• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kınalanmak

Onuda gösterebilriim
bir önceki gün oğlumun karnesınden oturu butun gun aynı ayakkabıylaydım
ama resmen kınaya benzemıyor mu sızcede ?Ayakkabının boyadıgını sanmıyorum oyle olsa banyoda sabunla keseledım cıkmasa bıle akardı
Amacım kımseyı korkutmak degıl ama
Ya benimki geçmemişti 2 gün,öyle kötü boyadı ıslanınca ki havuza girdim,denize girdim o boyanın üzerine,bol bol duş aldım haliyle ama geçmedi.Ama ayakkabının rengi acıkmış sanmıyorum o kadar boyayabileceğini.

Ya benimki geçmemişti 2 gün,öyle kötü boyadı ıslanınca ki havuza girdim,denize girdim o boyanın üzerine,bol bol duş aldım haliyle ama geçmedi.Ama ayakkabının rengi acıkmış sanmıyorum o kadar boyayabileceğini.
Bende hıc boyanacagını sanmıyorum bı oncekı aksam yanı o ayakkabı gıydıgım aksam ıftardaydık yerde oturduk onca kısı gorurdu ayagına ne oldu derdı meseela demedıler
Iyı bısey mı kotu bısey mı bı bılsem

Allah Allah :/ hayır olsun inşallah canım ya çok da takıntı yapmamak lazım belki birisi çöpünü kapı önünde uzun sure bıraktı suyu falan akti hava da sıcak dağılmıştır belki kokusu ?
Kapı önüne çöp bırakılmıyor,görevli kapıyı çalınca veriyoruz ama bilemedim, sanki birşey ölmüş gibi kokuyordu ya berbattı. Hatta fare mi vardı bodrumda o mu öldü dedik.Bizde anlamadık nereden geliyor.

Bende hıc boyanacagını sanmıyorum bı oncekı aksam yanı o ayakkabı gıydıgım aksam ıftardaydık yerde oturduk onca kısı gorurdu ayagına ne oldu derdı meseela demedıler
Iyı bısey mı kotu bısey mı bı bılsem
Muhakkak mantıklı bir açıklaması vardır bence. Basit bir test önerebilirim aklıma şimdi geldi,ayağını ıslatıp bolca sabunlasan,açık renk bir havluya silsen acaba çıkar mı boya gibi havluya? Bilemedim sanki birşey boyamış gibi duruyor.

Kapı önüne çöp bırakılmıyor,görevli kapıyı çalınca veriyoruz ama bilemedim, sanki birşey ölmüş gibi kokuyordu ya berbattı. Hatta fare mi vardı bodrumda o mu öldü dedik.Bizde anlamadık nereden geliyor.
İstanbuldamisiniz
Bu bolgede ruzgarsiz sicak bi kac gun gecirdigimiz icin acaba giderlerden yada foseptikten falan geliyo olabilirmi

Neyse korkutma kendini boşver belki hayvan falan ölmüştür :))) ama biliyorum ki dün gece bi sıkıntı vardı. Allah hayırlara çıkarsın

İstanbuldamisiniz
Bu bolgede ruzgarsiz sicak bi kac gun gecirdigimiz icin acaba giderlerden yada foseptikten falan geliyo olabilirmi
İstanbul'dayım evet. Akşam rüzgarlıydı. Evde yoktu koku,giderden olsa evdede olurdu. Neyse bizimkininde mantıklı bir acıklaması vardır eminim,akşam çöpleri verirken görevliye sorayım iyisimi? Belki biliyorlardır. Dün garipsemedim ama bugün koku deyince siz,tuhaf geldi.

Mesela daha once ılk elım kınaladıgında Oğluma hamıle oldugumu ogrenmıstım .
Dualarımı edıyorum aslında malum ramazan hepımızde oldugu gıbı manevı duygular tavan durumda.
Benım bı arkadasım ıste nısanlanmıssın sen dıyınce korktum buda nerden cıktı dıye aslında ınanmıyorum ama
Hayır canım o işin dusundugun şeylerle hicccc alakası yok inan bana sadece ruhanî olarak gezinme manasi vardır o kişi zirvalamis !!! Bende evlenmeden bi kaç gün önce kinalanmistim. Eğer sende dediğin gibi olmus olsaydın bu kadar sağlıklı ruh halin olmazdı ;) !

ayağın çukur kısımlarında olmadığına göre bir yere basmışsın gibi geldi bana cute..
evde yerlerde birşey olabilr mi çıplak ayak gezdiğin yerlere bak bence...

Rica etsem ozelden bana fotografı gonderebilir misiniz ? Ve ayrıca soracagım birkac soru daha olacak size..

Back
X