kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar herkese günaydın sağlık ocağından geliyorum ordada idrar testi yaptım malesef negatif ateşim çok yüksek akıntım gitgide artıyo adetim gelmiyo nedir bu anlamadım yçarşambaya doktorumdan randevu aldık bakalım herşey ozaman belli olacak benim sormak istediğim bu sağlık ocaklarında yapılan idrar testlerindede eczaneden aldığımız testlerdenmi yapıyorlar benimkini onda yaptılar neyse kızlar hepinizi çok öpüyorum...

selam
uzun zamandır topiğe uğrayamıyordum zeynep seni merakta bırakmış olabilirim çok özür
dilerim benim bu ay yumoş takibi yapıldı ve 3 tane çatlamaya hazır yumoş vard zar zor bulduğum çatlatma iğnesini oldum gerisi bakalım allaha kalmış yalnız bu ay dr çok umutlu
kısmet artık bu arada regl tarihim 27 şubat

gunaydin giiizlaaaarr..nassiniz saol gulucugum..valla benim bu klavye nickleri de yanlis yaziyo kusura bakmayin canlariiimm..zeliscim hayirlisi canim canini sikma ben de persembe ye gidecem tahlil icin..aslinda seker ve kolestrole baktiracam..belki o arada diger tahlili de isterim..optum canlariiimmm

Batuhanım............................20 Şubat
asu1984................................25 Şubat
crazybaby.............................27 Şubat
diorisimo...............................28 Şubat
WANNABABY...........................1 Mart
mawili........................................2 Mart
yağmur20...................................2 Mart
cerot..........................................3 Mart
beratefe......................................4 Mart
sencerderen...............................9 Mart
ali -ye ......................................10 Mart
funda72....................................12 Mart
Hatice alpaslan.........................13 Mart
heja.........................................13 Mart
gülücük....................................15 Mart
Dilşahım ..................................16 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
güleser1983..............................25 Mart
raebzeh
zeliş82
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
BTRKLC
derinlik

HAMİŞLER

ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

slm canlarım bayadır uğramıyorum ama hep okuyorum takip ediyorum yazdıklarınızı raebzeh canım evet eczanede satılanların aynısı hatta daha kötüsü biliyorsun ben sağlık ocağında çalışıyorum hiç üzülme bence git kan testi yaptır o zaman dersin gebe değilim diye zelişciğim inşallah sende gebesindirde bu stres sona erer hepiniz kendinize iyi bakın

selam kızlar aaa ben neden listede yokum küserim baq:)
20 şubattı adet tarihim ama gelmedi gelemeyesice:)))
adet günümde pembe sonra kahverengi siyaha yakın geldi ve bitti doktorumu aradım kan testi yaptir ve bana bildir hamile olabilirsin dedi üstüne görmüş olabilirmişim Allahım 2 yıl sonra olacakmı yarabbim

idayrecim canım benim sağlık ocağındaki testleri soran zelişcim,ben tekrar test yaptırmadım..sen nasılsın canım sende durumlar nasıl?öptüm canım..haa kızlar bu arada klavyeyi düzelttim..hihoyyytkaydirigubbakcemile5

slm canım olur böyle karışıklık bir hasta bakıp bir yazarsam böyle olur bende aynı durum allah eger ikinciyi alnımıza yazmışsa gelir mutlaka

idayre arkdaşım sağlık ocağında çalışıyormussun bana bir yardım edermsin sorum olacaktı
benim adet günüm 20 subat adet günümde az lekelenme şeklinde geldi ve o gün bitti
şimdi 3 gün oldu gelmesi gerekmezmiydi
acaba hamile olablirmiyim akşam kanda baktıracamda cok heyecanlıyım bana cevap verirmisin
bu arada gögüslerimde hiç ağrı yok her adet döneminde ağrı olurdu:1hug:

inşallah canım benim Rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize..amiiinn..kolay gelsin idayrecim kusura bakma canım ...öptüm canım benim..

evet canım adetinin gelmesi gerekirdi eger yumurtluyorsan adetinin gelmesi lazımdı bence gebe olabilirsin eger gebeysende düşük tehtidi geçirmişsindir en kısa sürede sonuçu öğren ve doktora git

evet canım adetinin gelmesi gerekirdi eger yumurtluyorsan adetinin gelmesi lazımdı bence gebe olabilirsin eger gebeysende düşük tehtidi geçirmişsindir en kısa sürede sonuçu öğren ve doktora git

tamam canım tşkr ederim akşam öğrenicem eşim beraber gidelim dedi
şimdi baktım geldi sandım yok şükür,beyaz yoğun kıvamda akıntı geliyor buda hiç olmazdı bakalım hayırlısı

teşekkür ederim idayre canım şimdi çarşambayı bekliyorum bakalım ne olacak bende şaşırdım baktım kadın normal testlerden yapınca bilgilendirdiğin için çok sağol canım...

tamam canım tşkr ederim akşam öğrenicem eşim beraber gidelim dedi
şimdi baktım geldi sandım yok şükür,beyaz yoğun kıvamda akıntı geliyor buda hiç olmazdı bakalım hayırlısı

seni fazla umutlandırmak istemem ama bence sen hamişsin bak gör benim senin gibi çok gebem geldi buraya ama yinede umutlanma olurmu sonra üzülmeni istemem hamişsen ilk bizim için dua et olurmu bilirsin hamilelerin duaları kabul olur

insallah canım ağzından bal akıyor:1hug:
etmemmi dua burdaki arkdaşlara ve tüm isteyenlere herzaman ediyorum bende umutluyum ama olmayadabilir ben alıştım canım hüsranda olabilir öğrenince sizlere bildiricem sonucu akşam

canlarım herkese iyi haftalar...

minik balım kızım hastaydı sormayın..perş ve cuma işe gelemedim..ateşli grip oldu meleğim..neyseki Allaha şükür iyi şu anda..4 gündür giremediğim için geçmişi okudum şöyle bi...

balsuratcığım hindine ve sana koptummm:)))) nereden bulursun böyle şeyleri delüüüü...:roflol:

zelişim senin de sağlık ocağı hüsranla sonuçlanmış..biraz bekle arkadaşım hemen karamsar olma..Allahtan ümit kesilmez canımm..

zeynepciğim canımm bebişinin gümbür gümbür kalp atışlarına da MAAŞALLAH diyorum..çok sevindim canım..şu komşun vardı ya densiz ona 2 tane çakıverseydin aynı gün:roflol: ya da böööle çekip dr a götürseydin usg nin başına kaydirigubbakcemile

kızlar hepinizi öpüyorumm..isimlerinizi tek tek yazmadım ama hepinizi teeek tek öpüyorum...iyi haftalar tekrarrr...

zelişcim, senin durumunda iyice karıştı. ateşinin yüksej olması ve akıntının devam etmesi hamilelik getiriyor akla. sen en iyisi özelde tekrar et şu kan testini. idrar testleriyle uğraşıp durma.

canım, çok geçmiş olsun minik kuzuna.

wannababy canım çok teşekkür ederim..bugün biraz daha iyi Allaha şükür...
birde ikiz istiyorum ben ve düşündüm şöyle bi kendimi üç çocukla:1shok:

canım, bende ikiz istiyorum. hatta hep içime ikizim olucakmış gibi doğmuştur. yaza doğru tüp bebek düşünüyoruz ya, olur mu olur.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…