- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
aynen onlar da lokanta mı sanki diye düşünmüşlerHalanızın cevabı hoş olmamış. Çay servisimiz yok diyeceğine daha düzgün söyleyebilirdi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen onlar da lokanta mı sanki diye düşünmüşlerHalanızın cevabı hoş olmamış. Çay servisimiz yok diyeceğine daha düzgün söyleyebilirdi.
yok ama onlar da iç anadolu ben de şaşırdım.ben karadenizliyim bu kadar çay içmedimEşiniz tarafı Konyalı mı ? Gittiğim bi düğünde görmüştüm açık havada sürekli çay servisi yapıldı düğün sonuna kadar . Onlarda adet böyleymiş ben de ilk defa görmüş ve şaşırmıştım . Kv nin sorması hoş değil önüne ne gelirse o yenir içilir ama halanız da az değilmişbi çayın taa eşinize gidecek kadar olay haline gelmesi de saçma ne var bunda altı üstü çay git kendi evinde iç çatlamazsın.
aynen ya valla kimse memnun olmuyor :)Gecmis gitmis mevzu bu kadar kafaya takacak birsey yok. Zaten gerek gorulse ikram edilirdi kv. Nin kendisinin bana gore cay istemesi abes kaçmış. Halanin da direk yok demesi ayip olmuş. Daha kibar dille anlatabilirdi. İnsanlar nankördür herseye konuşur emin ol agzinizla kuş tutsaydiniz ona bile kulp bulurlardi. Maksat dedikodu o yuzden salla gec. Benim kv.12 sene olmus evleneli hala laf sokar konusu gecince hic umursamiyorum herkes ederi kadar.
Edemezsinki hic ugrasma bosuna suan yenisin sanirim zamanla daha iyi anlarsin zaten. O yuzden relax ol.aynen ya valla kimse memnun olmuyor :)
Ama erzurumda yaşamıyorsun değil mi?Caaanım memleketim![]()
Yok hayır Erzurum'da değilim, yazdan yaza gidiyorum.Ama erzurumda yaşamıyorsun değil mi?
bir bardak da kayınvalidemlere gönderelim mi :)Bi dakka bi dakka bi dakka
Çay karadenizde yetişir erzurumda demlenir, erzurumda içilir . Ahan da kanıtı
Eki Görüntüle 2555708
![]()
ayyy relax olmayı nasıl isterdim :)Edemezsinki hic ugrasma bosuna suan yenisin sanirim zamanla daha iyi anlarsin zaten. O yuzden relax ol.
hala bu kadın benim sayfamda mı bir şeyler yazmışAma erzurumda yaşamıyorsun değil mi?
bilmem, bu kadar basit birşey için sadece fikir sormaya konu açılmaz gibi geldi takılmayan bir mevzu için.ortada büyüten yok ki ben size fikirlerinizi sordum sadece :)
evet ben de öyle yapardımMisafir umdugunu degil buldugunu yer. Kayinvalidenizin yerinde ben olsam cay icmek istesem ve gelmese sessizce bekler bekler sonra boynumu buker kaderime razi gelirdim :) bana da yanlis geldi o var mi bu var mi diye sormak.
sohbet etmek istedim canım takıldığım konuları dertli olarak anlatıyorum zaten forumdabilmem, bu kadar basit birşey için sadece fikir sormaya konu açılmaz gibi geldi takılmayan bir mevzu için.
Anlamadım????hala bu kadın benim sayfamda mı bir şeyler yazmış![]()
3G Den (gar, gış, gıyamet) yırtmışsın. En güzel zamanlarına geliyorsunYok hayır Erzurum'da değilim, yazdan yaza gidiyorum.
Benim annem misafirlikte öyle rahat olmaz ki?Sizin düşünceniz saygı duyuyorum kendilerince onlar da haklı olabilir tabi.Kayınvalidemi rahat olması dışında severim
Cay sormak ne zamandan beri rahatlik ile alakali oldu? Sanki seks pozisyonu sormus kadin.
Ki bizde çay vermemek ayip olarak algilanir. Yani yemek varsa tabiki çayda olur.Ki kadan herkes çay servisi olsun demedi, kendi için sordu. Yani hiç degilse kettle'e su koyup, torba çayi verilebilirdi.
Bence halanin yaptigi "rahatliktir" ona bakilirsa. Tabiki konu kv'de olunca, burdaki yorumlar gibi, "mok ye" denilirse bile dogru bir tavirdir dimi?