- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.321
kızlar iki haftadır acayip belim ağrıyo,karnıma kasıklarıma ağrılar girip çıkıyo..bugünde kasığım ağrıyo karnımda bazen kasığımda sanki bişey titriyomuş gibi oluyo..hayırlısı inşallah hamilelik işaretidir..adetime daha bir hafta var ama belim kopuyo ağrıdan..sabahları kalkamıyorum yataktan eğilince doğrulamıyorum..hayırdır inşallah..ağrı kesicide kullanamıyom bişey vardır diye..öptüm canlarım..
kızlar iki haftadır acayip belim ağrıyo,karnıma kasıklarıma ağrılar girip çıkıyo..bugünde kasığım ağrıyo karnımda bazen kasığımda sanki bişey titriyomuş gibi oluyo..hayırlısı inşallah hamilelik işaretidir..adetime daha bir hafta var ama belim kopuyo ağrıdan..sabahları kalkamıyorum yataktan eğilince doğrulamıyorum..hayırdır inşallah..ağrı kesicide kullanamıyom bişey vardır diye..öptüm canlarım..
interhat canım hadi sende güzel haberlerini ver artık...herhalde artık test yapmışsındır....
günaydın kızlar..nasılsınız..ankarada lapa lapa kar yağıyor heryer bembeyaz ve çok güzel..hala rahim agrılarım ve öksürüğüm devam ediyor benim..öksürünce rahmim karnım dahada çok agrıyor..dünden beride soğan kürüne başladım..şifa niyetine inşallah derdimin dermanı olur..Rabbim önce senden sonrada yarattığın nimetinden inşallah hayırlısıyla devaam olur..sizler nasılsınız bakiyim..
günaydın kızlar..nasılsınız..ankarada lapa lapa kar yağıyor heryer bembeyaz ve çok güzel..hala rahim agrılarım ve öksürüğüm devam ediyor benim..öksürünce rahmim karnım dahada çok agrıyor..dünden beride soğan kürüne başladım..şifa niyetine inşallah derdimin dermanı olur..Rabbim önce senden sonrada yarattığın nimetinden inşallah hayırlısıyla devaam olur..sizler nasılsınız bakiyimgünaydın arkadaşlar bende denedim soğan gürü benim bellerim kasıklarımı ağrıttı ve 10gün aralıklarla 2kere regal oldum bende korktum adet düzensizliği yapar diye kullanmadım ama çok ağrı yapıyor delikafadulden
merhaba kızlar bugün evde yoktum anca girebiliyom ne var ne yok bakalım...hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun...interhat sen hala olmadıysan canım kesin hamişsin.....varmı belirtilerin...ben senin yerinde olsam eşimden gizli test alır yapardım...nasıl sabrediyon bilmem...
kızlar kötüyüm kocişle atıştık biraz bende o arada bebeşide aldırıcam ozaman istemiyorum diye çıkıştım .beni çok kızdırdı canım yanıyo ya niye böyle bu erkekler .O işe gitti bend eoturdum bi güzel ağladım ama hala iyi değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?