kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

yagmur20 arkadasım bı kac gun oncekı yazını sımdı okudum canım korkutmak gıbı olmasın ama tek taraflı ve belırgın kasık agrısı dıs gebelık habercısıdır dıkkat et dıs gebelık gecırmıs bırı olarak dr. gıtmenı sıddetle tavsıye edrım.belkı degıldır ama ya öyle ıse bılıyosun dıs gebelık cok zor ve rısklı bısı gec kalınmaması gerekıyo umarım okursun.durumundan haberdar et olurmu

günaydın kızlar..ben adet oldum maalesefki yine erkenden geldi..haftaya perşembede dr. randevum var zaten..içim bir tuhaf üzülsemmi üzülmesemmi bir türlü anlam veremedim...zaten bu ay ümidimde yoktu..hayırlısı demekki buymuş Rabbim bunu uygun gördü demekki bana şu mubarek günde...hepinizin cuması mubarek olsun..yeni adet tarihim ne olabilir ki..sen yinede 20si yaz olur mu zeynepim öpüyorum çok hepinizi kızlar..

günaydın arkadaşlarımmmmm
hepinize hayırlı cumalar...........................
gülücük aman morli bozzma kafanı biraz rahatlat sadece ben bu ay olmaz demiştim. yani nasılsa 15 aydırolmuyo bu ayda olmucak diye bekliyodum mucizem geldi....
belki gerçektende psikolojik. yaprak dökümünü izliyomusun bilmem fikret içinde öle dediler..... gerçekten etkiliyo... ama takmamakda elde değil onu da biliyorum ama en azından o dönemlerde kendinizi oyalayacak farklı uğraşlar bularak biraz beyninizi dinlendirebilirsiniz. bir deneyin isterseniz

canım benim nelerle uğraşıyorum ah bir bilsen..bir yandan oglumla uğraşıyorum yok sporuydu okuluydu hastahanesiydi koşturyorum bir yandanda milletin diliyle uğraşıyroum..herkez bişey diyor herkez herşeyi çok biliyor..bilmiyorlarki ben nasıl bir girdabın içindeyim..normal yolla bebek sahibi olamazsın ve erken menopoza gireceksin dedi dr..inan bu saatte bunları yazarken kendime hakim olamıyorum gözyaşlarıma engel olamıyorum..neden bilmiyorum ama kendimi herkezden hep bir yanım eksik hissediyorum çoka ama çok mutsuzum şuan..ksuura bakma senide üzmek istemezdim ama ianan ki şuan böyleyimsenağlama

canım çok sağol aman sende dikkatili olll

günaydın kızlaaaarr..rabbim bu hayırlı günde dualarımızı kabul eylesin...cumanız mübarek olsun canlarıııımmm..öptüm hepinizi...

gülücük canım benim moralini yüksek tut ..sen şu anda zor bi sınavdan geçiyorsun..sakın isyan etme.şeytan seni kötü düşüncelere sevkediyo..şunu unutmaki..rabbim sevdiği kullarını böyle sınavlarla denermiş...tabi ki rabbim bütün kullarını sever ama bizleride bu şekilde deniyor..bu da meşakkatli ama bi o kadar da güzel bir duygu..morallerimiz yüksek tutalım..gülücük canım dualarım seninle..kendine iyi bak canım..

heja.........................................23 Ocak
Balsurat.................................,.24 Ocak(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
interhat....................................25 Ocak
güleser1983.............................27 Ocak
diorisimo..................................27 Ocak
zynp.ZEYNEP..........................28 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
ggezgin....................................31 Ocak
yağmur20.................................30 Ocak
mawili......................................30 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
lolo...........................................5 Şubat
ali -ye ......................................5 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
cerot.........................................7 Şubat
idayre.......................................9 Şubat
raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
BTRKLC..................................18 Şubat
gülücük....................................20 Şubat
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
pınar77
Hatice alpaslan
derinlik

HAMİŞLER

handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

günaydın kızlar bugün karne günü bizde oğluşumla karne aldık bugün ...çok güzel bir duygu insan büyüdüğünü hissediyo...

gülücük canım allahtan umudunu kesme bir gün mucizen gelecek canım ben inanıyorum...

saolun kızlar Allah hepinizden razı olsun siz beni en iyi insanlarsınız sizlerde aynı şeyi yaşıyorsunuz elbetteki birbirimizi daha iyi anlarız..bizde az önce karne aldık geldik..oğluşumun ilk karnesi ne güzel bir duygu kızlar..Allah isteyen herkeze yaşatsın inşallah..

slm gülücük ya sen geçen ay benimle beraber olmuştun öyle hatırlıyorum çok erken olmuşsun benim daha umurtlama günümdeyim ama kasık ağrısı beni öldürecek doktora soruyorum çatır çatır yumurtluyorsun diyor ama ben daha önceden böyle değildim diyorum anlamıyor bu ay benimde hiç umudum yok gerçi artık umursamayacam eşim askere hele bi gitsin hakkıma böyle hayırlı heralde şu an kolbastı dinliyorum morallere iyi geliyor :sm_cool::teytey::teytey::teytey:

canım şimdi gördüm müjdeli haberini..Allah tamamına erdirsin arkadaşım..çok sevindim inan..moral oldun hepimize...
sevgilerimlee

gülücük oğluşunun ilk karnesi hayırlı olsun canım:) biz de seneye ilk karnemizi alacağız inşallak kızışımla:)
darısı da 2. bebişlerimizin karnelerine inşallah hayırlısıyla dimi:)

herkese hayırlı cumalar bu aradaa....a.s.

gülüçük canım moreline bozma ya napalım kısmetimizde varsa olur böyle durumlarda morel çok önemli . bakalım benim daha belirtiler yok adetimede 4 gün var ama yine geç gelecek herhalde gecen ay 5 gün geçmişti hayırlısı

saolun kızlar güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşşkür ederim...
idayrecim evet canım bende anlamıyorum geçen ay 29unda oldum bu ay 27si gibi bekliyordum erkenden geldi..geçen ayda çok erken olmuştu..10 gün önceden olmuştum..bir anlam veremiyorum güya erken menopoz diyorlar ama ne bu böyle 15-18 gün ancak temiz kalıyorum..

]

Evet bu aydaa Kırmızı karttt şuttuu vurduuuuuuuu KLOMENN foss olduu..:roflol::roflol::roflol:
Zeynomm delüm yeni tarihim 22 Şubatt yıne olcama ama kenarda yazılı dursunnn:tomato:

]

Evet bu aydaa Kırmızı karttt şuttuu vurduuuuuuuu KLOMENN foss olduu..:roflol::roflol::roflol:
Zeynomm delüm yeni tarihim 22 Şubatt yıne olcama ama kenarda yazılı dursunnn:tomato:

balcım üzülmek yola devam az kaldı ben inanıyorum çok yakın sende o müjdeli haberleri verecen burdan halayları çekecez.....hihoyyythihoyyyt

Evet bu aydaa Kırmızı karttt şuttuu vurduuuuuuuu KLOMENN foss olduu..[/COLOR][/SIZE][/FONT]:roflol::roflol::roflol:
Zeynomm delüm yeni tarihim 22 Şubatt yıne olcama ama kenarda yazılı dursunnn:tomato:[/QUOTE]

Hayırlısı olsun balsurat. bir dahaki aya inşallah.

geçen gün rüya forumunda ultrasonla ilgili rüyanı okumuştum. Allah Allah ne ilginç falan derken dün gece kendimide ultrasonda gördüm. hemde dr iki tane kese gösteriyordu.:dance: bir tanesi daha ufak henüz gelişmemiş falan diyordu.

sabah uyanınca güldüm halime. bebekler gelene kadar bir sanırım kafayı sıyırıcaz bebişler gelince delü anneleri olucak.-tatlicadiarzu-sırnaşık şey

heja.........................................23 Ocak
interhat....................................25 Ocak
güleser1983.............................27 Ocak
diorisimo..................................27 Ocak
zynp.ZEYNEP..........................28 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
ggezgin....................................31 Ocak
yağmur20.................................30 Ocak
mawili......................................30 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
lolo...........................................5 Şubat
ali -ye ......................................5 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
cerot.........................................7 Şubat
idayre.......................................9 Şubat
raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
BTRKLC..................................18 Şubat
gülücük....................................20 Şubat
Balsurat.................................,.22 Şubat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
pınar77
Hatice alpaslan
derinlik

HAMİŞLER

handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…