- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
- #81
Neden olayı bu kadar büyüttünüz ki... ben zaten kayınvalidem kendince haklı olabilir dedim hala ısrarla tabi kv böyle dese böyle olur tabi diye savunmaya çalışıyorsunuz..kayınvalide falan mısınız?yoksa misafirlikte çay isteyen taraf mısınız?
Sanki seks pozisyonu sormus kadin. demenizi çok çok yanlış buldum.Başka bir örnek verebilirdiniz koskoca kadın hakkında.Sizin terbiyenize veriyorum.
Sadece kv çay koyulsaydı oradaki herkese ayıp olurdu.Halamın daha başka şekilde reddetmesi gerekliydi kbakmayın bir dahaki sefere inş gibi...Bizde çay vermemek ayıp olarak algılanmıyor.Misafirin ev sahibinden hadi bize şunu da yapıver demesi de bizde ayıp.Dedim ya iki farklı kültür.Herkes kendince haklı.Kv ile halamın konuşma stili rahatlığı yanlış bana göre.
Kv'de "bana çay yap" demedi. Sordu sadece çay varmi diye. Hii evet, bende kv'deyim. Yoksa baska türlü bu kv'deler savunulmaz dimi?

Kv'de kenince hakli degil, kadin hakli. Halanin verdigi cevap patavatsiz. Hani 30 kisi hepsi torba çay istese ne olurduda? Kettle'i 2-3 defa kaynat, tamamdir is. Semaver var ise, daha kolay hatta.
Yani gerçekten "cay var mi" sorusu rahatlikmis. Bir yasima daha girdim diyebilirim
