- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Çünkü sitede hadsiz çok ondan yazdim modaysa modaya uymuş oldum fena mi?:)
hamile iken adet görenler de oluyor.Gunaydin,kizlar boyle bi soru sorucagim hic aklima gelmezdi.Birazda utaniyorum ama sormak zorundayim.
Şimdi yaklaşık 1 ay önce sevgilimle birlikte olduk sevgilim gittikten sonra hemen ertesi gün adet oldum.
Adetim şu anda biraz gecikti acaba hamile miyim diye beyninde kurtlar dolasiyor.Bu arada prezervatifle korunduk yani ama yine de adetin gecikince içimde korku oluştu.
Cinsellik yaşadıktan hemen bir gün sonra adet olmama rağmen hamile kalma riskim var midir?
Yaşarken korkmuyorsan ceremesıne katlanacaksınGunaydin,kizlar boyle bi soru sorucagim hic aklima gelmezdi.Birazda utaniyorum ama sormak zorundayim.
Şimdi yaklaşık 1 ay önce sevgilimle birlikte olduk sevgilim gittikten sonra hemen ertesi gün adet oldum.
Adetim şu anda biraz gecikti acaba hamile miyim diye beyninde kurtlar dolasiyor.Bu arada prezervatifle korunduk yani ama yine de adetin gecikince içimde korku oluştu.
Cinsellik yaşadıktan hemen bir gün sonra adet olmama rağmen hamile kalma riskim var midir?
Profil fotoğrafınız çok manidar.Yaşarken korkmuyorsan ceremesıne katlanacaksın
Bu size göre doğru herkesin hayat doğrusu farklıdır.Kinamadim ben bı ablası olarak doğruyu dedim
gıybet etmenin günahından bahsetmişsin , kınadığın başına gelmeden ölmezsin diyede bir söz var bilir misin canım :) madem dini hassasiyetin var böyle konuşman ne kadar doğru ?Yaşarken korkmuyorsan ceremesıne katlanacaksın
Yaşarken korkmuyorsan ceremesıne katlanacaksın
Gıybet etmedım ki dırek konu sahıbının yüzüne yazdım galiba idrak edemedinizgıybet etmenin günahından bahsetmişsin , kınadığın başına gelmeden ölmezsin diyede bir söz var bilir misin canım :) madem dini hassasiyetin var böyle konuşman ne kadar doğru ?
Gunaydin,kizlar boyle bi soru sorucagim hic aklima gelmezdi.Birazda utaniyorum ama sormak zorundayim.
Cinsellik yaşadıktan hemen bir gün sonra adet olmama rağmen hamile kalma riskim var midir?[/QUOTE gitip doktora ters yaptır en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?