- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.901
günaydın arkadaşlarımmmmm
hepinize hayırlı cumalar...........................
gülücük aman morli bozzma kafanı biraz rahatlat sadece ben bu ay olmaz demiştim. yani nasılsa 15 aydırolmuyo bu ayda olmucak diye bekliyodum mucizem geldi....
belki gerçektende psikolojik. yaprak dökümünü izliyomusun bilmem fikret içinde öle dediler..... gerçekten etkiliyo... ama takmamakda elde değil onu da biliyorum ama en azından o dönemlerde kendinizi oyalayacak farklı uğraşlar bularak biraz beyninizi dinlendirebilirsiniz. bir deneyin isterseniz
merhaba kızlar yeni hamiş haberimiz var handefe hayırlı olsun canım .benimde bu gün kontrolüm vardı daha doğrusu daha 4 gün vardı ama ben erkenden gittim bebiş iyi teyzeleri ama hala risk altındaymışız .bir sorun çıkmazsa 1 ay sonraya randevumuz var.inşallah bu ay hamiş haberleride artar.
günaydın kızlar..ben adet oldum maalesefki yine erkenden geldi..haftaya perşembede dr. randevum var zaten..içim bir tuhaf üzülsemmi üzülmesemmi bir türlü anlam veremedim...zaten bu ay ümidimde yoktu..hayırlısı demekki buymuş Rabbim bunu uygun gördü demekki bana şu mubarek günde...hepinizin cuması mubarek olsun..yeni adet tarihim ne olabilir ki..sen yinede 20si yaz olur mu zeynepim öpüyorum çok hepinizi kızlar..
herkese günaydınnnn
tebrik eden herkese ayrı ayrı teşekkür ederim..... darısı hepinie tüm isteyenlere inşallahh
gülücük kaç günün var bende öledim bu ay bebiş geldi sende de sürpriz olmasın güzelim.
]
Evet bu aydaa Kırmızı karttt şuttuu vurduuuuuuuu KLOMENN foss olduu..:roflol::roflol::roflol:
Zeynomm delüm yeni tarihim 22 Şubatt yıne olcama ama kenarda yazılı dursunnn:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?