Evet kuramamışımanlamadım cümleyi :)
Evet kuramamışımBilinçli olmaktan bahsediyordum da, üstüne görme dediğinizle adet arasında fark var sanırım
Evet kuramamışımBilinçli olmaktan bahsediyordum da, üstüne görme dediğinizle adet arasında fark var sanırım
Anladım ben de duymamıştım. Konu sahibi bir test alsın en iyisiyani geçen bi yerde okudum da orda gördüm. normal adet dönemine denk geldiği için kadınlar ayırt edemeyip hamile olduklarının farkında varmıyolarmış. belki daha kısa sürüyodur ama bilemedim.
İlahi güldürdün öğle değil :) iktidarsız mis birşey diyim mı herşey o mu bileme
NE İCTİN SEN NEYİN KAFASİ BUNLAR insanlık nereye gidiyor bilemedim .Sizinle uğraşacak vaktim yok iyi günler
Şöyle diyim bu güven nereden geliyor Allah hidayet nasip etsin .Annenin babanın yüzüne nasil bakıyorsun cidden .O sevgilim dediğin adam iki üç gün sonra telefonlarını acmadiginda anlarsın ama geç olur.Belkide kızım olur bende yeni evliyim nikâhımi bile son gün yaptırdım .Belkide adamın çok bilmediğin şeyleri çıkar .Valla şunu diyim yarın çok üzülürsün .Gecmis olsun .Aradan zaman geçsin pişman ol .O zaman ne yapacağını soyleyim AF DİLE ALLAH'TAN
Kız yeni üye.. Sana mı kaldı bu allahın kulunun tövbesi :)Şöyle diyim bu güven nereden geliyor Allah hidayet nasip etsin .Annenin babanın yüzüne nasil bakıyorsun cidden .O sevgilim dediğin adam iki üç gün sonra telefonlarını acmadiginda anlarsın ama geç olur.Belkide kızım olur bende yeni evliyim nikâhımi bile son gün yaptırdım .Belkide adamın çok bilmediğin şeyleri çıkar .Valla şunu diyim yarın çok üzülürsün .Gecmis olsun .Aradan zaman geçsin pişman ol .O zaman ne yapacağını soyleyim AF DİLE ALLAH'TAN
Konu dışı biliyorum ama istemsizce çok güldüm yazdığınızaKız yeni üye.. Sana mı kaldı bu allahın kulunun tövbesi :)
Kız yeni üye.. Sana mı kaldı bu allahın kulunun tövbesi :)
Yok canim delinmedi.Sanmam hamile oldugunuzu
Prezervatif delinmis miydi?
Çünkü sitede hadsiz çok ondan yazdim modaysa modaya uymuş oldum fena mi?:)Bu da yeni moda kınayacaklar gelmesinmişüfffff..
Şöyle diyim bu güven nereden geliyor Allah hidayet nasip etsin .Annenin babanın yüzüne nasil bakıyorsun cidden .O sevgilim dediğin adam iki üç gün sonra telefonlarını acmadiginda anlarsın ama geç olur.Belkide kızım olur bende yeni evliyim nikâhımi bile son gün yaptırdım .Belkide adamın çok bilmediğin şeyleri çıkar .Valla şunu diyim yarın çok üzülürsün .Gecmis olsun .Aradan zaman geçsin pişman ol .O zaman ne yapacağını soyleyim AF DİLE ALLAH'TAN
Yok boşuna endişelenme zaten adet olmuşsunGunaydin,kizlar boyle bi soru sorucagim hic aklima gelmezdi.Birazda utaniyorum ama sormak zorundayim.
Şimdi yaklaşık 1 ay önce sevgilimle birlikte olduk sevgilim gittikten sonra hemen ertesi gün adet oldum.
Adetim şu anda biraz gecikti acaba hamile miyim diye beyninde kurtlar dolasiyor.Bu arada prezervatifle korunduk yani ama yine de adetin gecikince içimde korku oluştu.
Cinsellik yaşadıktan hemen bir gün sonra adet olmama rağmen hamile kalma riskim var midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?