kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım çok geçmiş olsun hayırdır kalple bi sorunmu var .

ben de kızımda tam 4 sene tedavi gördüm ve tam işe girip çalışmaya karar verdiğim ay gebe kalmışım:)))kafayı resetlemek de çok önemli kızlar..inanın gidip müdürümüzden özür dilemiştim, bilerek yapmadım diye:))) yani adam beni işten çıkarsa yeri ama 6 senedir hala aynı işyerindeyim çok şükür..bi de gelince kısmetiyle geliyo sıpalar:))))
sabırla bekleyin canlarım..içimde bir his 2009 da hamile patlaması olacakk:))))
çok öptüm hepinizi..sevgilerr

mawili.....................................30 Aralık
Berknilay.................................30 Aralık
raebzeh.....................................2 Ocak
zynp.ZEYNEP............................2 Ocak
WANNABABY............................2 Ocak
ali -ye ......................................7 Ocak
idayre.......................................8 Ocak
cerot.......................................10 Ocak
lolo.........................................12 Ocak
kyt043.....................................13 Ocak
pınar77...................................15 Ocak
Hatice alpaslan.......................16 Ocak
derinlik...................................16 Ocak
xxgizemxx..............................18 Ocak
BTRKLC..................................19 Ocak
handefe...................................19 Ocak
heja.........................................23 Ocak
Balsurat.................................,.24 Ocak(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
interhat....................................25 Ocak
güleser1983.............................27 Ocak
diorisimo..................................27 Ocak
gülücük....................................27 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
yağmur20.................................30 Ocak
kaymaklım
enteresan
NazLı
zeliş82

HAMİŞLER

sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

merhaba canlarım ben geldim hepinize teşekkür ederim...muaynem pek iyi geçmedi çok panik yaptım o yüzden çarpıntım çok oldu zaten normalden fazlaydı daha beter oldum hala üzerimden atamadım...şu an üzerimde holter cihazı var yarın sabaha kadar bende kalacak bilmeyenleriniz vardır belki bu alet kalp çalışmasını ritmini inceliyo....sonuçlarını salı günü alıcam...inşallah bişey çıkmaz çok korkuyorum....

zeynepcim geçmiş olsun canım benim..inşallah bişeyin yoktur...çok mu stres yapıyosun her konuda..bazı şeyleri çok takıyosun galiba..bu çarpıntılar bu sorunlar ondan oluyo..herşeyi içine atanlarda mesela..canım kafana takma..hakkında hayırlısı olsun..rabbim sıkıntılardan uzak tutsun ...amiiiinnn..öptüm canlarım..

herkese sağlık, mutluluk, huzur dolu bir yıl diliyorum. İnşallah bu sene hepimizin yüzü güler.

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

zeynepim sakin canım relax bak olan bizlere oluyor sonunda..bebiş istiyoruz diyede Allah muhafaza sağlığımızdan olacagız neredeyse..Allah seni eşine ve çocuğuna bağışlasın canım benim..çok öpüyorum seni ne olur dikkat et kendine..ha ben bu arada gayet iyiyim hiçbir yerim agrmıyor şükür ki..çok özlemişim agrısız günlerimi Allah 'ım sana şükürler olsun diyorum her seferinde..inşallah sende yakın zamanda sağlıgına kavuşursun canım benim..

günaydın hepinize iki gündür yoktum canım oğlumun kolu kırıldı baya üzgünüm küçüçük koluna o alçıyı hiç yakıştıramadım yeni yıla girerken moralım anlayacağınız sıfır allahım başka açı göstermesin

canlarım dolu dolu bir seneyi bitirdik allahın izniyle....kimimiz çok mutlu olduk kimimiz hayal kırıklığı yaşadık ...ama önümüzde koskaca bir yıl daha var inşallah herkes dilediği istediği mutluluğu yakalar...hasretle bebeklerini bekleyen bizlere allahım bu sene hayırlısıyla bu sevinci tattırır inşallah...hamile arkadaşlarımızada bebişlerini sağlıkla ve mutlulukla kollarına almalarını diliyorum...hepinizin yeni yılını kutlu olsun....

günaydın kızlar.a.s..yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk,huzur getirsin..hepimizi her türlü kötülükten,felaketten,kem közlerden,kötü sözlerden korusun rabbim..eşlerimiz ve yavrularımızla mutlu yuvalarınızda hepinize mutlu yıllaaaaaaaarrrr...2009 yılı hepinize hayırlı ve kutlu olsuuunnn..a.s.:1hug:hihoyyyt..idayrecim geçmiş olsun canım çok üzüldüm inan..benim de kızım diş çıkarıyo hala ateşli şimdi onunla uğraşıyorum...hepinizi öptüm canlarıımm..

günaydın kızlarrrr..
bugün işyerine minik balımı getirdim..bilgisayar iptal yani anlayacağınız:)) oyun oynamaktan bana fırsat kalmıyor..:)) şimdiden iyi seneler dileyeyim dedim hepinizeee..
2009 dan ne istiyorsanız dolu dolu gelsin İnşallah hepinize hayırlısıylaa... yani bebek istiyorsanız 3 er 3 er mesela..derrrmişimmmm:)))) olsun valla ben istiyorum..keşke ikizim olsa..bir kere de çıkar da bir daha yaşamam aynı stresleri değil mi..
çok çok öptüm hepinizi canlarım...

günaydın kızlar hepinizin yeni yılıkutlu olsun inşallah yeni yılda herşey gönlünüzce olur benim bu yılım kötü geçti inşallah yeni yıl hepimize uğur getirir.

arkadaslar yenı senemız hepımıze hayır ve bereket ve tabıkı de bebek getırsın dıyorum kendınıze ıyı bakın zeynep cım cok gecmıs olsun Insaallah sonuclar ıyı cıkar
gecen sene esıme de takmıslarddı o holter den ama bızımkı rutın bır kontrol du cok sukur bısı cıkmadı aılesınde kalp hastalıgı varda o yuzden gıtmıstık dr. genel kontrol ıcın sende dusunmemeye calıs cıkmaz bısı saglıklı gunler herkeze

selam kızlar yeni yılınız kutlu olsun yeni yılda içnizden geçen ne dilekleriniz varsa rabbim kabul etsin yeni yıl sağlık huzur ve ve çocuklarımıza hayırlı kardeşler nasip etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…