kınayacaklar gelmesin

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
Gunaydin,kizlar boyle bi soru sorucagim hic aklima gelmezdi.Birazda utaniyorum ama sormak zorundayim.

Şimdi yaklaşık 1 ay önce sevgilimle birlikte olduk sevgilim gittikten sonra hemen ertesi gün adet oldum.
Adetim şu anda biraz gecikti acaba hamile miyim diye beyninde kurtlar dolasiyor.Bu arada prezervatifle korunduk yani ama yine de adetin gecikince içimde korku oluştu.
Cinsellik yaşadıktan hemen bir gün sonra adet olmama rağmen hamile kalma riskim var midir?

Yok. Adet olmuşsun işte.

Yoktur.yumurta adetin ilk gunu olusmaya baslar ve olgunlugunu yani dollenme kabiliyetini 14 gun ve bir kac gun icinde kazanir.yani sizin hamile kalmaktan korktugunuz yumurtaniz iliski sonrasi adet olmanizi aaglayan yumurtanın ta kendisi

Ne hakla kınayacağız. Kınama teşebbüsünde bulunanları zaten başta biz topa tutuyoruz.

Ama kaşığın nerede diyenler çıkabilir yani olmuşsun işte. Korunmuşsun da. Neden hamile olasın ki.

Bu ay biraz gecikince korktum canim prezervatifle korunuyoruz canim öyle geri çekilme gibi falan bilinçsiz şekilde korunmuyoruz.

Kınayasım geldi :)

Yahu sen kendine güvenip kararlarının arkasında durursan kimse seni kınayamaz zaten.. böyle yazarsan daha çok tepki alırsın.

Adetten hemen önce birlikte olmuşsunuz zaten yumurtlama dönemin değilmiş belli ki. Hamile değilsin merak etme. Yumurtlama genelde iki periyodunun ortasındaki günlere denk gelir. Kondom gibi korunma yöntemleri %100 garantili değil, o yüzden riskli dönemlerinde dikkatli olmanı tavsiye ederim.

Asla kınamadım. Çünkü ne haddime Allah ile senin aranda. Onun dışında canım sanmıyorum korunmuşsunuz.zaten adet tarihinden önce birlikte olmuşsun sonuçta sanmıyorum olacağını.

Sanmam hamile oldugunuzu
Prezervatif delinmis miydi?

Neden birlikte oldun ki,ya evlenmez ortada kalırsan ne olacak, ayıp örf ahlakımıza ters şeyler bunlar,2 gün sonra ortada kaldım diye konu açarsın buralara

Şaka tabi ki :) hayat senin karar senin kınamak ne haddime ki kınanacak bir şey de yok ama çok mucizevi olur eğer olursa :) :) bence mevsimsel geciktin

Kalmazsin da baslik olmamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…