- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.521
raebzeh ve zeliş umarım sizin melekleriniz çaktırmadan gelir ve size süpriz yaparlar...adet olmadıkça umut devam ediyor...
bende bugün tahlillerimi dr a göstermeye gittim gitmişken dr gel bakalım kalp atışı başlamışmı dedi ve muayene etti...meleğimin kalbi gümbür gümbür atıyordu teyzeleri..allahım inşallah sizlerede nasip eder...
raebzeh ve zeliş umarım sizin melekleriniz çaktırmadan gelir ve size süpriz yaparlar...adet olmadıkça umut devam ediyor...
bende bugün tahlillerimi dr a göstermeye gittim gitmişken dr gel bakalım kalp atışı başlamışmı dedi ve muayene etti...meleğimin kalbi gümbür gümbür atıyordu teyzeleri..allahım inşallah sizlerede nasip eder...
Zeynom canım benimm çok sevindimm gözünaydın olsun maşallahhhAllaha emanet ol güzel arkadaşım fıstığımssınn den benim:asigim:
cok sevindim canim
gözün aydin
insallah bulantin felanda düzelir ve son dönemlerini insallah güzel gecirirsin
öpüyoruma.s.
canım benim inşallah öyle olur..rabbbim yüzümüzü güldürür..zoyno ablam çok sevindim valla..demek yeğenimiz büyüyo..hiiii dadlııımm..gıymatlıııımm..
nassınız gızlaaaaarr..ben de çay içiyoomm gelinde çay içeeeenn..gıızz gülücüüükk gız ne güzel gezeyoon öylee..hemide moralim bozuk demişsin..niye herşeye moralini bozuyon canım beniiimm..hadi yüzün gülsünde accik gonuşak...
öptüm canlarııımm beniiimm..
zeynepcikkkkkkkkkkkkk gözün aydın canım çok sevindim..Allah hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayıda nasip eder inşallah..
zeyno ablam kusura bakma yanlış yazmışım..zeyno ablam benim..dadlım gıymatlııımmm..gusura galma hemiiii....öptüm canım..
günaydın kızlarrr..bugün biraz daha iyiyim..dün günüm vardı..bendeydiler çok yoruldum..gecede baş agrısından öldüm.regl olduğumda ilk gün başım 2. gün karnım agrıyor bazen hiç olmuyor bazende böyle canımı çıkarıyor..ya bu hafta ne doluyum..bugünde yarında arkadaşlara gidicem.eşimde aksine peryodik muayenede ögleden sonra eve geliyor ama taaa önceden verilmiş söz gitmesem ayıp olur..üfff yatsın evde dinlensin demi ama..hatta oğlanda babsını görünce benle kesin gelmez bende rahatça otururum gittiğim yerde.....ama hala kırgınım bazı şeylere o moral bozukluğu hala devam ediyor kaç gündür yüzüm hiç gülmüyor herşeyin oda farkında ...gece başım çok agrıdı hep sinirden oluyor zaten böyle..neyse işte kızlar kaç gündür girmemmin sebepi sizinde canınızı sıkmamak içindi..hepinizi öptüm..
Selam Kizlar,
ben burda yeniyim.
2000 yilinda bir kizim oldu. 2006 dan beri de üc düsük. cok istiyorum bi cocuk daha. bakalim bu ayin 23 de reglim gelmesi lazim. Insallah gelmez...sositososito
zelişcim noldu? sende durumlar nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?