Canlarım benim, bi yardım edin bi fikir verin,saçımı 3 senedir röfle yaptırıyordum, hep üst üste, bide hep düzleştirici kullandım,bu yaz saçlarım dökülmeye başladı, önden açılma oldu,bu arada saçlarımda dipler koyu koyu durunca dur dedim bi boya yaptırıyım hayatımda ilk kez boya yaptırdım amanın o da ne, saçım tutam tutam elime gelmeye başladı, hemen bioksin kullandım,çok şükür dökülme durdu,ama açılan yerler kapansın diye yapmadığım kalmadı, bioksin seruma devam ettim, hc yağı aldım,sarımsak kullandım,neyse yine çok şükür çıkan saçlarım var,istediğim sıklıkta değil ama şunun şurası 2 ay oldu bakımlara başlayalı,ama o yanan saç uçlarım yokmu,ne ucu kulaklarımın hemen üstünden röflenin başladığı yerden saçım öyle bi incelmişki,çok fena,mirmirmirmirmevzuu da burda başlıyor, en son eşim bi ilaç bulmuş bana, ilacın içinde kına,taze cevizlerin kabugu olur ya onun kurutulmuş hali koyu renkil oda,bide sarı sabır (bu sarı sabırda kristal gibi bi taş) onu öğütüp bu üçünü karıştırmam gerekiyormuş, e haliyle saçtada bekleyecek yarım saat bi saat,ama saçımda boya var, boyanın üstüne kına yaparsam benim saçlar ne renk olur, işe nasıl giderim,kına saçı dökermi,:enbuyukkk: