kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

sagol canım hala inanamıyorum annemde daha biray geçsin ondan sonra ben inanırım diyor 10 gün sonra kontrol var bakalım allah herkese nasip etsin dualarım sizinle

teşekkür ederim ben bugün dayanamadım idrar testi yaptım cıkmadı kasıklarımda hiç ağrı yok normalde bu zamanlarda çok ağrım olurdu şimdi bel ağrım var bide akıntım çok adet oldum sanıyorum ama akıntı oluyormuş hayırlısı bakalım

ay başakcığım yeni gördüm nasıl sevindim bide sen kan tahlili yaptırmıştın çıkmamıştı nasıl olduda öğrendin ne güzel bayram hayırlı geldi

başak35 hayırlı olsun senin bayram tebriğin çok sağlam yerden gelmiş canıma.s..ALLAH kucağınada almayı nasip etsin.:dance:

amain kızlar idarye canım kan için gittim idrar yapıldı tabi çıkmadı 6 günün sonunda çıktı bayramdan sonr belki yaparlar kan testi ama dr bana ultrasonda bakalım bebege dedi

hepinize ailenizle ve tüm sevdiklerinizle sağlıklı ve mutlu bayramlar diliyorum

başak hamileliğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin darısı tüm bebek isteyenlerin başına ..AMİN..

zeliş82..................................4 Aralık
baby nurse............................5 Aralık
pınar77................................10 Aralık
lolo.....................................10 Aralık
gülücük...............................10 Aralık
ali -ye .................................10 Aralık
idayre..................................11 Aralık
Hatice alpaslan....................15 Aralık
derinlik................................16 Aralık
interhat................................16 Aralık
heja....................................22 Aralık
handefe...............................27 Aralık
Balsurat...............................28 Aralık (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
mawili..................................30 Aralık
raebzeh.................................2 Ocak
yağmur20..............................2 Ocak
zynp.ZEYNEP.......................2 Ocak
sampuan
kaymaklım
sencerderen
crazybaby
pelosh
enteresan
WANNABABY
BTRKLC
NazLı

HAMİŞLER

başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53 gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

Son düzenleme:
başakçım canım ben yokum annemlerdeyim ancak açabildim...seninki resmen bayram hediyesi oldu...çok güzel bir süpriz oldu....tebrik ederim canım....

kızlar bu arada bende adet oldum malesef...bütün şansım bitti 2008 den...inşallah herşey 2009 da daha güzel olacak

merhaba kızlar bende Allah kısmet ederse 2009 haziran anne adayıyım.benide aranıza alırmısınız? a.s.
Sat:16 Eylül

zeynepcim sanırım en eski biz kaldık seninle burda.sizin sorununuz neydi acaba anlatırmısın?

canım bizde eşimin hareket sorunu var...yani spermler biraz yavaş...ama son tahlilde daha iyi olmuşlardı...dr un en son söylediği şey sebepsiz infertilite...bende böyle bekliyom işte...yaza aşılama düşünüyorıum...sizde sorun ne canım

selam kızlar ben hala beklemedeyim 6 gündür günümü geçiyom pek ümitli değilim çünkü biliyosunuz adetime 4 gün kala kan testinde 0 çıkmıştı çok tedirginim acaba düzenimmi bozuldu adet sancılarımda gitti

canım belki seninde başak gibi bir süprizin olur ...evde test yapsana belkide vardır bebeğin...

ateşim yüksek gibi 36.6 larda adet sancılarım yok oldu akıntım var bide gün arası mide bulantıları kokulara karşı hassasiyet oluyo belkide psikolojik olabilir ama bu kan testi beni yanıltıyo yarından sonra evde test yapıcam bakalım ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…