kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

a.s.
a.s.canım merhaba öncelikle oglun için çok geçmiş olsun oglun kaç yaşındaydı benimki 4 buçuk olacak martta benim oglumda kardeş diye deliriyo seni çook iyi anlıyorum 2 hamileligimdede çook sevindi yavrum kardeşim olacak diye ilkte dedim oglum kardeşin melek oldu gitti diye 2cide kontrole gittigimde oglum yanımdaydı bebeğimin kalp atışı olmadıgını dr söylediginde ben çook aglayıp maffolmuştum oglum etkısınde kalmış ve arkadaşına diyomuşkı beni kızdırma zaten kardeşimde öldü diye aglamış annesi diyo murat böyle dedi diye ben tekrar yıkıldım 2sindede karnımı seviyodu yavrum elden bişey gelmiyo rabbim böyle nasip etmiş ama pes etmek yok yılmak yok diyorum özellikle oglum için tekrar deneyeğim 4 -5 ay sonra inş. sanada istedigin zaman hayırlısıyla hamile kalmanı ve saglıklı sorunsuz hamilelik geçirmeni nasip etsin canım herşey bizim için sabredip güçlü olacagız sevgilerr

canım inşallah düşmüştür değerlerin rabbim hakkında hayırlısını yapsın bitanem kendine iyi bak Şeniz

Canım inşallahh tsh hormonlarının değerleri düşmüştürde ilaç kullanmaya gerek kalmaz inşallahh.Rabbim hepimize sağlık versinŞeniz

günaydın kızlaaarr..nasılsınız,btrklc canım inşallah tsh değerlerin düşer bi sorun çıkmazda hemen tedaviye başlar bize müjdeli haberi verirsin canım..amiiiinn..öptüm canlarıımm..

saol canım ilginden desteğinden dolayı Allah razı olsun..oğlum anasınıfına gidiyor yani 6 yaşında..seninki daha küçükmüş keşke öldü diye söylemeseydin canım..çok etkilenmiş kıyamam ben ona..geçen sene boşgebelik geçirdiğimde aslında 4-5 aylığa kadar söylemeyecektim ama eşim söyledi..sonrada boşgebelik tanısı konunca ne diyecegimizi şaşırdık..en basit yoluyla biz yanlış anlamışız dr. amcan karnımda bebek olmadığını söyledi dedik..bir süre duraksadı beni kürtaj olup çok acılar çektiğimi görüncede anne karnın agrımasın isterse bebeğimiz olmasın ama karnın agrımasın dedi..senağlama hatta aradan zaman geçip ilk kucagıma aldığımda yaşaşınnn annem iyileşti karnı ağrımıyor artık diye çok sevindi..onları unuttu şimdi ama kardeş çokkk istiyor..yılmıyorum ama işte ne bileyim bir acayipim bugünlerde..:1no2:

Günaydın kızlarrr...
Bugün beklenen adet günüm..psikolojik mi bilmiyorum ama acayip kasık ağrım var regl ağrısı tarzında..hayırlısı artık bakalım..paylaşırım sizinle gelişmeleri zaten..
çok öpüyorum hepinizi ve güzel bir gün diliyorum herkese..

Canım inşallahh tsh hormonlarının değerleri düşmüştürde ilaç kullanmaya gerek kalmaz inşallahh.Rabbim hepimize sağlık versinŞeniz

canım inşallah düşmüştür değerlerin rabbim hakkında hayırlısını yapsın bitanem kendine iyi bak Şeniz

inaşllah kızlar bunlar normale dönerse ben inanıyorum .gelecek bebeğim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar nasılsınız canlarım..ben öğleden sonra dişçiye gidicem..ama çok korkuyorum..eşim unutmazda getirirse test yapıp ona göre gidicem..dün çok kötüydüm ağrıdan uyuyamadım..hayırlısı neyse o olsun..öptüm canlarım...

sağol zelişcim canım benim..hakkımızda hayırlısı olsun..olsada olmasa da halay çekelim balım gibi..ne yapalım..bununla da avunuruz...öptüm canlarım..

merhaba kızlar...ebrucum umarım eşin test alırda kurtuluruz beklemekten...
btrklc canım umarım değerlerin düşmüştür...
bende kalp dr umdan geldim şimdi..holter sonuçlarımı gösterdim bana bişeyin yok dedi çok rahatladım...sanırım panik atak illeti yine peşimi bırakmıyo...ama olsun ben onu yenerim..yeterki kalbim sağlam olsun...dimi kızlar....

canım geçmiş olsun kalbinde birşey çıkmadıgına sevindim inşallah panik atagıda yenersin.

hihoyyytZeynepimm çok geömiş olsunn.Derin bir ohh çekerizz artıkk sositososito
gözünaydınn olsun dıyeyımmm.O panik atak varyaa bu pislükk peşimizii bırakmıyorr gösterecem ona gününü:mymeka:

canım zeynoşum kalbinde bişey olmamasına sevindim.bide şu panik ataktan kurtulsan.inşallah oda olcak. Şeniz

senin adına sevindim bişey çıkmadığına.benim bi arkadaşımda panik atak olmuştu ilaç kullanıyordu ama birde ona bir dua verdik burda bunu yazamam ama çok etkisi oldu ilaçlarını azlttı doktor .dermansız bir dert değil oda geçici birşey.duaların gücüne inanmak lazım sonuçta herşey ALLAH tan.:Saruboceq:

zeynepcim canım gözün aydın canım kalbinden bişey çıkmamış panik ataktanda biranönce kurtarırsın inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…