- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.341
kızlar kötüyüm kocişle atıştık biraz bende o arada bebeşide aldırıcam ozaman istemiyorum diye çıkıştım .beni çok kızdırdı canım yanıyo ya niye böyle bu erkekler .O işe gitti bend eoturdum bi güzel ağladım ama hala iyi değilim.
canım ya önce geçmiş olsun diyom bence bi doktora gitseydin bazen bitkiler yan etki yapabiliyo o yüzden [ankaranın neresindesin ben sincanda oturuyorum]
daha dün kontrolüm vardı herşey iyiydi bir ay sonra görüşelim dedi doktor ama şimdi çok kötü şeyler düşünüyorum .yarın tekrar konuşacam koçişle ve kararım kesin beni çok kırdı.bana bu yazıyı okuyupta kızanlar olacak biliyorum ama ..... kızmayın
daha dün kontrolüm vardı herşey iyiydi bir ay sonra görüşelim dedi doktor ama şimdi çok kötü şeyler düşünüyorum .yarın tekrar konuşacam koçişle ve kararım kesin beni çok kırdı.bana bu yazıyı okuyupta kızanlar olacak biliyorum ama ..... kızmayın
canım ya neler söylüyorsun sen öyle..otur bir sakin kafayla düşün Allah korusun senide bebişinide amannn..gör bak koçişin gelecek şimdi nasılda gönlünü alacak..bu söylediklerinide sonradan düşünüp kendine kızacaksın..erkek milleti işte agzına geleni sayar 2dk sonrada pişman olur..boşwer sen onalrı topu böyle bunların..a.s.
teşekkür ederim .doğru söylediklerim saçma:1no2: koçiş yarın sabah gelecek sabaha kadarda düşünsün şimdi ona mesaj atacam.:çok üzgünüm:
ben iyi değilim çıkcam herkese iyi akşamlar.
kızlar kötüyüm kocişle atıştık biraz bende o arada bebeşide aldırıcam ozaman istemiyorum diye çıkıştım .beni çok kızdırdı canım yanıyo ya niye böyle bu erkekler .O işe gitti bend eoturdum bi güzel ağladım ama hala iyi değilim.
ıyı aksamlar kızlar ben yıne cok kotuyum yaa... bu gunlerde hersey ustume ustume gelıyo sankı hersey batıyo herkeze kızasım var .bılıyomusunuz eltım hamıle oda 2. ye aynı ay bırakmıstık korunmayı onun 11 ayda oldu ben daha beklıyorum .yanlıs anlamassınız benı degılmı zaman zamn sıze de oluyodur herhalde onu kıskanmadım hatta onun ıcın sevındım ıcım rahatladı bırden onun adına ama ya kendı adıma...........
o haberı verınce nette (kendı yurt dısındada) onun ıcın sevındım ama kendım ıcın bılmıyorum ne hıssettım adını koyamadım bısey koptu gıttı ıcımden zaten bıgun once de arkadasımın yengesı dogum yapmıstı ve oda ben hamıle kalmaya calısırken 2. ye hamıle kalıp dogurdu bıle duyunca bole dedım kendı kendıme sonra ustune bu
of bılmıyorum karıstım yıne 2 aydır tedavıyıde bıraktım hata mı edyorum dr. mu degıstırsem bır suru sorular takıldı aklıma yıne ne guzel kurtulmus alısmıstım dusunmemeye nolur bırılerı orda olsun kımse anlamıyo benı sızler kader arkadaslarım sınız
benı anlıyosunuz demı ılgınıze ıhtıyacım vaaaaaaaaaar...
ilgilenen herkese teşekkür ederim.hamileliğin verdiği hassaslık var birde ben yapı olarakda çok hassas birisiyim.Ama ortada tartışmaya bi sebeb yoktu onun içinde şaşkın ve bu kadar üzgünüm.Elbetteki her tartışmada meleğimi ortaya koyacak kadar cahil değilim.Ama eşiminde artık kendine gelmesi içinde söyledim öyle .ALLAH AFFETSİN evde bir melişim daha var ve onunda daha huzurlu ve sevgi dolu bir ortamda büyümesini, istiyorum kzımın bana ilk sorduğu annecim kardeşim gittimi gelmiyecekmi bunu onada yapmaya hakkımız yok.bu sözü onun yanında söylemedim ama çocuk ruhu işte içim yandı resmen minik kuzularım benim sizleride akşam akşam bunalttım.rahatlamak için ilk aklıma sizlerle dertleşmek geldi .:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?