kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

merhaba arkadaşlar yeni yılınız kutlu, mutlu ve sağlık dolu bir yıl olması dileğiyle.kaydirigubbakcemile3a.s.

canım çok geçmiş olsun .nazarlardan saklısın rabbim:Saruboceq:

Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2009 no'lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle.. MUTLU YILLAR...

Herkese selam kızlar
yeni bir yıla girmemize saatler kala herkese sevdikleriyle sağlıklı huzurlu mutlu bir yıl diliyorum. bebiş çalışması yapan arkadaşlara yeni yılda allahtan sağlıklı hayırlı evlatlar vermesi dileğiyle
sevgilerrrrrrrrr:Saruboceq:

merhaba zeynepcım nasılsın ben uzun zamandır giremiyodum beni listeden silmişin dogal olarak beni biliyosun ramazan bayramından önce bebegim melegım düşmüştü ben sonra tekrar hamile kalmışım ve malesefki bu melegıminde kalp atışı olmadı kürtaj oldum 4 ayda 2 melegımı kaybettim çook acı çektım çook yıkıldım ama asla isyan etmedim yüce rabbim verdi o aldı yapacak bişeyim yoktu göz yaşı dökmekten başka araştırmada oldu ama hiçbişey çıkmadı sorun yok ama 2 melegımde annesini bırakıp gitti ve ben yeni yeni kendime geliyorum allahım sen büyüksün diyorum demekki nasibimde buda varmış ama asla yılmadım 4 5 ay ruhen ve bedenen dinlenim tekrar deneyecem inş. tekrar sorun yaşamam allahım kimseyi evladıyla imtan etmesin senin ve herkesin yeni yılını kutluyorum allahım hayırlı gönüllerini nasip etsin inş. bu yeni yılda bebişlerimi alırız inş. kucaklarımıza amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

tugbamuratçım canım çok üzülüm çok geçmiş olsun umarım bu son olur...allahım sana ve isteyen herkese yeni yılda sağlıklı hamilelikler nasip etsin...aramızda olmana çok sevindim...özletme kendini

saol canım dileklerin için arada girerim listeye benimde adımı eklersen sevınırım ama tarih vermiyim 4 -5 ay düşünmedigim için ama listede olmak isterim sevgileeeeer

ah canım benim cok uzuldum gecmiş olsun allahım tekrar saglıklı uzun omurlu bebekler versina.s.bıdaha bu acıları yasatmasın

tugbamurat yazdıklarını okudum inanki çok ama çok üzüldüm..geçen sene yaşadıklarım aklıma geldi ne zor çok iyi bilirim..Allah tekrardan yaşatmasın inşallah..herşeyin hayırlısı olur inşallah hakkında..2009 sana inşallah hayırlı sağlıklı bir ewlat nasip eder..tabi isteyen herkeze inşaallah..

kızxlar kaç gündür internetimde arıza vardı giremiyodum tuğbacım canım çok üzüldüm rabbim sabırlar versin bu arada herkesin yeni yılı kutlu olsun rabbim 2009 yılında bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

mawili.....................................30 Aralık
Berknilay.................................30 Aralık
raebzeh.....................................2 Ocak
zynp.ZEYNEP............................2 Ocak
WANNABABY............................2 Ocak
ali -ye ......................................7 Ocak
idayre.......................................8 Ocak
cerot.......................................10 Ocak
lolo.........................................12 Ocak
kyt043.....................................13 Ocak
pınar77...................................15 Ocak
Hatice alpaslan.......................16 Ocak
derinlik...................................16 Ocak
xxgizemxx..............................18 Ocak
BTRKLC..................................19 Ocak
handefe...................................19 Ocak
heja.........................................23 Ocak
Balsurat.................................,.24 Ocak(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
interhat....................................25 Ocak
güleser1983.............................27 Ocak
diorisimo..................................27 Ocak
gülücük....................................27 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
yağmur20.................................30 Ocak
kaymaklım
enteresan
NazLı
zeliş82
tugbamurat

HAMİŞLER

sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

bütün arkadaşlara teşşekür ederim bana bulundukları temennilerden dolayı saolun inş.yeni yıl hepimize ugurlu gelir allahım hayırlı dileklerimizi nasip eder hamile kalır ve sorunsuz ve saglıklı hamilelik geçiririz inş.sonundada bebeklerimizi alırız kucaklarımıza amiiiin zeynepcim sana teşşekkürler listeye yazmışın beni

canım çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bi dönem geçirmişsin Gerçekten yüce rabbim insanı evladı ile sınamasın çok zor:çok üzgünüm: ama her yeni gün yeni bi umut biliosun hiçkimse yarın başına ne geleceğini bilmiyor dua etmekten başka da elimizden bişey gelmiyor. umarım bu yıl sana mutluluk huzur ve sağlıklı dünyalar güzeli bi bebek getirir:ecrin_bebek:

canım geçmiş olsun. ben 3 kez yaşadım bu acıyı. sonuncusu kasım ayındaydı. ama hiç isyan etmedim hala ümitliyim. Rabbim inşallah bu sene hepimizi güldürür.

ben bugünlerde aşırı sinir hali yaşıyorum. kendime şaşıyorum ya! nedenini bilmediğim bir sinir hali geliyor. en ufak şeye patlıyorum. az öncede oğluşuma kızdım. onuda üzdüm kendimide.senağlamasenağlama:1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tugbamurat canımm çok geçmiş olsunn.Rabbim dayanma gücü versin sana.En kısa zamanda inşallahh allahım saglılı bır sekıldeee gebelık olupp kucagına almayı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…