- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.621
zeynepcim canım gözün aydın canım kalbinden bişey çıkmamış panik ataktanda biranönce kurtarırsın inşallah....
a.s.
a.s.canım merhaba öncelikle oglun için çok geçmiş olsun oglun kaç yaşındaydı benimki 4 buçuk olacak martta benim oglumda kardeş diye deliriyo seni çook iyi anlıyorum 2 hamileligimdede çook sevindi yavrum kardeşim olacak diye ilkte dedim oglum kardeşin melek oldu gitti diye 2cide kontrole gittigimde oglum yanımdaydı bebeğimin kalp atışı olmadıgını dr söylediginde ben çook aglayıp maffolmuştum oglum etkısınde kalmış ve arkadaşına diyomuşkı beni kızdırma zaten kardeşimde öldü diye aglamış annesi diyo murat böyle dedi diye ben tekrar yıkıldım 2sindede karnımı seviyodu yavrum elden bişey gelmiyo rabbim böyle nasip etmiş ama pes etmek yok yılmak yok diyorum özellikle oglum için tekrar deneyeğim 4 -5 ay sonra inş. sanada istedigin zaman hayırlısıyla hamile kalmanı ve saglıklı sorunsuz hamilelik geçirmeni nasip etsin canım herşey bizim için sabredip güçlü olacagız sevgilerr
merhaba kızlar...ebrucum umarım eşin test alırda kurtuluruz beklemekten...
btrklc canım umarım değerlerin düşmüştür...
bende kalp dr umdan geldim şimdi..holter sonuçlarımı gösterdim bana bişeyin yok dedi çok rahatladım...sanırım panik atak illeti yine peşimi bırakmıyo...ama olsun ben onu yenerim..yeterki kalbim sağlam olsun...dimi kızlar....
bende kalp dr umdan geldim şimdi..holter sonuçlarımı gösterdim bana bişeyin yok dedi çok rahatladım...sanırım panik atak illeti yine peşimi bırakmıyo...ama olsun ben onu yenerim..yeterki kalbim sağlam olsun...dimi kızlar....[/QUOTE
saolun kızlar..umutlarım yine suya düştüsenağlamasenağlama test negatif çıktı..bende dişçiye gittim dişime kanal tedavisi yapıldı haftaya yine randevum var daha bitmedi..zeynepcim çok sevindim canım,allah sağlık sıhhat mutluluk versin canım benim..neyse kızlar dişimin ağrısından biraz olsun kurtuldum ya. halay çekelim..:teytey
::teytey::teytey:söz verdim çıkmazsada halay çekecem diyeöptüm canlarııımm:1hug:.
kızlar dr gittim.gerçi yarın test yapcak haşimatoyla ilgili rutin kontrollerim var.bu arada bende birde çölyak denilen hastalıktan şüphe etti.gerçi bana adını söylemedi. ama ben araştırdım ve buldum. o ada kısırlık yapıyormuş.çünkü 2 yıldır.tsh inip çıkıyor kontrol altına alamdık dedi.onunla ilgli sonuçları geç alcamışım.birde tansiyon yüksek çıktı.şu kadına gdince benim tansiyon fırlıyor anlamıyorum.normalde hep düşük yine takip kararı aldı bir hafta
aman birde başıma çölyak mı çıkacakl.:mymeka:
bende kalp dr umdan geldim şimdi..holter sonuçlarımı gösterdim bana bişeyin yok dedi çok rahatladım...sanırım panik atak illeti yine peşimi bırakmıyo...ama olsun ben onu yenerim..yeterki kalbim sağlam olsun...dimi kızlar....[/QUOTE
saolun kızlar..umutlarım yine suya düştüsenağlamasenağlama test negatif çıktı..bende dişçiye gittim dişime kanal tedavisi yapıldı haftaya yine randevum var daha bitmedi..zeynepcim çok sevindim canım,allah sağlık sıhhat mutluluk versin canım benim..neyse kızlar dişimin ağrısından biraz olsun kurtuldum ya. halay çekelim..:teytey
::teytey::teytey:söz verdim çıkmazsada halay çekecem diyeöptüm canlarııımm:1hug:.
sağolun kızlar inşalllah temenim çıkmaz.:çok üzgünüm:canım geçmiş olsun moralini yüksek tut allah derdini veren dermanıda verir .
kızlar dr gittim.gerçi yarın test yapcak haşimatoyla ilgili rutin kontrollerim var.bu arada bende birde çölyak denilen hastalıktan şüphe etti.gerçi bana adını söylemedi. ama ben araştırdım ve buldum. o ada kısırlık yapıyormuş.çünkü 2 yıldır.tsh inip çıkıyor kontrol altına alamdık dedi.onunla ilgli sonuçları geç alcamışım.birde tansiyon yüksek çıktı.şu kadına gdince benim tansiyon fırlıyor anlamıyorum.normalde hep düşük yine takip kararı aldı bir hafta
selam kızlar bir bakayım dedim sizlere yokmu yeni hamişimiz?
burada ben kızlar 8+4 günlük olduk ama baş agrısı ve halsizlik çekiyorum gerçi bunlar hamileligin cilveside bakmayın işte nazlanıyorum galiba
üzülme canım. bak benimki de koştura koştura geldi. sen dişini hallet rahat rahat bu arada. bende halaydayım.:teytey::teytey:
a.s.sende saol canım benim oğlumda anaokuluna gidiyor ben oğluma hiç bişey söylemedim arkadaşının annesi bana söylediğinde hemen oğluma sordum dedim oglum ben sana böyle bişey söylemedim sen nerden duydun oglumda dedi anne hani dr sana dedi ya bebegi alcaz sende hani çook agladın ben ordan biliyorum vede kardeşime dua ediyorum dedi işte çocuklar çok akıllı hemen herşeyin farkındalar ilkinde bile kardeşin melek oldu dedim oda bana anne o zaman bidaha kardeşim olur dimi dedi yavrum oldu ama malesef oda melek oldu nebilim bende çook karışık duygular içndeyim çok istedim ogluma kardeş olsun oldu ama 2 sindede hüsrana ugradık çook yıkıldım dedim allahım böyle nasip etmiş herşeyde vardır bir hayır bakalım bi 4 -5 ay bekleyımde ondan sonra allahım ne zaman nasip ederse yine deneyecegim rabbim hepimize saglıklı ve sorunsuz hamilelikler nasip etsin inş. sende yılma canım inş. hayırlısıyla olur rabbim neylerse güzel eyler bizim şer gibi düşündüklerimiz belkide hayırdır zaman herşeyi gösterecek kendine ve ogluna iyi bak canım sevgilersaol canım ilginden desteğinden dolayı Allah razı olsun..oğlum anasınıfına gidiyor yani 6 yaşında..seninki daha küçükmüş keşke öldü diye söylemeseydin canım..çok etkilenmiş kıyamam ben ona..geçen sene boşgebelik geçirdiğimde aslında 4-5 aylığa kadar söylemeyecektim ama eşim söyledi..sonrada boşgebelik tanısı konunca ne diyecegimizi şaşırdık..en basit yoluyla biz yanlış anlamışız dr. amcan karnımda bebek olmadığını söyledi dedik..bir süre duraksadı beni kürtaj olup çok acılar çektiğimi görüncede anne karnın agrımasın isterse bebeğimiz olmasın ama karnın agrımasın dedi..senağlama hatta aradan zaman geçip ilk kucagıma aldığımda yaşaşınnn annem iyileşti karnı ağrımıyor artık diye çok sevindi..onları unuttu şimdi ama kardeş çokkk istiyor..yılmıyorum ama işte ne bileyim bir acayipim bugünlerde..:1no2:
Canım üzülmee boşverr diyelimm .kırmızılarr ne derse desin hadi halayaa.Ben adet olursam yine halay çekecem burda Puhaha:) hemde bu ay ilk kez tedaviye başladık klomen,rahim flimi çekildiiii umrumda değillll ne zaman gelirsee bebe bende adet olacam puhaha daha yumurtlamadım bıle:roflol::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?