sahuru duyamıyorum davulu fılan yanı o yuzden artık yemeden yatmıyorum gec olsun vakıt nasılsa gunde 3-4 saat anca uyuyabılıyorum sabah erkenden ıse gıdıyorum dıye . Ama ona ragmen yatakta cok uykum olmasına ragmen uyumamaya dırendım
yanı susadıgımı hıssedıyorum acaba uyanamadım mı yoksa hakketten tek basıma gıttımmı bılmıyorum
Ya koku dediniz dün akşam bizim apartmandada rezalet bir koku vardı. Evde yoktu ama apartman girişinde vardı. Bu sabah yok denecek kadar az vardı çıkarken. O geldi aklima şimdi.alıcı ses çıkarmaz diye biliyorum Abim bu işi yapıyor çünkü . Ama gerçekten dün akşam havada kasvet de vardı amacım kimseyi korkutmak değil elbette ama ezanı duyana kdr gözüme uyku girmedi . Esimde aldı aynı kokuyu aradık taradik bulamadık mutfakda çok büyük değil her yere baktık,o koku tüm eve yayıldı ama biz bulamadık nerden geldiğini. Balkona çıktım baktım dışardan mi geliyor koku diye o da yok ama dün akşam bi çok kişide huzursuzluklar olduğunu duydum vardır bir sebebi elbette
Onuda gösterebilriimÇok tuhaf. Sanki çıplak ayak ayakkabı giymişsinizde boyamış gibi.
Benim bir terliğim bu renge boyuyordu ıslanınca ayaklarımı,havuzda kullanıyordum ,çöpe attım sırf boyuyor tabanı diye. Acaba o tarz birşey olabilir mi diye düşündüm resimlere bakınca.
Allah Allah :/ hayır olsun inşallah canım ya çok da takıntı yapmamak lazım belki birisi çöpünü kapı önünde uzun sure bıraktı suyu falan akti hava da sıcak dağılmıştır belki kokusu ?Ya koku dediniz dün akşam bizim apartmandada rezalet bir koku vardı. Evde yoktu ama apartman girişinde vardı. Bu sabah yok denecek kadar az vardı çıkarken. O geldi aklima şimdi.
Mesela daha once ılk elım kınaladıgında Oğluma hamıle oldugumu ogrenmıstım .Dualarını okumayı esirgeme canım duasız iş yapmanın hayır getirmeyeceğini inanan biriyim o yüzden uyurken dışarı çıkarken eve girerken falan dua ederim.. hayatımda bir kere senin yaşadığın olay gibi bi olay geldi basima daha da gelmedi çok sükur gelmesinde zaten hamileyim daha çok korkuyorum bebisime bisey olur diye :)
Nasil bi koku?alıcı ses çıkarmaz diye biliyorum Abim bu işi yapıyor çünkü . Ama gerçekten dün akşam havada kasvet de vardı amacım kimseyi korkutmak değil elbette ama ezanı duyana kdr gözüme uyku girmedi . Esimde aldı aynı kokuyu aradık taradik bulamadık mutfakda çok büyük değil her yere baktık,o koku tüm eve yayıldı ama biz bulamadık nerden geldiğini. Balkona çıktım baktım dışardan mi geliyor koku diye o da yok ama dün akşam bi çok kişide huzursuzluklar olduğunu duydum vardır bir sebebi elbette
Evet canım burnumu degdırmeme gerek bıle kalmadan hıssedılen taze kına kokusuCuteMom canım kına kokusu var demiştin dimi?