kınayacaklar gelmesin

Şöyle diyim bu güven nereden geliyor Allah hidayet nasip etsin .Annenin babanın yüzüne nasil bakıyorsun cidden .O sevgilim dediğin adam iki üç gün sonra telefonlarını acmadiginda anlarsın ama geç olur.Belkide kızım olur bende yeni evliyim nikâhımi bile son gün yaptırdım .Belkide adamın çok bilmediğin şeyleri çıkar .Valla şunu diyim yarın çok üzülürsün .Gecmis olsun .Aradan zaman geçsin pişman ol .O zaman ne yapacağını soyleyim AF DİLE ALLAH'TAN

aranan kan geldi. feyz aldık hidayete erdik. hadi dağılalım.

beans bu tipler doluşmadan sende konunu kapattır bence.

canım sana gelme demiş geldin mi

Hayir rahat ol. Strestrn bile adet duzeni bozulur.

Peki hanımefendi çok doğru yapmışsınız, en mükemmel en doğru en namuslu olan kişi sizsiniz.

Bilmediğimiz şeyleri çıkan adamla neden evleniyoruz iyice tanımadan? Ya yatakta bilmediğimiz şeyleri çıkarsa. Ya adam kokuyosa. Ya iktidarsızsa, yetersizse? Ya farklı cinsel tercihi varsa benle göstermelik evleniyorsa? Belki hoşuma gitmeyecek. Belki kadın evlenmeyecek hayat boyu. Kimseye karışma hakkınız var mı. Konu sahibi "birlikte oldum pişmanım nasıl arınırım" dememiş. Hamile kalma ihtimalini soruyor. Bence siz çok karışmayın.

Bak konu sahibi o başlığa kınamayın falan dediğin için bunlar oluyor. Bu rahatlığı kendinde buluyor insanlar.

Böyle başlıkları görünce bi hazırol durumuna geçiyorum %99.9 değilsinizdir bence, stres yapıp kendinize zehir etmeyin şu güzel bahar havalarını

şimdi kınayacaklar gelmesin iyi güzel de kardeşim sen her bir şeyi biliyormuşsun zaten hani prezervatifleri falan
eczaneden 5 liraya bir test alıp yapmayı bilmiyor musun ?
burada kınayanı var kınamayanı var
ne gerek var milletle uğraşmaya
cahil değilsin belli ilişki yaşamışsın ama tedbirini almayı akıl etmişsin demekki bilgin var
hayırlı uğurlu olsun

İlahi güldürdün öğle değil :) iktidarsız mis birşey diyim mı herşey o mu bileme
O doğruyu da bir siz biliyorsunuz yani. Güldürmeyin insanı :)
NE İCTİN SEN NEYİN KAFASİ BUNLAR insanlık nereye gidiyor bilemedim .Sizinle uğraşacak vaktim yok iyi günler

ben üyeyi gözardı ettim kafam rahat tavsiye ederim. kendini yorduğuna banlandığına değmez.

bi bitmediniz ya hu bak kapıda gelmeyin yazmışlar sizin gibi kafalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…