- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Korunmaktan bahsetmiyorum. Hamileyken adet görmeniz mümkün değil
Şöyle diyim bu güven nereden geliyor Allah hidayet nasip etsin .Annenin babanın yüzüne nasil bakıyorsun cidden .O sevgilim dediğin adam iki üç gün sonra telefonlarını acmadiginda anlarsın ama geç olur.Belkide kızım olur bende yeni evliyim nikâhımi bile son gün yaptırdım .Belkide adamın çok bilmediğin şeyleri çıkar .Valla şunu diyim yarın çok üzülürsün .Gecmis olsun .Aradan zaman geçsin pişman ol .O zaman ne yapacağını soyleyim AF DİLE ALLAH'TAN
canım sana gelme demiş geldin miŞöyle diyim bu güven nereden geliyor Allah hidayet nasip etsin .Annenin babanın yüzüne nasil bakıyorsun cidden .O sevgilim dediğin adam iki üç gün sonra telefonlarını acmadiginda anlarsın ama geç olur.Belkide kızım olur bende yeni evliyim nikâhımi bile son gün yaptırdım .Belkide adamın çok bilmediğin şeyleri çıkar .Valla şunu diyim yarın çok üzülürsün .Gecmis olsun .Aradan zaman geçsin pişman ol .O zaman ne yapacağını soyleyim AF DİLE ALLAH'TAN
Onu bilmek de cinsellik yaşayan biri için bilinç gerektiriyor sonuç olarak :/üstüne görme denilen bi olay var ama. kadınlar adetle karıştırıp hamile olduklarını anlamıyolar.
Kinamadim ben bı ablası olarak doğruyu dedimcanım sana gelme demiş geldin mi
Hayir rahat ol. Strestrn bile adet duzeni bozulur.Gunaydin,kizlar boyle bi soru sorucagim hic aklima gelmezdi.Birazda utaniyorum ama sormak zorundayim.
Şimdi yaklaşık 1 ay önce sevgilimle birlikte olduk sevgilim gittikten sonra hemen ertesi gün adet oldum.
Adetim şu anda biraz gecikti acaba hamile miyim diye beyninde kurtlar dolasiyor.Bu arada prezervatifle korunduk yani ama yine de adetin gecikince içimde korku oluştu.
Cinsellik yaşadıktan hemen bir gün sonra adet olmama rağmen hamile kalma riskim var midir?
Herkesin doğrusu kendine.Kinamadim ben bı ablası olarak doğruyu dedim
Şöyle diyim bu güven nereden geliyor Allah hidayet nasip etsin .Annenin babanın yüzüne nasil bakıyorsun cidden .O sevgilim dediğin adam iki üç gün sonra telefonlarını acmadiginda anlarsın ama geç olur.Belkide kızım olur bende yeni evliyim nikâhımi bile son gün yaptırdım .Belkide adamın çok bilmediğin şeyleri çıkar .Valla şunu diyim yarın çok üzülürsün .Gecmis olsun .Aradan zaman geçsin pişman ol .O zaman ne yapacağını soyleyim AF DİLE ALLAH'TAN
Herkesin doğrusu yok DOGRU TEK canım ..Herkesin doğrusu kendine.
Onu bilmek de cinsellik yaşayan biri için bilinç gerektiriyor sonuç olarak :/
Kinamadim ben bı ablası olarak doğruyu dedim
O doğruyu da bir siz biliyorsunuz yani. Güldürmeyin insanı :)Herkesin doğrusu yok DOGRU TEK canım ..
İlahi güldürdün öğle değil :) iktidarsız mis birşey diyim mı herşey o mu bilemePeki hanımefendi çok doğru yapmışsınız, en mükemmel en doğru en namuslu olan kişi sizsiniz.
Bilmediğimiz şeyleri çıkan adamla neden evleniyoruz iyice tanımadan? Ya yatakta bilmediğimiz şeyleri çıkarsa. Ya adam kokuyosa. Ya iktidarsızsa, yetersizse? Ya farklı cinsel tercihi varsa benle göstermelik evleniyorsa? Belki hoşuma gitmeyecek. Kimseye karışma hakkınız var mı. Konu sahibi "birlikte oldum pişmanım nasıl arınırım" dememiş. Hamile kalma ihtimalini soruyor. Bence siz çok karışmayın.
Bak konu sahibi o başlığa kınamayın falan dediğin için bunlar oluyor. Bu rahatlığı kendinde buluyor insanlar.
NE İCTİN SEN NEYİN KAFASİ BUNLAR insanlık nereye gidiyor bilemedim .Sizinle uğraşacak vaktim yok iyi günlerO doğruyu da bir siz biliyorsunuz yani. Güldürmeyin insanı :)
Peki hanımefendi çok doğru yapmışsınız, en mükemmel en doğru en namuslu olan kişi sizsiniz.
Bilmediğimiz şeyleri çıkan adamla neden evleniyoruz iyice tanımadan? Ya yatakta bilmediğimiz şeyleri çıkarsa. Ya adam kokuyosa. Ya iktidarsızsa, yetersizse? Ya farklı cinsel tercihi varsa benle göstermelik evleniyorsa? Belki hoşuma gitmeyecek. Belki kadın evlenmeyecek hayat boyu. Kimseye karışma hakkınız var mı. Konu sahibi "birlikte oldum pişmanım nasıl arınırım" dememiş. Hamile kalma ihtimalini soruyor. Bence siz çok karışmayın.
Bak konu sahibi o başlığa kınamayın falan dediğin için bunlar oluyor. Bu rahatlığı kendinde buluyor insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?