kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

pınar canım galiba sen hamilesin adet tarihine yakın bu kadar yüksek olması çok güzel bence test yap yada yaptır derim güzel haberlerini bekliyoruz canım

zeynepcim bizdede hiç bir sorun yok.anlıyacağın aynen sebepsiz infertilite.bende yaza doğru aşılama düşünüyorum inşallah.umarım gerek kalmaz.bu arada listede hamişlerimizin sayısı artıyor.ne güzel.bu arada kızlar ben bu ay kist den dolayı doğum kontrol hapı kullanıyorum.o yüzden beni listeye almasanız bile olur.öbür aya inşallah.

kızlaaaarr herkese hayırlı bayramlar..rabbim yavrularınız ve eşlerinizle birlikte nice mutlu huzurlu sağlıklı hayırlı bayramlar nasip etsin canlarım..kaç gündür giremedim bayram telaşından..ancak bugün açabildim..zelişcim aaayy daha adet olmadın demek,canım yaaa inşalaaaahh sıra sende senden hayırlı haberler duyucaz..hadi canım dualarımız seninle..öptüm canlarım tekrar herkese hayırlı bayramlaaaarrr...a.s.:1hug:a.s.:1hug:

Başak-35 çok tbrkler..Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla yavrunu kucğına almayı nasip etsin inşl. a.s. a.s. a.s. a.s..

Kızlar hepinize hayırlı bayramlar kutlamada geç kalmış olabilirim kusuruma bakmayın Lütfen malum ailenin bir kısmı dışarıda ,kurban vs derken bu zaman oldu..

Ama başağa çok sevindim Rabbim herkezin gönlüne gör versin..Küçük başağımız çok sevinmiştir..İlk karşılaştığımızda ben başak 35 demişti ne gülmüştük inşl bir daha karşılaşabiliriz bakalım:)

Ben moladayım kızlar bilesiniz ev işiml uğraşıyorum her an taşınıyorum diyebilirim nasip inşallahhhh:)

Çok öptüm sizleri hadi bakalım bu ayın hamişi Zeynep olsun a.s. a.s.

Yanlış anlaşılmasın Zeynep yazdım ben ama isteyen herkeze nasip etsin Rabbim heleki ilk bebeğinin olmasını isteyenlere öncelik veririm herzaman Rabbim sırada kime izin verdiyse onun bebişi olsun :Saruboceq: Hayırlısını versin desem daha doğrusu sanırım...:1hug:a.s.

slm kızlar ben bugün bir gün geçikmeli adet oldum moralım çok bozuk bu ay bütün belirtileri yaşamıştım ilk defa kaç aydır oturdum hüngür hüngür ağladım evdede kimse yoktu anlayacağınız çökmüş durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…