Kınamadan arkadaşlar lütfen fikir verin bana

Arkadaşlar yan yanayken hiç problem yok başka şehirde okuyoruz çok mutlu ediyor beni herseyi yapıyor mutlu olmam için . Sorun şu ki eskisini görünce aklım karışıyor sadece

Neden karışıyor sizi defalarca aldattığı için mi ?
Ne malum tekrar aldatmayacağı veya sizinle oyun oynamayacağı
Fakat 2.ci sevgilinize ayrıca üzüldüm,siz adamı sevmiyorsunuz ki ?
Bence ikisine de yol verin hayatınızı önce bir kurun daha sonra sevgiyi aşkı arayın

ilk sevgilinden tabikide uzak dur ayrıca korkmuyor musun ya gelip ailene yeni sevgiline bir şey söylerse? neden hala iletişimi kesmedin

İkisini de dene tarafını seç şaka bi yana ilkinden cacık olmaz tekrar kullanıp bırakmayacağı ne malum içine sinmiyorsa ikinciyi de bırak belki hayırlısı üçüncüdür ama unutma hiç bir şey senden değerli değil

aklın karıstırysa yapacagı tek şey; şuan ki sevgılını de cıkarmak hayatından ;)
yahu niye illa biriyle evlenmek zorundasın anlayamadım. hem de sevmediğin! sevsen diğeri aklını karıstırmazdı zaten

Arkadaşlar lütfen beni Kınamadan yorum yapın Başka bişey istemiyorum çünkü yeterince acı çekiyorum zaten. Lise 1 de erkek arkadaşım oldu 4 yol boyunca çıktık birlikte olduk. Beni çoğu kez aldatti yalanlar üstüne yalanlar söyledi beni mahvetti ve benden ayrıldı ben ise onun her istediğini yaptim. Şu an üniversite 3. Sınıfm yeni bir erkek arkadaşım var diğerini unutmak için başka bir erkek arkadaşım oldu ve 2 yıldır birlkteyiz onunlada bseyler yaşadık... ve ben ona geçmişimı anlattım yalan üzerine olmasını istemedim hiç bişeyi ve beni öncekinden daha çok sahiplendi annemle babamla konuştu benimle evlenmek istediğini söylüyor ve su an da sozlenmek istiyor. Fakat şu an ilk sevgilim bana mesaj atıyor pişmanım seninle evlenmek istiyorum falan diyor arkadaşlar aklım çok karışık çok kötüyüm ne yapmalıyım
Bunda kınanacak bişey yok ama ilk sevgilini unut dönme benzeri bir durumu ben yaşadım eşimle beraberken eski nişanlım mesaj attı ama eşimi öyle çok seviyorum ki kesinlikle benim ilk sevdiğim Adam eşimmis daha önce sevdiğimi zannetmişim şuan hayatında olan çocuğu kırma ve kaybetme inşallah çok mutlu olursunuz ..

Üniversitedeki arkadaşım o kadar iyi ki herseyi biliyor bazen diyorum diğeri aklıma geliyor unutamiyorum diyorum bana diyor ki sen çok iyi bi insansın ben sana onu unutturacam diyor hep

Bence de lisedekini unut seni gerçekten sevseydi 4 yıl beraberlikten sonra ayrılmazdı demekki hic sevmemis.lisedeki olan simdi ki ilişkini öğrendiyse kiskancligindan yapıyor olabilir,universitedeki olan iyi gibi dediğine göre.simdi sozlenin zamanla nişanlanırsiniz üni bitincede evlenirsiniz,umarım mutlu olursunuz.dediğin gibi kınamaya kimsenin hakki yok o yaşlar cahillik yaşı sende bi cahillik etmişsin.

Arkadaşlar lütfen beni Kınamadan yorum yapın Başka bişey istemiyorum çünkü yeterince acı çekiyorum zaten. Lise 1 de erkek arkadaşım oldu 4 yol boyunca çıktık birlikte olduk. Beni çoğu kez aldatti yalanlar üstüne yalanlar söyledi beni mahvetti ve benden ayrıldı ben ise onun her istediğini yaptim. Şu an üniversite 3. Sınıfm yeni bir erkek arkadaşım var diğerini unutmak için başka bir erkek arkadaşım oldu ve 2 yıldır birlkteyiz onunlada bseyler yaşadık... ve ben ona geçmişimı anlattım yalan üzerine olmasını istemedim hiç bişeyi ve beni öncekinden daha çok sahiplendi annemle babamla konuştu benimle evlenmek istediğini söylüyor ve su an da sozlenmek istiyor. Fakat şu an ilk sevgilim bana mesaj atıyor pişmanım seninle evlenmek istiyorum falan diyor arkadaşlar aklım çok karışık çok kötüyüm ne yapmalıyım
Valla bence ikisinide birakmalisin..biraz kafani kalbini dinle zira yanlis bisey yapabilirsin sonra..

Huylu huyundan vazgeçmez güzel kardeşim. Yalan, aldatma hepsi aynen devam edecek emin ol. Köprüyü bir kez daha geçmek için bir süre rol yapacak. İçindeki öküzü tekrar çıkaracak. Senin de onu sevdiğini sanmıyorum, ilk ve uzun süreli olduğu için sadece saplantı. Net şekilde belirteyim, kendini yakarsın.

Hayatında ciddi, anlayışlı, seni sen olduğun için seven ve dürüstlüğü başka saçma değerlerin üzerinde tutan bir adam var. Sen hala hayatını mahvedeni düşünüyorsun. Olacak iş mi?

Ama söz falan için bence erken. Okullar bitsin, işler bulunsun, ne aceleniz var? Hem aklın başkasına kayabiliyorsa, gerçekten sevmiyorsun demektir. Acele işe şeytan karışır, biraz daha bekle.

Son bir tavsiye: Üniversitede tanıştığın çocukla sakın ama sakın sadece iyi bir insan diye, beni böyle de kabul etti falan diye düşünerek evlenmeye kalkışma. Daha karşına neler kimler çıkar, sevginden, huzuru onunla bulacağından eminsen tabii ilişkiniz zamanla ciddileşir ama kendini ona mecbur hissetme sakın.
bir arkadaşım sadece "bakire olmadığımı biliyor yine de beni istiyor. başka kim alır beni" diye düşünüp evlendi, ama mutsuz oldu. defalarca uyardık evlenmeden önce sen pırlanta kadar kıymetlisin, eksik kusurlu falan değilsin yapma etme diye, dinlemedi.

lisedekini boşver zatende şu andaki sevgilinide bırak bence. onu gerçekten sevseydin aklın bole karismazdi. ikisinide bırak üniversiteni bitir hayatını kurtar önce...

ilk sevgilinden uzak dur çok net...

Boşuna kafanı karıştırma, seni üzen bir daha üzer. Şuan ki arkadaşının kıymetini bil, onunla yoluna devam et...

Back
X