kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım geçmiş olsun..rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun..rabbim korktuğumuz şeylere uğratmasın bizlerden uzak tutsun...canım benim inşallah bişey çıkmaz.dr lar insanları korkutmaya bayılıyolar zatenÇok üzgünüm çoookpeki neden olmuş söylemedi mi dr yani neden kaynaklandığını?..rabbim yardımcınız olsun gülücük cüm..

beratefe canım aramıza hoşgeldin,inşallah burası sana uğurlu gelir..a.s.

geçmiş olsun canım anlıyorum açılarını benimde oğlumun on gündür kolu kırıktı dün doktora götürdük doktor bu iyi olmamış dedi ve alçıyı tekrar söküp kolunu tekrar kırdı o miniçik yüreği ile dktora seslenişleri beni çok üzdü evlat çok farklı bir şey allah tez zamnda senin kinede acil şifayı versin

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin oğluşuna kendini çok fazla yıpratma bide sende hasta olursan oğluşunla kim ilgilenicek annesi oğluna bakabilemk için senin dimdik ayakta durman lazım

canım çok geçmeş olsun rabbim oğlunu sana bağışlasın üzme kendini allahım beterinden korusun dermensız dert vermesin inşallah atlatırsınız biran önce oğlun sağlığına kavuşur :Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun.rabbim minik yavrunu korusun.onlar bizim için çokkk kıymetliler.:1hug:

Kıyamam geçmiş olsun canım..Korkma lütfen geçecek annesi..

Topla o güçlü anne yüreğini ve oğluşuna moral ver destek ol küçük yavrumuza ..İnan büyük birşey değil bu Rabbim çaresiz hastalıklarla karşılaştırmasın..

İçin acıyor bunu çok iyi anlıyorum bizde kaç kez hastanede yattık oğlum içino günleri hatırladıkça hala yüreğimden bir parça kopar.

Ama geçsin yeterki Rabbim onları bize bağışlasın . hep böyle düşün olurmu birtanem.."Cümlesini koru Ya Rabbim içinde benim yavrumuda de"

Dualarımız sizlerle canım emin ol geçecek.:Saruboceq::1hug:

gülücük geçmiş olsun benim kzımda iki gün kulağım acıyor dedi bizde naz sandık ama ertesi gün çocuk servisten inmesiyle kulağım acıyor diye çığlığı basması bir oldu eve geldiki kulağından kan irin geliyor acile gittik kulak zarı delinmiş yavrumun çıldıracaktım ben umursadım babası bişey yok nazdır dedi ama sonuç bu olmuştu.korkma ama bir hafta içinda iyileşti iltihap geçince zar kendini yenilemiş şimdi maşallah sapa sağlam.ağızdan antibiyotikle tedavisi oluyor birazda dikkat ettik.tekrar geçmiş olsun.

idayre canım sanada çok çok geçmiş olsun nasıl dayandın okurken benim içim acıda yavrum benim kırık kolay değil çok geçmiş olsun.tez zamanda iyileşir inşallah.doktorada busefer bari dikkatli yapın deseydin.can bu ya HEMDE KÜÇÜCÜK Bİ CAN

inşallah arkadaşım bakalım şimdiden heyecanlanma başladım :lepi:
çok teşekkrü ederim

sevgiler

canım ya çok geçmiş olsun alah en kısa zamanda şifa versin dualarımız oglunla.

idayre canım sanada çok geçmiş olsun benim ablamın oglununda öyle olmuştu çok acı cekmişti ki bide o büyüktü senin yavrunu düşünemiyorum tekrar çok geçmiş olsun canım.

gülücük canım çok geçmiş olsun üzülme canım rabbim acil şifalar versin beterinden korusun inşallah:Saruboceq:

canım aramıza hoşgeldin umarım çok fazla beklemeden hamiş kalırsın.....a.s.

idayre canım sanada çok geçmiş olsun rabbim acil şifallar versin kimseyi evladıyla imtihana tutmasın inşallah....:Saruboceq:

idayre canım sanada çok geçmiş olsun benim ablamın oglununda öyle olmuştu çok acı cekmişti ki bide o büyüktü senin yavrunu düşünemiyorum tekrar çok geçmiş olsun canım.

çok teşekkür ederim canım evet öyle bi ağladıki yüreğim parçalandı bugünde adet olcacaktım olmadım hadi bkalım hayırlısı inşallah bu acının üstüne bari sevinelim

canım çok geçmiş olsun ve Allahım tez elden şifasını versin inşallah oğluşunun..içini ferah tut arkadaşım, çocuklarda olabiliyor bu tür hadtalıklar, hemen karamsar olma..eminim tıpta bir çaresi vardır yani bu hastalığın ve erken teşhis sayesinde de ilerlemeden baskılarlar durumu..sen hiç merak etme canım..çok şükür 2 günlük ve çocuğun bunu söyleyebiliyor...bebiş olupta derdini anlatamaması daha zor oluyor canım..çok şükür söylemiş babasına da..
çok geçmiş olsun tekrar
sevgiler canım

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin. İnşallah çok ciddi bişeyi yoktur.

kızlar ben gelemiyorum bi kaç gündür bu aralar okulda işler o kadar yoğun ki başımı kaldıramıyorum. bi de size bişey danışayım dedim. Benim 2 yaşında bi oğluşum var da eve her gelen sanki sol gözünde bi kayma var diyor, doktora götürdüm pek bişey yok diyor, şaştım kaldım walla ne yapacağımı bilemiyorum ama her gelen aynı şeyi söylüyor acaba tam teşekküllü bi göz hastanesine mi götürsem, bunu daha önce yaşayan varmı haber verirseniz sevinirim. öpüyorum hepinizi

göz bu şakaya gelmez götürdüğün doktora güvenemiyosan tam teşekküllü bi göz hastanesine götürmeni tavsiye ederim benim oğlumunda gözünde farkedilebilecek bi sorun toktu ama ben oğlumu göz hastanesine götürdüm gözünde astigmat ve hipermetrop çıktı 3 senedir gözlük takıyo zaten bi çocuk sağlıklıda olsa göz doktoruna götürülüp kontrolleri yapılmalı umarım bi sorun yoktur
çok fazlada kafana takma doktora götür rahatla

canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah.

canım sizede çok geçmiş olsun. kıyamam ya, tekrardan kolu kırmak ne demek? en kısa zamanda iyileşir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…