kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

zeynepcim canım gözün aydın canım kalbinden bişey çıkmamış panik ataktanda biranönce kurtarırsın inşallah....

bizde ilk düşüğümde hemen söylemiştik oğluma. ama düşünce çok üzüleceği için yanlış anlamışlar, bebek yokmuş dedik. ona bile o kadar üzüldü ki. ondan sonrakilerden hiç haberi olmadı.

gözün aydın canım. Rabbim daha da iyi etsin inşallah.

kızlar dr gittim.gerçi yarın test yapcak haşimatoyla ilgili rutin kontrollerim var.bu arada bende birde çölyak denilen hastalıktan şüphe etti.gerçi bana adını söylemedi. ama ben araştırdım ve buldum. o ada kısırlık yapıyormuş.çünkü 2 yıldır.tsh inip çıkıyor kontrol altına alamdık dedi.onunla ilgli sonuçları geç alcamışım.birde tansiyon yüksek çıktı.şu kadına gdince benim tansiyon fırlıyor anlamıyorum.normalde hep düşük yine takip kararı aldı bir hafta
aman birde başıma çölyak mı çıkacakl.:mymeka:

btr canım geçmiş olsun canım hemen üzülme tansiyonun bişekilde dengelenir hem sen doğal yolla hamile kalabildin yine hamile kalıcağına inanıyorum

canım geçmiş olsun moralini yüksek tut allah derdini veren dermanıda verir .

canlarım hepiniz çok tatlısınız saolun ilginiz için ...allah hiç birimizi hastalıklarla sınamasın...

canım benim tansiyonun heycandanda olabilir bende dr a gidince kalbim yerinden çıkacak gibi oluyodu...
çölyaka sıra gelince benim komşumun kızı o hastalığı taşıyo 9 yaşında henüz...yediklerine ve içtiklerine çok dikkat etmen gerekiyo sanırım ama kısırlık yaptığını hiç duymadım..

saolun kızlar..umutlarım yine suya düştüsenağlamasenağlama test negatif çıktı..bende dişçiye gittim dişime kanal tedavisi yapıldı haftaya yine randevum var daha bitmedi..zeynepcim çok sevindim canım,allah sağlık sıhhat mutluluk versin canım benim..neyse kızlar dişimin ağrısından biraz olsun kurtuldum ya. halay çekelim..:teytey

::teytey::teytey:söz verdim çıkmazsada halay çekecem diyeöptüm canlarııımm:1hug:.
[/QUOTE]

canım dişin için geçmiş olsun kafana takma inşallah bizde hamile kalacaz bir gün canımızı sıkmak yok yola devam ... halaya bende katılayım bariiii:teytey::teytey:

selam kızlar bir bakayım dedim sizlere yokmu yeni hamişimiz?
burada ben kızlar 8+4 günlük olduk ama baş agrısı ve halsizlik çekiyorum gerçi bunlar hamileligin cilveside bakmayın işte nazlanıyorum galiba

selam kızlar bir bakayım dedim sizlere yokmu yeni hamişimiz?
burada ben kızlar 8+4 günlük olduk ama baş agrısı ve halsizlik çekiyorum gerçi bunlar hamileligin cilveside bakmayın işte nazlanıyorum galiba

başakcım olsun onlar tatlı ağrılar bende oğluma hamileyken inanılmaz başağrıları çekiyodum bilirim ağrı kesicide içemezsin çok zor ama bebişler için katlanmaya değer:ecrin_bebek:

geçmiş olsun canım. sıkma canını eminim ciddi birşey yoktur. bu arada sen kısır olamazsın, daha yeni hamile kaldın. moralini yüksek tut.

wannababy canım benim çok sağol..durmak yok yola devam..hadi tey tey teeeeeeyyyy:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:btrklc canım kusura bakma halay çekiyoruz ama kendimi avutuyorum işte..canım geçmiş olsun..rabbim tez zamanda iyileştirsin şifasını çalsın sana inşallah..değerlerin normale girer inşallah..amiiinn..öptüm canlarım...:1hug:Şeniz

Canım üzülmee boşverr diyelimm .kırmızılarr ne derse desin hadi halayaa.Ben adet olursam yine halay çekecem burda Puhaha:) hemde bu ay ilk kez tedaviye başladık klomen,rahim flimi çekildiiii umrumda değillll ne zaman gelirsee bebe bende adet olacam puhaha daha yumurtlamadım bıle:roflol::teytey::teytey::teytey:

kızlar hepinize günaydıınn

eee bende halay çekim bari sizlerle benim kırmızılarda erkenden teşrif ettiler bu ay genede iyiler canım en azından bu ay stres yaşamama fırsat kalmadan tık diye geldi benim canım kırmızılarım neyse ben bu ay klomen kullanıcam artık öbür ay stres yaparım gene erken gelmezse benimkiler
hadi kızlar hep beraber halaya tey tey ...

günaydın canlarım bugün benim kırmızılar gelecek galiba açayip kasıklarım ağrıyor benide halaya katın hepberaber hadeeee

a.s.sende saol canım benim oğlumda anaokuluna gidiyor ben oğluma hiç bişey söylemedim arkadaşının annesi bana söylediğinde hemen oğluma sordum dedim oglum ben sana böyle bişey söylemedim sen nerden duydun oglumda dedi anne hani dr sana dedi ya bebegi alcaz sende hani çook agladın ben ordan biliyorum vede kardeşime dua ediyorum dedi işte çocuklar çok akıllı hemen herşeyin farkındalar ilkinde bile kardeşin melek oldu dedim oda bana anne o zaman bidaha kardeşim olur dimi dedi yavrum oldu ama malesef oda melek oldu nebilim bende çook karışık duygular içndeyim çok istedim ogluma kardeş olsun oldu ama 2 sindede hüsrana ugradık çook yıkıldım dedim allahım böyle nasip etmiş herşeyde vardır bir hayır bakalım bi 4 -5 ay bekleyımde ondan sonra allahım ne zaman nasip ederse yine deneyecegim rabbim hepimize saglıklı ve sorunsuz hamilelikler nasip etsin inş. sende yılma canım inş. hayırlısıyla olur rabbim neylerse güzel eyler bizim şer gibi düşündüklerimiz belkide hayırdır zaman herşeyi gösterecek kendine ve ogluna iyi bak canım sevgiler

bizde ilk öğrenidiğimizde kızıma dedik benimkide anasınıfına gidiyordu sonra boş gebelik çkınca benim yavrumda yıkıldı kızımda karın ağrılarımı acılarımı benlenyaşadı yavrum şarkta yanlızdık.çok üzüldü kardeşim niye gitti anne bidaha gelmeyecekmi anne.çok şükür şimdikini kalp atışlarını duyana kadar söylemedik.azıcık üzülsem yada karnım ağrıyor desem kardeşim gittimi anne diyor.her sabah bana kardeşim duruyormu anne diye soruyor yavrum kolay değil o minnacık yürükleriyle bile bizleri teselli etmeye uğraşıyorlar.ALLAH cümlemizin kuzucuklarını korusun.

zynpZEYNEP özelden duayı yazıp yolladım becerebildiysem olmamışsa bana haber ver canım. :Saruboceq: ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN:Saruboceq:

günaydııınn kızlaaarr..nasılsınız bakalım..balıımm canımsın..çok sağol canım benim..sizdede halay çekeriz,inşallah bebiş gelirde daha hoplaya zıplaya çekeriz.:teytey::.ama nedense bu sefer pek üzülmedim..tedaviye başlayacam ama adet olmadım..birde biraz kilo vereyim sonra başlayayım tedaviye di,ye düşünüyorum iyi olur değil mi..vallaa çok kilo aldım açıkçası bu ay birazda korktum böyle hamile kalırsam diye.:1hug:Şeniz.hepinizii çok çok çoooookk öpüyorum canlarım..bu desteğiniz oldukça sırtım yere gelmez..yüzlerinizi görmesemde yüreğinizin sıcaklığını samimiyetini hissediyorum..hepiniz çok candan dostlarsınız..keşke komşu olsaydık valla ne güzel olurdu...:1hug::1hug:.öptüm canlarııımmm..a.s.

Herkeze merhaba;

ben yeni üyeyim, formu gezerken bu sayfayı gördüm vede bende yazmak istedim. biraz kendimden bahsedeyim size özel bir şirketde yönetici asistanlık yapıyorum 6 yıllık evliyim . 5 yaşında berat efe isimli bir oğlum var. artık bizde ikinci bebeği düşünüyoruz, oğlum çok fazla bizden kardeş istiyor. mesela bir ay önce ki biz ozamanlar çok fazla düşünmüyorduk oyuncakları ile kendi kendine konuştuğunu farkettim ve kulak kabarttım " benim bir kardeşeim yok annemle babam bana kardeş yapmıyorlar benim kardeşim olmayacak "gibi cümleler kruyordu o gün çok üzüldüm ve eşimle 2. bir bebeğimiin olmasına kara verdik Allah kısmet ederse tabi ....

şaun rengliyim buaydan itibaren çalışmalara başlıyoruz bakalım kısmet Şubat 6 da ceeeeeeeee verim inşallah size ....

sevgilerimle

günaydın kızlar..ne yapacagımı şaştım artık dr. gitmeye korkar oldum..2 gündür oğlan kulağım agrıyor diyordu..babsı gelince söylüyordu ama bende babsına naz yapıyor sandım.dün dr. götürdüm..kulak zarın çökme var dedi.iltihaplanmış kulakları dedi..birde sanırım geniz eti var iyileşince film çekelim dedi.iştime testine gönderecegim birde dedi..hey güzel Allah'ım sen büyüksün..sen oğlumu bizlere bağışla Yarabbim..kızlar dünden beri ne yattığımı ne kalktığı biliyorum moralim çok bozuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…