kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım geçmiş olsun. ben 3 kez yaşadım bu acıyı. sonuncusu kasım ayındaydı. ama hiç isyan etmedim hala ümitliyim. Rabbim inşallah bu sene hepimizi güldürür.

arkadaslar bu yasadiklariniz sonucta üzücü seyler ama bildigim birsey var vücut sakat bebegi kendisi otomatik disari atarmis buda olabilir, onun icin hakkiniza hayirlisi olsun diyorum Allah size saglikli hayirli ana baba söyzü dinleyen evlatlardan versin Aminnn

mawili.....................................30 Aralık
Berknilay.................................30 Aralık
tali-tan.......................................2 Ocak
raebzeh.....................................2 Ocak
zynp.ZEYNEP............................2 Ocak
WANNABABY............................2 Ocak
ali -ye ......................................7 Ocak
idayre.......................................8 Ocak
cerot.......................................10 Ocak
lolo.........................................12 Ocak
kyt043.....................................13 Ocak
pınar77...................................15 Ocak
Hatice alpaslan.......................16 Ocak
derinlik...................................16 Ocak
xxgizemxx..............................18 Ocak
BTRKLC..................................19 Ocak
handefe...................................19 Ocak
heja.........................................23 Ocak
Balsurat.................................,.24 Ocak(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
interhat....................................25 Ocak
güleser1983.............................27 Ocak
diorisimo..................................27 Ocak
gülücük....................................27 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
yağmur20.................................30 Ocak
kaymaklım
enteresan
NazLı
zeliş82
tugbamurat

HAMİŞLER

sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

bende çok sinirliydim 4 gün önceye kadar..adet oldum sinir minir kalmadı bende..acaba seninkide mi öyle bişey canım..relaxx relaxx canımmm oğluşunuda üzme ne olur..zaten başka kimimiz varki..elimizdekinide üzersek :1hug: hadi canım sakiin ol kendinide yıpratıyorsun bak böyle ..a.s.

olabilir tabikide canım. ama ne bilim bu ay her zamankinden daha beterim. doğru söylüyorsun, yavrularımızdan başka kimimiz var. çok üzüldüm zaten. gereksiz yere ikimizide yıprattım. bide bu sinirle hamile kalmayı bekliyorum.delikafadulden

zeynepcim ben bu ay geç yumurtladım. 7-9 ocak arası gelir herhalde. ortası diyelim yine 8 0cak olsun. daha erken olursa yine söylerim. teşekkür ederim.a.s.

canım geçmiş olsun. ben 3 kez yaşadım bu acıyı. sonuncusu kasım ayındaydı. ama hiç isyan etmedim hala ümitliyim. Rabbim inşallah bu sene hepimizi güldürür.
teşşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun allahım sabır versin sende benim gibisin isyan yok pes etmekte yok inş. sonunda hayırlısıyla alırız bebişlerimi kucagımıza ama inan içimden hiç çıkmıyor yaşadıklarım canımı çok acıtıyo herşeyde vardır bir hayır diyorum sen sonuncu kasımda oldu diyosun beklemeyi düşünmüyosun rahımın dinlenmesi gerekiyormuş en az 3 ay dr um dedi düşük arkası hemen hamile kaldıgım için 2. böyle olmuş olabilir dedi çünkü araştırıldı bişey çıkmadı o yüzden ben 4 -5 ay beklemiyi düşünüyorum allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin

günaydııınn canlarım..nasılsınız..tuğbamuratcım canım geçmiş olsun..rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın..tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evletlar nasip etsin canım..hem bak sen hamile kalabiliyorsun şükür et sakın isyan etme bitanem..rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım..öptüm canlarımm..

Ey Rabbim
yalnız başıma bırakma
çünkü sen
varislerin en hayırlısısın
ey Rabbim bana
senin katında lutüf ve
kerametinle tertemiz bir çocuk ihsan et
muhakkak ki sen
duaları işitensin

Hz.Zekariyanın çocuk duasıymış kızlar sizlerle paylaşmak istedim..Allah dularımızı kabul eder inşallah..

günaydın canlarım hepinizin cuması mübarek olsun adetime beş gün var ama buğün kasıklarım ağrımaya başladı heralde olacam yine tutmadı allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin biran önce

:1hug:
günaydın canlarım hepinizin cuması mübarek olsun adetime beş gün var ama buğün kasıklarım ağrımaya başladı heralde olacam yine tutmadı allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin biran önce

ne bu karamsarlık bakayım böyle..kaydirigubbakcemilekırmızıları görmeden umudunu yitirme canım..hatta ve hatta görsen bile yitirme bence..üste görme diyede birşey var biliyorsun..kasık agrıması illa adet anlamına gelmez..belki bebiş vardır tutunmaya çalışıyodur dikkat et canım olur mu..:1hug:

eşekkür ederim canım ama her ay böyle oluyor hissediyorum seneye kasım ayında eşim askere gidecek o gitmeden doğsun istiyorum askerdeyken doğum yapmak zor olur heralde eşim çok fazla önemsemiyor olursa olur olmazsa kismet diyor bu ğidişle tutmaz tutmaz onun askerliğine denk gelir bide o korku var tabi

mawili.....................................30 Aralık
Berknilay.................................30 Aralık
tali-tan.......................................2 Ocak
raebzeh.....................................2 Ocak
ali -ye ......................................7 Ocak
idayre.......................................8 Ocak
WANNABABY...........................8 Ocak
cerot.......................................10 Ocak
lolo.........................................12 Ocak
kyt043.....................................13 Ocak
pınar77...................................15 Ocak
Hatice alpaslan.......................16 Ocak
derinlik...................................16 Ocak
xxgizemxx..............................18 Ocak
BTRKLC..................................19 Ocak
handefe...................................19 Ocak
heja.........................................23 Ocak
Balsurat.................................,.24 Ocak(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
interhat....................................25 Ocak
güleser1983.............................27 Ocak
diorisimo..................................27 Ocak
gülücük....................................27 Ocak
zynp.ZEYNEP..........................28 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
yağmur20.................................30 Ocak
kaymaklım
enteresan
NazLı
zeliş82
tugbamurat

HAMİŞLER

sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

merhaba kızlar bugün pek giremedim misafirim vardı...benim kırmızılarım geldi her zamanki gibi...ama hiç üzülmedim yeterki sağlığım olsun inanın bu daha önemli...

merhaba kızlar bugün pek giremedim misafirim vardı...benim kırmızılarım geldi her zamanki gibi...ama hiç üzülmedim yeterki sağlığım olsun inanın bu daha önemli...

ZEYNEPCİM İNŞALLAH BU SENE BİZİM SENEMİZ OLACAK CANIM RABBİM BİZİM MELEKLERİMİZİ DE VERECEK....:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…