- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.541
canım ben bugun evde test yaptım malesef nagatif pazartesi doktora gidicem bakalım nedir kistmidir ooofff iyicene sıkıldım ya bu kadın olmak niye bu kadar zor..
balım sıkıldımda ne demekmiş hiç kendini sıkmak yok..ayneen kaldığın yerden yola devam ediceksin ...listedende çıkartmıyorum ayrıyetten yok öyle yağma...
kız bal allah iyiliğini versin nerden buluyosun bunları demek sadece biz evlat hasretiyle tutuşmuyoruz..............
Civvvv Cİvvv isterim gelecek ay isterimmm
adet oldum yine gelecek ay isterim
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çekilmezmi yaa.güzel sıkıntılar bunlar.inş herkese nasip olsun.kendine iyi bak canım benimfundam canım idare etmeye çalışıyorum akşamları karnım çok şişiyo çok gazım oluyo çatlıycak gibi oluyorum sabah yine normale dönüyorum...şu 3 ayı bir atlatabilsek allahın izniyle...inşallah sizleride görücem böyle...sıkıntısı bile çekiliyo...
benide yazın listeye ilk bebeğim kürtajla alındı ikinci ikizlerim meleklerim kuzucuklarım düştüler haydi benide yazınnnn 21 mart babasının doğum gününe hediye olda pati pati gel meleğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?