- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.601
canım benim aynı zamanda aynı şeyler yaşamışız..bilmemmi canım bende geçen sene eylül ayında boş gebelik geçirdim ve kürtaj oldum..3 aylıktı..ne sevinmiştim hemen korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım diye ama maalesef ki boş gebelikmişti..tabiki herşeyin hayırlısı ama insanız nihayetinde bazen gelgitler yaşıyoruz..işte böyle zamanlarda elimizdenin değerini daha iyi anlıyoruz..bunca şeyle uğraşırken birde oğlumda skolyoz(omurga egriliği)çıktı şimdi onunla uğraşıyorum..Allah sağlık versin herşey olur inşallah hayırlısıyla diye dualarımıda eksik etmiyorum tabiki..ama oğlum o kadar çok istiyorki bir kardeşinin olmasını görseniz o hali beni dahada çok üzüyor..senağlamareklamda dahai bebek görse öyle seviyor ki onu..senağlama anne bizimde olacak değilmi hemen keşke olsa diyor..senağlama belkide bu bunalımımın sebepide bu yüzden..hepinizden Allah razı olsun kızlar ilginiz sevginiz için..
kızlar merhaba bugün endokrin uzmanında randevum var.
bakalım benim yaramaz tsh .t4 ve anti tpo neler yamış.söz dinleyip düşmüş.
buna göre tedavi programı çizcem.
gerçi bu havalara bakarak hastane kapılarında uğraşmak istemiyorum.
bir adet dönemi daha geçirip mart gibi denemeyi istiyoruma.s.
kızlar merhaba bugün endokrin uzmanında randevum var.
bakalım benim yaramaz tsh .t4 ve anti tpo neler yamış.söz dinleyip düşmüş.
buna göre tedavi programı çizcem.
gerçi bu havalara bakarak hastane kapılarında uğraşmak istemiyorum.
bir adet dönemi daha geçirip mart gibi denemeyi istiyoruma.s.
a.s.
a.s.canım merhaba öncelikle oglun için çok geçmiş olsun oglun kaç yaşındaydı benimki 4 buçuk olacak martta benim oglumda kardeş diye deliriyo seni çook iyi anlıyorum 2 hamileligimdede çook sevindi yavrum kardeşim olacak diye ilkte dedim oglum kardeşin melek oldu gitti diye 2cide kontrole gittigimde oglum yanımdaydı bebeğimin kalp atışı olmadıgını dr söylediginde ben çook aglayıp maffolmuştum oglum etkısınde kalmış ve arkadaşına diyomuşkı beni kızdırma zaten kardeşimde öldü diye aglamış annesi diyo murat böyle dedi diye ben tekrar yıkıldım 2sindede karnımı seviyodu yavrum elden bişey gelmiyo rabbim böyle nasip etmiş ama pes etmek yok yılmak yok diyorum özellikle oglum için tekrar deneyeğim 4 -5 ay sonra inş. sanada istedigin zaman hayırlısıyla hamile kalmanı ve saglıklı sorunsuz hamilelik geçirmeni nasip etsin canım herşey bizim için sabredip güçlü olacagız sevgilerr
Canım inşallahh tsh hormonlarının değerleri düşmüştürde ilaç kullanmaya gerek kalmaz inşallahh.Rabbim hepimize sağlık versinŞeniz
canım inşallah düşmüştür değerlerin rabbim hakkında hayırlısını yapsın bitanem kendine iyi bak Şeniz
inaşllah kızlar bunlar normale dönerse ben inanıyorum .gelecek bebeğim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inaşllah kızlar bunlar normale dönerse ben inanıyorum .gelecek bebeğim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba kızlar...ebrucum umarım eşin test alırda kurtuluruz beklemekten...
btrklc canım umarım değerlerin düşmüştür...
bende kalp dr umdan geldim şimdi..holter sonuçlarımı gösterdim bana bişeyin yok dedi çok rahatladım...sanırım panik atak illeti yine peşimi bırakmıyo...ama olsun ben onu yenerim..yeterki kalbim sağlam olsun...dimi kızlar....
bende kalp dr umdan geldim şimdi..holter sonuçlarımı gösterdim bana bişeyin yok dedi çok rahatladım...sanırım panik atak illeti yine peşimi bırakmıyo...ama olsun ben onu yenerim..yeterki kalbim sağlam olsun...dimi kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?