kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

üzülme canım lütfen sei o kadar iyi anlıyorum ki bugün benimde moralim bozuldu dün adet tarihim ama olmadım bugünde test yaptım hemen tek çizgi tabii

kızlar benimde 3. gün geçeli az önce hastanede idrar testi yaptırdım negatif çıktı ilaç kullanmam lazım çok kötü gribim negatif diye bu gün ilaçlarıma başlıcam antibiyotik kullanıcam bu sonuç kesinmidir sizce

selam kızlar nasılız bakalım..lolocum pınarcım inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..rabbim yardımcınız olsun..amiiiinnn..

kızlar selam ben galiba hamileyim kan testim 34. 21 ama biraz tedirginim çünkü 9 günlük gecikmeden sonra değer düşük gibi geldi bana dua edin kızlar pazartesi tekrar test yapıcam inşallah değer yükselir

kızlar selam ben galiba hamileyim kan testim 34. 21 ama biraz tedirginim çünkü 9 günlük gecikmeden sonra değer düşük gibi geldi bana dua edin kızlar pazartesi tekrar test yapıcam inşallah değer yükselir

Zelişimm canım benım sımdı okudum yazınııııııı çok sevındımm ınankı rabbım dualarınıııı kabul ettttııııııı.Canım degerıı yükselicek bakk görrr daha yenıdırrr bebişinnnn annnessiii hehe oleyyyyy tabrıklerrrr rabbım saglıckalaaaa kucagına almayıııı nasıpppp etsınnnn ınsallllhhhhhhh zelişşş hamileeeeeesin inşallahhh:teytey::teytey:

zeliş hamişsin canım değere takılma benimde ilk gün düşüktü iki gün sonra tekrar yaptırdım.sorun yok.dünde kalp atışını duyduk nohut tanemin.darısı yeni hamişlerimizin başına

kızlar benim 10 unda olmam gerekiyodu olmadım dün hastanede idrar testi yaptırdım negatif bu sabahta yaptım malesef negatif galiba bu ay geç olucam bebiş olmadığına göre adet düzensizliği yaşıyorum

selam kızlar bende ikinci bebiş için 2 yıldır ugraşıyorum.bu ay klomen kullandım iki yumurtam olmuş yarın çatlatma ignesi yapılacak ama doktorum çok umutlanma dedi.listenize benide ekleyin belki şans getiririz birbirimize tarihim30 aralık

zelişcim canım beniiiimmm inşallah canım inşallah değerler yükselir,gelecek ayda darısı bizlerin başına inşallaaaaahhh...rabbim dileğini kabul etsin inşallah amiiiinnn...berknilay aramıza hoşgeldin canım..inşallah seninkide ilk ay tutar canım..eee kızlaarr nasılız bakalım...öptüm canlarım..

araya bi bayram tatili girdi neler olmuş neler. herkes coşmuş.:))

başakcım hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin. demiştim birşeyler var halay çekicez diye.:teytey:

zelişcim senide tebrik ederim. inşallah değerin yükselir.

bende bayramın ikinci günü adet oldum. kürtaj sonrası ilkti bu. çalışmalara aynen devam.

zeynepcim yeni düzenim nasıl olur bilemiyorum ama yeni tarih 1-3 ocak arası olur herhalde. ortası olsun 2 ocak.:))

zelis yaa benhaberi alıp yanıt yazana kadar sen kahverengi akıntı vs yazmıssın
umarım devamı gelmemistir
ben hala daha camasırımda koyu renk birsey gorecaeği diye odum kopuyor dusuk falan yasamadım simdiye kadaramainsan korkuyoryinede
haberlerini beklioruz
deger dusuk gibi ama geç dollenme ihtimali var dr un ne diyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…