Bu ay biraz gecikince korktum canim prezervatifle korunuyoruz canim öyle geri çekilme gibi falan bilinçsiz şekilde korunmuyoruz.Başlığı böyle yazınca insanın daha çok kınamak için gelesi geliyor biliyor musunuz?
Adet olduğunuza göre hamile olamazsınız. Bilinçli cinsellik yaşarsanız küçük sürprizlerle karşılaşmazsınız
Adetten hemen önce birlikte olmuşsunuz zaten yumurtlama dönemin değilmiş belli ki. Hamile değilsin merak etme. Yumurtlama genelde iki periyodunun ortasındaki günlere denk gelir. Kondom gibi korunma yöntemleri %100 garantili değil, o yüzden riskli dönemlerinde dikkatli olmanı tavsiye ederim.Gunaydin,kizlar boyle bi soru sorucagim hic aklima gelmezdi.Birazda utaniyorum ama sormak zorundayim.
Şimdi yaklaşık 1 ay önce sevgilimle birlikte olduk sevgilim gittikten sonra hemen ertesi gün adet oldum.
Adetim şu anda biraz gecikti acaba hamile miyim diye beyninde kurtlar dolasiyor.Bu arada prezervatifle korunduk yani ama yine de adetin gecikince içimde korku oluştu.
Cinsellik yaşadıktan hemen bir gün sonra adet olmama rağmen hamile kalma riskim var midir?
Kalmazsin da baslik olmamis.Gunaydin,kizlar boyle bi soru sorucagim hic aklima gelmezdi.Birazda utaniyorum ama sormak zorundayim.
Şimdi yaklaşık 1 ay önce sevgilimle birlikte olduk sevgilim gittikten sonra hemen ertesi gün adet oldum.
Adetim şu anda biraz gecikti acaba hamile miyim diye beyninde kurtlar dolasiyor.Bu arada prezervatifle korunduk yani ama yine de adetin gecikince içimde korku oluştu.
Cinsellik yaşadıktan hemen bir gün sonra adet olmama rağmen hamile kalma riskim var midir?
Korunmaktan bahsetmiyorum. Hamileyken adet görmeniz mümkün değilBu ay biraz gecikince korktum canim prezervatifle korunuyoruz canim öyle geri çekilme gibi falan bilinçsiz şekilde korunmuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?