• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kınalanmak

Gönderin şu resimleri de bakalım bari, lakin bende tüm arkadaşlar gibi mantar diyenlerdenim.

Kinalanma tıp'ta bir çeşit mantar ruhanî olarak da uyurken ruh bedenden ayrılıyor ve farklı alemlerde geziyor vs vs benim takildığım konu dün akşam bi çok kişiye farklı durumlar olması :/ bende dün akşam mutfaktan kötü koku aldım ama kaynağını bulamadım esimle beraber her yere baktık ama bulamadım. Annemlerin gece gözüne uyku girmemiş bi arkadaş farklı bisey yaşamış vs vs belki de hepsi aynı güne denk geldi :/

Hakikaten bi foto atsanda gorsek canim ya. Merak ettik valla:KK17:

Kinalanma tıp'ta bir çeşit mantar ruhanî olarak da uyurken ruh bedenden ayrılıyor ve farklı alemlerde geziyor vs vs benim takildığım konu dün akşam bi çok kişiye farklı durumlar olması :/ bende dün akşam mutfaktan kötü koku aldım ama kaynağını bulamadım esimle beraber her yere baktık ama bulamadım. Annemlerin gece gözüne uyku girmemiş bi arkadaş farklı bisey yaşamış vs vs belki de hepsi aynı güne denk geldi :/
Bende dun gece sahurdan sonra hem tv yi ben uydu alicisini kapatim yattim ama kendi kendine acildi
Sesiyle irkildim nerden geldigini anlamadjm once disari baktim
Deprem oncesi ugultu sandim
Tv kapatip fisi cekip yattik
Ani uyaninca cok korktum ama sonra izleriz diye program etiketlemis olabilir esim yada kizim dedim ustunde durmadim
Bu durumda uydu alicisi ve ses acilirmi bilmiyorum gerci

Kinalanma olayini ilk kez burda duydum
Nasil bisey bilmiyorum foto olsa iyi olur
Diger olay benim cok sık basima gelir
Kalktim sanarim bir suru sey yasarim halbuki hala yatakta olurum

Gecen gun gunduz vakti uyuyakalmisim esim aramis aniden uyandim actim teli ama bildigin bilinc kaybi yasadim
Sen kimsin ben kimim hangi gun saat kac gibi bir suru soru sordum ama o an gercekten hicbirsey hatirlamiyordum
Esimin hatirlatmalariyla kendime geldim :)

Buarada D damdan ada soyledım
Halıyıda görmeyiverin
bu güzel ayaklarımın halinden sonra nazar olsun o :KK11:

Eklentiler

• 50a24343-22ad-4502-bdc0-784c95d098d3.webp
    50a24343-22ad-4502-bdc0-784c95d098d3.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 177
  • fd0b6365-1afa-4aac-9abb-1154d5891c91.webp
    fd0b6365-1afa-4aac-9abb-1154d5891c91.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 166
Bende dun gece sahurdan sonra hem tv yi ben uydu alicisini kapatim yattim ama kendi kendine acildi
Sesiyle irkildim nerden geldigini anlamadjm once disari baktim
Deprem oncesi ugultu sandim
Tv kapatip fisi cekip yattik
Ani uyaninca cok korktum ama sonra izleriz diye program etiketlemis olabilir esim yada kizim dedim ustunde durmadim
Bu durumda uydu alicisi ve ses acilirmi bilmiyorum gerci
alıcı ses çıkarmaz diye biliyorum Abim bu işi yapıyor çünkü . Ama gerçekten dün akşam havada kasvet de vardı amacım kimseyi korkutmak değil elbette ama ezanı duyana kdr gözüme uyku girmedi . Esimde aldı aynı kokuyu aradık taradik bulamadık mutfakda çok büyük değil her yere baktık,o koku tüm eve yayıldı ama biz bulamadık nerden geldiğini. Balkona çıktım baktım dışardan mi geliyor koku diye o da yok ama dün akşam bi çok kişide huzursuzluklar olduğunu duydum vardır bir sebebi elbette

alıcı ses çıkarmaz diye biliyorum Abim bu işi yapıyor çünkü . Ama gerçekten dün akşam havada kasvet de vardı amacım kimseyi korkutmak değil elbette ama ezanı duyana kdr gözüme uyku girmedi . Esimde aldı aynı kokuyu aradık taradik bulamadık mutfakda çok büyük değil her yere baktık,o koku tüm eve yayıldı ama biz bulamadık nerden geldiğini. Balkona çıktım baktım dışardan mi geliyor koku diye o da yok ama dün akşam bi çok kişide huzursuzluklar olduğunu duydum vardır bir sebebi elbette
Ay hayırlara cıksın ınsallah
ben sahuru duyamıyorum davulu fılan yanı o yuzden artık yemeden yatmıyorum gec olsun vakıt nasılsa gunde 3-4 saat anca uyuyabılıyorum sabah erkenden ıse gıdıyorum dıye . Ama ona ragmen yatakta cok uykum olmasına ragmen uyumamaya dırendım
yanı susadıgımı hıssedıyorum acaba uyanamadım mı yoksa hakketten tek basıma gıttımmı bılmıyorum

Buarada D damdan ada soyledım
Halıyıda görmeyiverin
bu güzel ayaklarımın halinden sonra nazar olsun o :KK11:
Çok tuhaf. Sanki çıplak ayak ayakkabı giymişsinizde boyamış gibi.
Benim bir terliğim bu renge boyuyordu ıslanınca ayaklarımı,havuzda kullanıyordum ,çöpe attım sırf boyuyor tabanı diye. Acaba o tarz birşey olabilir mi diye düşündüm resimlere bakınca.

Ay hayırlara cıksın ınsallah
ben sahuru duyamıyorum davulu fılan yanı o yuzden artık yemeden yatmıyorum gec olsun vakıt nasılsa gunde 3-4 saat anca uyuyabılıyorum sabah erkenden ıse gıdıyorum dıye . Ama ona ragmen yatakta cok uykum olmasına ragmen uyumamaya dırendım
yanı susadıgımı hıssedıyorum acaba uyanamadım mı yoksa hakketten tek basıma gıttımmı bılmıyorum
Dualarını okumayı esirgeme canım duasız iş yapmanın hayır getirmeyeceğini inanan biriyim o yüzden uyurken dışarı çıkarken eve girerken falan dua ederim.. hayatımda bir kere senin yaşadığın olay gibi bi olay geldi basima daha da gelmedi çok sükur gelmesinde zaten hamileyim daha çok korkuyorum bebisime bisey olur diye :)

Ya koku dediniz dün akşam bizim apartmandada rezalet bir koku vardı. Evde yoktu ama apartman girişinde vardı. Bu sabah yok denecek kadar az vardı çıkarken. O geldi aklima şimdi.

Çok tuhaf. Sanki çıplak ayak ayakkabı giymişsinizde boyamış gibi.
Benim bir terliğim bu renge boyuyordu ıslanınca ayaklarımı,havuzda kullanıyordum ,çöpe attım sırf boyuyor tabanı diye. Acaba o tarz birşey olabilir mi diye düşündüm resimlere bakınca.
Onuda gösterebilriim
bir önceki gün oğlumun karnesınden oturu butun gun aynı ayakkabıylaydım
ama resmen kınaya benzemıyor mu sızcede ?Ayakkabının boyadıgını sanmıyorum oyle olsa banyoda sabunla keseledım cıkmasa bıle akardı
Amacım kımseyı korkutmak degıl ama

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 140
Ya koku dediniz dün akşam bizim apartmandada rezalet bir koku vardı. Evde yoktu ama apartman girişinde vardı. Bu sabah yok denecek kadar az vardı çıkarken. O geldi aklima şimdi.
Allah Allah :/ hayır olsun inşallah canım ya çok da takıntı yapmamak lazım belki birisi çöpünü kapı önünde uzun sure bıraktı suyu falan akti hava da sıcak dağılmıştır belki kokusu ?

Çok kişi de var bu korkmayın geçiyor...
Sebebini bilemiyorum araştırmadım da..

Dualarını okumayı esirgeme canım duasız iş yapmanın hayır getirmeyeceğini inanan biriyim o yüzden uyurken dışarı çıkarken eve girerken falan dua ederim.. hayatımda bir kere senin yaşadığın olay gibi bi olay geldi basima daha da gelmedi çok sükur gelmesinde zaten hamileyim daha çok korkuyorum bebisime bisey olur diye :)
Mesela daha once ılk elım kınaladıgında Oğluma hamıle oldugumu ogrenmıstım .
Dualarımı edıyorum aslında malum ramazan hepımızde oldugu gıbı manevı duygular tavan durumda.
Benım bı arkadasım ıste nısanlanmıssın sen dıyınce korktum buda nerden cıktı dıye aslında ınanmıyorum ama

Nasil bi koku?

Sahurdan sonra uyudugumda da ruyamda bir yakinimi gordum ( daha once ruyamda gordugum ya da aklimda olan biri degildi)
Sabah uyandigimda feyste resmini gordum az once de kotu bi haberini aldim :(
Rahatsizmis tahlil sonucu bekliyormus
Kotu bi tesaduf oldu :(

Back
X