kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

cok sevindim canim
gözün aydin
insallah bulantin felanda düzelir ve son dönemlerini insallah güzel gecirirsin
öpüyoruma.s.

canım benim inşallah öyle olur..rabbbim yüzümüzü güldürür..zoyno ablam çok sevindim valla..demek yeğenimiz büyüyo..hiiii dadlııımm..gıymatlıııımm..

nassınız gızlaaaaarr..ben de çay içiyoomm gelinde çay içeeeenn..gıızz gülücüüükk gız ne güzel gezeyoon öylee..hemide moralim bozuk demişsin..niye herşeye moralini bozuyon canım beniiimm..hadi yüzün gülsünde accik gonuşak...

öptüm canlarııımm beniiimm..

zeyno ablam kusura bakma yanlış yazmışım..zeyno ablam benim..dadlım gıymatlııımmm..gusura galma hemiiii....öptüm canım..

--------------------------------------------------------------------------------

herkese günaydın cumanız mubarek olsun ,rabbim bütün dualarınızı kabul etsin inşallah

Zeynom canım benimm çok sevindimm gözünaydın olsun maşallahhh Allaha emanet ol güzel arkadaşım fıstığımssınn den benim:asigim:

cok sevindim canim
gözün aydin
insallah bulantin felanda düzelir ve son dönemlerini insallah güzel gecirirsin
öpüyoruma.s.

zeynepcikkkkkkkkkkkkk gözün aydın canım çok sevindim..Allah hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayıda nasip eder inşallah..

zeyno ablam kusura bakma yanlış yazmışım..zeyno ablam benim..dadlım gıymatlııımmm..gusura galma hemiiii....öptüm canım..

canlarım benim saolun hepiniz....allahım tez zamanda sizlerede nasip eder inşallah...

Herkeze hayırlıı günlerrr.Cumanızz mübarek olsun inşallahhh..RABBİM bugün yaptıgım ona açtığımız ellerin dualarını geri çevirmesinn kabul etsin inşallahh...:Saruboceq::Saruboceq:

hepinize hayırlı cumalar canlarıımm..Rabbim bu hayırlı günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin...amiiinn..

zeynepçim artık listene alabilirsin beni korunma sürem bitiyo haftaya allah kısmet ettiyse olur ilk tarihim 16 mart (zeynepçim senin içinde çok sevindim allah tamamına erdirsin canım)

hayirli cumalar kizlar
allah bugün ettiginiz dualari kabul etsin insallah
hamileler özellikle siz bizim icin dua edin buna ihtiyacimiz var sanirim:)))
ayrica benim adetim cok düzensiz oldugunu söylemistim bazen oluyorki 2 ay olmuyorum bazende erkenden olabiliyorum
ama bugün gelmesi gereken simdiye dek yok
ama hic bir belirtimde yok acikcasi
yine sanirim o gec gelen adet buda
neyse öpüyorum sizi

canım martta başka bir hastane ve dr denicez aşılam için.son kez olmadı olayları normal akışına bırkacm.bir ümüt menopoza kadar vardır bir hayır :sm_confused:[/QUOTE]

hayırlısı olsun canım. bende hep aynı şeyi söylüyorum kendime. oldu oldu, olmadı menopoza kadar salarım gider.

canım, sende neye sıkılıp üzüldün bilmiyorum ama değmez. bende çok kızıp üzülüyorum bazen sonra da kendime daha çok kızıyorum hormonlarımı alt üst ediyorum diye. biliyorsun bizim fsh yüksek. bizim hep relax olmamız gerekiyor. nasıl olucaksa artık.

gözün aydın canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
Selam Kizlar,

ben burda yeniyim.
2000 yilinda bir kizim oldu. 2006 dan beri de üc düsük. cok istiyorum bi cocuk daha. bakalim bu ayin 23 de reglim gelmesi lazim. Insallah gelmez...sositososito

aramıza hoşgeldin canım. senin durumun benimkiyle tıpatıp aynı. benimde 2000 doğumlu bir oğlum var ve 2006 yılından beri 1 düşük, 1 boş gebelik, 1 de sağlıksız gebeliğim var. bende çok istiyorum bir kez daha süt kokulu bir bebeğimin olmasını. İnşallah daha fazla bekletmezler bizi.

Batuhanım................................20 Şubat
Balsurat...................................22 Şubat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
asu1984...................................25 Şubat
diorisimo..................................28 Şubat
WANNABABY...........................1 Mart
mawili........................................2 Mart
yağmur20...................................2 Mart
cerot..........................................3 Mart
beratefe......................................4 Mart
ali -ye ......................................10 Mart
funda72....................................12 Mart
Hatice alpaslan.........................13 Mart
heja.........................................13 Mart
gülücük....................................15 Mart
Dilşahım ..................................16 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
güleser1983..............................25 Mart
raebzeh
zeliş82
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
BTRKLC
derinlik

HAMİŞLER

ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

fundam canım idare etmeye çalışıyorum akşamları karnım çok şişiyo çok gazım oluyo çatlıycak gibi oluyorum sabah yine normale dönüyorum...şu 3 ayı bir atlatabilsek allahın izniyle...inşallah sizleride görücem böyle...sıkıntısı bile çekiliyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…