aynı durumu ben de yaşadım ve kesinlikle hayır dedim. ama mazeretim vardı. evdeki tüm tadilatları babam yaptırdı, onlar hazırlıklar nasıl gidiyor diye bir telefonla bile sormadılar. üstelik eşim askerdeydi ve evdeki ustalarla bile iş çıkışı ben uğraşıyordum, kaldı ki abisi ve teyzesi filan da burada oturuyor. neymiş kına gecesi kalacak yerleri yokmuş, babam gelsinler burda kalsınlar dedi. eşimle kısa süre bir tartıştık. ama amacım kesinlikle huysuzluk etmek değildi, özenle tek başına hazırladığım evde ilk ben kalmak istiyordum. ve öyle de oldu. (bu arada söylemeden edemiycem düğün dönemi yanımda olsalardı sanırım bu kadar sert bir tepki vermezdim.)
bu arada evliliğimin 4. yılındayım, kayınvalideme ve kayınpederime geldiklerinde hiç surat yapmadım. her ay bir hafta kayınpederim ve yılda 1 aya yakın her ikisi de gelir kalır. burada demek istediğim arkadaş hastalansa eve bile sokmazsınız siz demiş ya buradaki düşünce o değil. her şeyin yeri ve yakışanı var elbette....
bu arada evliliğimin 4. yılındayım, kayınvalideme ve kayınpederime geldiklerinde hiç surat yapmadım. her ay bir hafta kayınpederim ve yılda 1 aya yakın her ikisi de gelir kalır. burada demek istediğim arkadaş hastalansa eve bile sokmazsınız siz demiş ya buradaki düşünce o değil. her şeyin yeri ve yakışanı var elbette....