kınayacaklar gelmesin

hamile iken adet görenler de oluyor.
test yaptır emin olmak için.

Kınayacaklardı kınamaya gelmiştim. Yeni üye en baba kınayıcı üye yeterince kınanmış
Hamile değilsin . İçinin rahat etmesi için de test yap.

100De 1 belki. Hamile kalsaniz aldircakmisiniz? Cinsellik kendi tercihiniz ama ileri derece tedbirinizi alin istenmeyen gebelige karsi prezervatif yetersiz bilginize bidahakine ertesi gun hapi alin

Prezervatif ile korunmuşsunuz adette olmuşsunuz daha ne istiyonuz. Spermin eline makas alıp prezervatifin ucunu kesip içeri geçeceğini mi sanıyorsunuz.

Sanırım Şubat ayinin etkisi var senelerdir mart ayinda hep gecikir...bu ay benimde hala olmadı

kelebekler16' ya ilk taşı günahsız biri atsın desem bir kişi bile bulabilir miyiz acaba ?? Hayır. O yüzden acımasız eleştiriler yapmak yerine ya sorusuna fikrimiz varsa cvp verelim yada bilmediğimizin hakkını susarak verelim.Bu çok zor olmasa gerek.

Bilinçsiz olduğunuz için kınadım.
Adet olmuşsunuz, korunmuşsunuz, daha ne?
Hâlâ hamile kalırsanız bu bir mucize olacaktır kıymetini bilmek lazım gelir.

Yaşarken korkmuyorsan ceremesıne katlanacaksın

gıybet etmenin günahından bahsetmişsin , kınadığın başına gelmeden ölmezsin diyede bir söz var bilir misin canım :) madem dini hassasiyetin var böyle konuşman ne kadar doğru ?
Gıybet etmedım ki dırek konu sahıbının yüzüne yazdım galiba idrak edemediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…