kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

interhat...............................16 Aralık
güleser1983........................22 Aralık
heja....................................22 Aralık
handefe...............................27 Aralık
Balsurat...............................28 Aralık (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
mawili..................................30 Aralık
Berknilay..............................30 Aralık
raebzeh..................................2 Ocak
yağmur20...............................2 Ocak
zynp.ZEYNEP........................2 Ocak
WANNABABY........................2 Ocak
gülücük..................................6 Ocak
ali -ye ....................................7 Ocak
idayre.....................................8 Ocak
lolo.......................................12 Ocak
kyt043..................................13 Ocak
pınar77.................................15 Ocak
Hatice alpaslan.....................16 Ocak
derinlik................................16 Ocak
BTRKLC...............................19 Ocak
kaymaklım
enteresan
NazLı
zeliş82

HAMİŞLER

sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

hadi bakalım canım inşallah güzel haberlerin gelir....

canım inşallah hamilesindir inan aynı şikayetler bendede var ama adetim olacagındada öyle oluyo herşeyin hayırlısı inşallah isteyen herkese allahım en kısa zamanda verir...

canım inşallah hamilesindir ama bana sorarsan kendini fazla kaptırma bırak süpriz olsun ben gecen ay resmen hamilelik belirtileri yaşadım sürekli uyuyordum belim ağrıyordu ya daha çok hepsi vardı o kadar emindim ki ama adet oldum ve çok üzüldüm oturdum hüngür hüngür ağladım o yüzden sende benim gibi olma bence boş ver düşünme inşallah hamilesindirde öyle mutlu oluruz:CüvCüv:

sağolun kzlar.:1hug:.beni kaptıran bu belirtiler değil gördüğüm rüya aslında..bu belimdeki ağrıda acayip ağırlaştı..inanın bazen acayip batıyo sırtıma oturunca..hamilelik belirtisi falan derken başka bişey çıkmasında.:roflol:.haklısın idayrecim kendimi kaptırmamaya çalışıyom..sağolun canlarım hepiniz çok asil ,candan dostlarımsınız..hepinizi inanın kardeşim gibi seviyorum.:1hug::enbuyukkk:.birinizin üzülmesini,kırılmasını istemem..belimin durumu sabah kalktığımda çok kötü ağrıyo..ayrıca kaç gündür karnım hava dolu ve o da ağrıyo kasıklarıma vuruyo..nedendir bilmem..bir hafta sonra anlarız..bari ona göre ağrı kesici içerimde rahatlarım ayooll..:bbo:kafamçokkarıştıöptüm canlarım..a.s.

raebzeh canım adet tarihin ne zaman git bi kan tahlili ol eger gebelik yoksa bak bi çaresine sonra başka bir şey çıkar belki gebesindir bebek yerleşmiştir o zaman bel ağrısı olur sende kendine dikkat edersin

günaydın kızlar..nasılsınız..ankarada lapa lapa kar yağıyor heryer bembeyaz ve çok güzel..hala rahim agrılarım ve öksürüğüm devam ediyor benim..öksürünce rahmim karnım dahada çok agrıyor..dünden beride soğan kürüne başladım..şifa niyetine inşallah derdimin dermanı olur..Rabbim önce senden sonrada yarattığın nimetinden inşallah hayırlısıyla devaam olur..sizler nasılsınız bakiyim..

günaydın canım burasıda baya yağmurlu camdan çok güzel görünüyor bu arada geçmiş olsun dün ben burda gezerken okudum bendede ağrı var adaçayı yağı var güzelim okudun mu ben dün aldım yaptım ve bugün daha iyi hissediyorum ne iltahap varsa alıyormuş bence sende yap benim buğün ağrım ilk defa yok

geçmiş olsun gülücük cüm..rabbim şifasını versin inşallah..burdada kar atıştırdı ama şimdi durdu ..kızlar kendinize dikkat edin lütfen..bebek falan derken sağlığımızla oynuyoruz..bunlar hep stresten oluyo zaten..moraller yüksek olsun hadiii..öptüm canlarım..

kızlar tünaydın kimse yokmu yoksa herkses ben gibi uykucumu öğle yemeğindemisiniz ben daha kahvaltı yapcam...

canım ya önce geçmiş olsun diyom bence bi doktora gitseydin bazen bitkiler yan etki yapabiliyo o yüzden [ankaranın neresindesin ben sincanda oturuyorum]

merhaba kızlar bugün evde yoktum anca girebiliyom ne var ne yok bakalım...hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun...interhat sen hala olmadıysan canım kesin hamişsin.....varmı belirtilerin...ben senin yerinde olsam eşimden gizli test alır yapardım...nasıl sabrediyon bilmem...

gulesercim kty043 canım dr. gittim hemde bu ay kaç kez gittim sayısını unuttum..geçen ay klomen ve pregl kullandığım için onlarda kist yapmış..agrılarım o yüzden yani..soğan kürünüde deneyen çok var hemde zararı olacagını pek sanmam ..kist yumurtalıklar için çok etkiliymiş..amann dr.ların verdikleri kist yapıyor işte baksana halime..herşey Allahtan kızlar nasip ne zamansa o zaman olur hayırlısıyla inşallah..saolun kızlar ilginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler..

cnm.doğudayız ve şehir dışındayız kendip gidip alma ihtimalim yok aslında normalde 40-45 günü bulduğu için ondan sabırlıyım yani...bir belirtimde yok...hayırlısı..

kızlar kötüyüm kocişle atıştık biraz bende o arada bebeşide aldırıcam ozaman istemiyorum diye çıkıştım .beni çok kızdırdı canım yanıyo ya niye böyle bu erkekler .O işe gitti bend eoturdum bi güzel ağladım ama hala iyi değilim.

canım benimm..evliliğin tuzu biberi böyle kavgalar..aldırma akşama gönlünü alır koçişin..nebiçim laf öyle bakiyim bebişi aldırmak felan.Allah korusun yaa..klava: sinirle her laf söylenir ama bunu söyleme lütfenn..bak bizlere göbüşümüzde bebişimiz olsun diye nelere katlanıyoruz..tabi sinirle söylemişsindir ben eminim bunu yoksa kıyabilir misin hiç kızzzzz detttt:1hug:

bilmiyorum hiç hevesim kalmadı halada ağlıyorum moralim sıfır .Allah inşallah sizlerede nasip eder .isteyenlere hep duacıyız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…