- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.921
]
Evet bu aydaa Kırmızı karttt şuttuu vurduuuuuuuu KLOMENN foss olduu..:roflol::roflol::roflol:
Zeynomm delüm yeni tarihim 22 Şubatt yıne olcama ama kenarda yazılı dursunnn:tomato:
Evet bu aydaa Kırmızı karttt şuttuu vurduuuuuuuu KLOMENN foss olduu..[/COLOR][/SIZE][/FONT]:roflol::roflol::roflol:
Zeynomm delüm yeni tarihim 22 Şubatt yıne olcama ama kenarda yazılı dursunnn:tomato:
Hayırlısı olsun balsurat. bir dahaki aya inşallah.
geçen gün rüya forumunda ultrasonla ilgili rüyanı okumuştum. Allah Allah ne ilginç falan derken dün gece kendimide ultrasonda gördüm. hemde dr iki tane kese gösteriyordu.:dance: bir tanesi daha ufak henüz gelişmemiş falan diyordu.
sabah uyanınca güldüm halime. bebekler gelene kadar bir sanırım kafayı sıyırıcaz bebişler gelince delü anneleri olucak.-tatlicadiarzu-sırnaşık şey
Hayırlısı olsun balsurat. bir dahaki aya inşallah.
geçen gün rüya forumunda ultrasonla ilgili rüyanı okumuştum. Allah Allah ne ilginç falan derken dün gece kendimide ultrasonda gördüm. hemde dr iki tane kese gösteriyordu.:dance: bir tanesi daha ufak henüz gelişmemiş falan diyordu.
sabah uyanınca güldüm halime. bebekler gelene kadar bir sanırım kafayı sıyırıcaz bebişler gelince delü anneleri olucak.-tatlicadiarzu-sırnaşık şey
slm kızlar nasılsınız bakem kırmızı kartı olan arkadaşlar yılmak yok maça devammmmmmmmm
Yılmak yok kızlarr yola devam ediyorumm :roflol::roflol:Ama hala şu yazıdıgım aklıma geldikte gülüyorum ..Akşam eşime anlattım koptuu gülmekten:roflol::roflol:selam kızlar....
balsurat kız Allah iyiliğini versin emi çok güldüm kırmızı kartına..canım benim demekki hakkında hayırlısı buymuş üzülme olurmu..
wannacığım rüyalarıda bile bizlerlesin bak canım benim öpüyorum seni..
zeynepim oğlanla biz kavga edip duruyoruz sizde durum nasıl..çocuk daha tatile adapte olamadı sanırım hemen sıkıldı anasına çekmiş oda delü...
selam kızlar....
balsurat kız Allah iyiliğini versin emi çok güldüm kırmızı kartına..canım benim demekki hakkında hayırlısı buymuş üzülme olurmu..
wannacığım rüyalarıda bile bizlerlesin bak canım benim öpüyorum seni..
zeynepim oğlanla biz kavga edip duruyoruz sizde durum nasıl..çocuk daha tatile adapte olamadı sanırım hemen sıkıldı anasına çekmiş oda delü...
balum bırak bu kırmızı kartları hakemler göstersin sen artık kırmızılarla uğraşma alışkanlık yapacak sonra...
günaydın kızlar cerot canım aşılaman tutar inşallah canım sende müjdeli haberlerini verirsin bizlere.....
kızlar valla çok candan dostlarsınız..yerinde gülüp yerinde dertlerimizi paylaşıyoruz..valla beni güldürdünüz yaa rabbimde teker teker sizleri bebişlerle güldürsün inşallah..amiiinnn.kızlar eşim evde tatil olduğu için pek giremiyorum nete..gezmeye falan gidiyoz.evde işlerle uğraşıyım derken giremiyom..nasılsınız bakalım..öptüm calarııımmm..
günaydın kızlarr..
zeynepcim benimkide öyle tv.pc arasında koşturuyor..spor yapalım hadi dediğimde zorla yaptırıyorum.dün kinder süpriz sayesinde yaptırdım bugünde sevdiği bir arkadaşı var ona gidecegiz diye yaptıracagım yarına Allah Kerim..
raebzeh canım boşver gez toz koçişinle güzel zman geçir..herzaman koçişler evde olmuyor..bende seni öptüm canım:.
cerot.. güleser sizlerden ne haber kızlar..
Kızlar listeye sat ları mı yazıyorsunuz benim sat 8 ocak biz de ikinciyi istiyoruz umarım şubatta ben de müjdeli haberi alırım.
cerotcum inşallah hakkında en hayırlısı neyse onu verir Rabbim..dualrımız seninle canım benim..
gülesercim olsun canım benim üzülme olur mu..belkide hamişsindir canım hamişkende kasıklar ağrıyor unutma tutunmaya çalışıyordur belki annesine bebişin..kırmızıları görmemeden bişey dme sakın olur mu canım benim..öpüyorum seni..
nazlıcım sanada kolay gelsin..dikkat et kendine havalar kötü üşütürsün mazallah..
zelişcikk senide oğluşunuda çok öptüm pek tatlı maşallah..
slm canım aramıza hoşgeldin :)ewet son sat tarihini veriyorsun :)Şeniz
cerot canım aşılaman hakkında hayırlı olsun inşallahh.Bebişinn sana tutunsun inşallah müjdeli haberler alırsın :Saruboceq:
canım fazla ağır işler yapma yine de noolur noolmaz..aksi gibi böyle zamanlarda denk gelir hep..istersin olmaz olmaz, eve biri gelir duyarsın ki hamilesin:))) söylenmez de ilk aylar kesinleşene kadar dimi:))günaydın kızlarr..yarın kaynanam ve kayınpeter geliyorlar..birde hastahaneye gidecegim..güya 15tatilde dinlenecektik ama olmadı neyse..bir yandan temizlik yapıyorum bir yandanda yemek işim çok anlayacgınız..hepinizi çok öpüyorum arada gelmeye çalışırım bye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?