- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.561
idayrecim canım benim sağlık ocağındaki testleri soran zelişcim,ben tekrar test yaptırmadım..sen nasılsın canım sende durumlar nasıl?öptüm canım..haa kızlar bu arada klavyeyi düzelttim..hihoyyytkaydirigubbakcemile5
slm canlarım bayadır uğramıyorum ama hep okuyorum takip ediyorum yazdıklarınızı raebzeh canım evet eczanede satılanların aynısı hatta daha kötüsü biliyorsun ben sağlık ocağında çalışıyorum hiç üzülme bence git kan testi yaptır o zaman dersin gebe değilim diye zelişciğim inşallah sende gebesindirde bu stres sona erer hepiniz kendinize iyi bakın
evet canım adetinin gelmesi gerekirdi eger yumurtluyorsan adetinin gelmesi lazımdı bence gebe olabilirsin eger gebeysende düşük tehtidi geçirmişsindir en kısa sürede sonuçu öğren ve doktora git
slm canlarım bayadır uğramıyorum ama hep okuyorum takip ediyorum yazdıklarınızı raebzeh canım evet eczanede satılanların aynısı hatta daha kötüsü biliyorsun ben sağlık ocağında çalışıyorum hiç üzülme bence git kan testi yaptır o zaman dersin gebe değilim diye zelişciğim inşallah sende gebesindirde bu stres sona erer hepiniz kendinize iyi bakın
tamam canım tşkr ederim akşam öğrenicem eşim beraber gidelim dedi
şimdi baktım geldi sandım yok şükür,beyaz yoğun kıvamda akıntı geliyor buda hiç olmazdı bakalım hayırlısı
seni fazla umutlandırmak istemem ama bence sen hamişsin bak gör benim senin gibi çok gebem geldi buraya ama yinede umutlanma olurmu sonra üzülmeni istemem hamişsen ilk bizimiçin dua et olurmu bilirsin hamilelerin duaları kabul olur
kızlar herkese günaydın sağlık ocağından geliyorum ordada idrar testi yaptım malesef negatif ateşim çok yüksek akıntım gitgide artıyo adetim gelmiyo nedir bu anlamadım yçarşambaya doktorumdan randevu aldık bakalım herşey ozaman belli olacak benim sormak istediğim bu sağlık ocaklarında yapılan idrar testlerindede eczaneden aldığımız testlerdenmi yapıyorlar benimkini onda yaptılar neyse kızlar hepinizi çok öpüyorum...
canlarım herkese iyi haftalar...
minik balım kızım hastaydı sormayın..perş ve cuma işe gelemedim..ateşli grip oldu meleğim..neyseki Allaha şükür iyi şu anda..4 gündür giremediğim için geçmişi okudum şöyle bi...
balsuratcığım hindine ve sana koptummm:)))) nereden bulursun böyle şeyleri delüüüü...:roflol:
zelişim senin de sağlık ocağı hüsranla sonuçlanmış..biraz bekle arkadaşım hemen karamsar olma..Allahtan ümit kesilmez canımm..
zeynepciğim canımm bebişinin gümbür gümbür kalp atışlarına da MAAŞALLAHdiyorum..çok sevindim canım..şu komşun vardı ya densiz ona 2 tane çakıverseydin aynı gün:roflol: ya da böööle çekip dr a götürseydin usg nin başına kaydirigubbakcemile
kızlar hepinizi öpüyorumm..isimlerinizi tek tek yazmadım ama hepinizi teeek tek öpüyorum...iyi haftalar tekrarrr...
canım, çok geçmiş olsun minik kuzuna.
wannababy canım çok teşekkür ederim..bugün biraz daha iyi Allaha şükür...
birde ikiz istiyorum ben ve düşündüm şöyle bi kendimi üç çocukla:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?