- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.521
canım geçmiş olsun. ben 3 kez yaşadım bu acıyı. sonuncusu kasım ayındaydı. ama hiç isyan etmedim hala ümitliyim. Rabbim inşallah bu sene hepimizi güldürür.
ben bugünlerde aşırı sinir hali yaşıyorum. kendime şaşıyorum ya! nedenini bilmediğim bir sinir hali geliyor. en ufak şeye patlıyorum. az öncede oğluşuma kızdım. onuda üzdüm kendimide.senağlamasenağlama:1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bende çok sinirliydim 4 gün önceye kadar..adet oldum sinir minir kalmadı bende..acaba seninkide mi öyle bişey canım..relaxx relaxx canımmm oğluşunuda üzme ne olur..zaten başka kimimiz varki..elimizdekinide üzersek :1hug: hadi canım sakiin ol kendinide yıpratıyorsun bak böyle ..a.s.
benim daha 13 gün var
sol kasıgıma agrı giriyor
yumurtşalama günüm 3 gün gecti üstelik
teşşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun allahım sabır versin sende benim gibisin isyan yok pes etmekte yok inş. sonunda hayırlısıyla alırız bebişlerimi kucagımıza ama inan içimden hiç çıkmıyor yaşadıklarım canımı çok acıtıyo herşeyde vardır bir hayır diyorum sen sonuncu kasımda oldu diyosun beklemeyi düşünmüyosun rahımın dinlenmesi gerekiyormuş en az 3 ay dr um dedi düşük arkası hemen hamile kaldıgım için 2. böyle olmuş olabilir dedi çünkü araştırıldı bişey çıkmadı o yüzden ben 4 -5 ay beklemiyi düşünüyorum allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsincanım geçmiş olsun. ben 3 kez yaşadım bu acıyı. sonuncusu kasım ayındaydı. ama hiç isyan etmedim hala ümitliyim. Rabbim inşallah bu sene hepimizi güldürür.
günaydın canlarım hepinizin cuması mübarek olsun adetime beş gün var ama buğün kasıklarım ağrımaya başladı heralde olacam yine tutmadı allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin biran önce
:1hug:
ne bu karamsarlık bakayım böyle..kaydirigubbakcemilekırmızıları görmeden umudunu yitirme canım..hatta ve hatta görsen bile yitirme bence..üste görme diyede birşey var biliyorsun..kasık agrıması illa adet anlamına gelmez..belki bebiş vardır tutunmaya çalışıyodur dikkat et canım olur mu..:1hug:
merhaba kızlar bugün pek giremedim misafirim vardı...benim kırmızılarım geldi her zamanki gibi...ama hiç üzülmedim yeterki sağlığım olsun inanın bu daha önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?