Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni defalarca aldatmış biri için ne yapmalıyım diyorsan şuanki sevgilinin başını yakma.Arkadaşlar lütfen beni Kınamadan yorum yapın Başka bişey istemiyorum çünkü yeterince acı çekiyorum zaten. Lise 1 de erkek arkadaşım oldu 4 yol boyunca çıktık birlikte olduk. Beni çoğu kez aldatti yalanlar üstüne yalanlar söyledi beni mahvetti ve benden ayrıldı ben ise onun her istediğini yaptim. Şu an üniversite 3. Sınıfm yeni bir erkek arkadaşım var diğerini unutmak için başka bir erkek arkadaşım oldu ve 2 yıldır birlkteyiz onunlada bseyler yaşadık... ve ben ona geçmişimı anlattım yalan üzerine olmasını istemedim hiç bişeyi ve beni öncekinden daha çok sahiplendi annemle babamla konuştu benimle evlenmek istediğini söylüyor ve su an da sozlenmek istiyor. Fakat şu an ilk sevgilim bana mesaj atıyor pişmanım seninle evlenmek istiyorum falan diyor arkadaşlar aklım çok karışık çok kötüyüm ne yapmalıyım
Arkadaşlar lütfen beni Kınamadan yorum yapın Başka bişey istemiyorum çünkü yeterince acı çekiyorum zaten. Lise 1 de erkek arkadaşım oldu 4 yol boyunca çıktık birlikte olduk. Beni çoğu kez aldatti yalanlar üstüne yalanlar söyledi beni mahvetti ve benden ayrıldı ben ise onun her istediğini yaptim. Şu an üniversite 3. Sınıfm yeni bir erkek arkadaşım var diğerini unutmak için başka bir erkek arkadaşım oldu ve 2 yıldır birlkteyiz onunlada bseyler yaşadık... ve ben ona geçmişimı anlattım yalan üzerine olmasını istemedim hiç bişeyi ve beni öncekinden daha çok sahiplendi annemle babamla konuştu benimle evlenmek istediğini söylüyor ve su an da sozlenmek istiyor. Fakat şu an ilk sevgilim bana mesaj atıyor pişmanım seninle evlenmek istiyorum falan diyor arkadaşlar aklım çok karışık çok kötüyüm ne yapmalıyım
O kadar çok kınayan insan oluyor ki normalde biliyorsunuz bu forumda da var ondan korkularından başa öyle yazıyor çoğu.Başka konularda bile kınamayın kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz bik bik bik yazanlar var dalga konusu oldu en sonunda.Bu sevişgenlerdeki kınamayın lafına da hastayım ha. Kardeş niye kınayak?
Birlikte olduğun adama eski sevgiliyi anlatmak nedir ya...Şimdi öyle söyler ama evlendikten sonra sevilmemek ağır gelir ve burnundan getirir. Sen önce okulunu düşün. Eski sevgilini de aklından çıkar ondan koca moca olmaz. Yenisine gelince, adama yazık sevmiyosun madem oyalama, ama içinde ona karşı az da olsa birşeyler varsa da emin olana kadar evlilik falan düşünme...Üniversitedeki arkadaşım o kadar iyi ki herseyi biliyor bazen diyorum diğeri aklıma geliyor unutamiyorum diyorum bana diyor ki sen çok iyi bi insansın ben sana onu unutturacam diyor hep
Demekki bir benim başıma gelmemiş. Biriyle çıktım. O kadar cok asık olmuşum ki öl dese olebilirim . O dereceydi. Aldattı etti yaptı. Bende artık kimseyle çıkmam dedim. Ayrıldık. Ondan ayrıldım sonra biriyle daha çıkamaya başladım. Ona yaşadığım herşeyi anlattım. Ben seni onun için oran için sevmiyorum dedi. Evet sonradan çıktığım kişiyle de ilişkim oldu. Ilkiyle de. Neyse anlattım. Sahiplendi beni. Su an 16 aylık evliyiz vee gebisim. Hiç bi zaman gecmisimi yüzüme vurmadı 13 ayda nişanlı kaldık. Rabbime şükür ki böyle bi esim var. Iyi ki esim oldu iyi ki evlendimArkadaşlar lütfen beni Kınamadan yorum yapın Başka bişey istemiyorum çünkü yeterince acı çekiyorum zaten. Lise 1 de erkek arkadaşım oldu 4 yol boyunca çıktık birlikte olduk. Beni çoğu kez aldatti yalanlar üstüne yalanlar söyledi beni mahvetti ve benden ayrıldı ben ise onun her istediğini yaptim. Şu an üniversite 3. Sınıfm yeni bir erkek arkadaşım var diğerini unutmak için başka bir erkek arkadaşım oldu ve 2 yıldır birlkteyiz onunlada bseyler yaşadık... ve ben ona geçmişimı anlattım yalan üzerine olmasını istemedim hiç bişeyi ve beni öncekinden daha çok sahiplendi annemle babamla konuştu benimle evlenmek istediğini söylüyor ve su an da sozlenmek istiyor. Fakat şu an ilk sevgilim bana mesaj atıyor pişmanım seninle evlenmek istiyorum falan diyor arkadaşlar aklım çok karışık çok kötüyüm ne yapmalıyım
Sakın onu dinleme asla kUlak verme asla... yoksa hayatının hatasını edersin.. Şimdiki ilişkine odaklan onun kafanı kurcalmasina izin vermeArkadaşlar lütfen beni Kınamadan yorum yapın Başka bişey istemiyorum çünkü yeterince acı çekiyorum zaten. Lise 1 de erkek arkadaşım oldu 4 yol boyunca çıktık birlikte olduk. Beni çoğu kez aldatti yalanlar üstüne yalanlar söyledi beni mahvetti ve benden ayrıldı ben ise onun her istediğini yaptim. Şu an üniversite 3. Sınıfm yeni bir erkek arkadaşım var diğerini unutmak için başka bir erkek arkadaşım oldu ve 2 yıldır birlkteyiz onunlada bseyler yaşadık... ve ben ona geçmişimı anlattım yalan üzerine olmasını istemedim hiç bişeyi ve beni öncekinden daha çok sahiplendi annemle babamla konuştu benimle evlenmek istediğini söylüyor ve su an da sozlenmek istiyor. Fakat şu an ilk sevgilim bana mesaj atıyor pişmanım seninle evlenmek istiyorum falan diyor arkadaşlar aklım çok karışık çok kötüyüm ne yapmalıyım
Iyiki demedin gizBan yemiyeyim diye fake demiyorum![]()
bana da ışte ayrıl gel çok ozledim filan dedi. Ben yermiyim?Demekki bir benim başıma gelmemiş. Biriyle çıktım. O kadar cok asık olmuşum ki öl dese olebilirim . O dereceydi. Aldattı etti yaptı. Bende artık kimseyle çıkmam dedim. Ayrıldık. Ondan ayrıldım sonra biriyle daha çıkamaya başladım. Ona yaşadığım herşeyi anlattım. Ben seni onun için oran için sevmiyorum dedi. Evet sonradan çıktığım kişiyle de ilişkim oldu. Ilkiyle de. Neyse anlattım. Sahiplendi beni. Su an 16 aylık evliyiz vee gebisim. Hiç bi zaman gecmisimi yüzüme vurmadı 13 ayda nişanlı kaldık. Rabbime şükür ki böyle bi esim var. Iyi ki esim oldu iyi ki evlendim