kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

arkadaşlar nisan falan diyodumya burda sizlerin yazılarınıda okudum ve ikinci çocuğa bu ay başlamaya karar verdim:CüvCüv:tabii eşimin haberi yok daha:1closedeyes:yani hemen olmazsa diye koorkuyorum.gerçi daha yaş 24.5 ama olsun..bugün doktoruma gittim genel muayne oldum sadece gerekli olduğu için simir testi yaptı hiç bir sorun yokmuş şükür hemen olur inşallah kızlar paylaşıcam sizinle.

vannacım yeni gördüm allah sag salim dünyaya getirsin çok sevindim

kızlar ben bu aya mola verdim haberiniz ola biraz kendime gelem öbür ay iyi çalışırız...

sağol canım iyi dileklerin için .yarın tekrarlıycam testi yine aynı çıkarsa ozaman kan testi yaptırırım kendimi hemen umutlandırmakta istemiyorum yaa.kafam iyice karıştı zaten.bide hiç midem bulanmıyo kızımda bulantıdan komalık olmuştum.her hamilelikte aynı olurmu acaba bilen varmı?

inşallah canım ya Allah isteyen herkeze nasip etsin.böyle beklemek çok zor bişeymiş insanın içi içini yiyor

canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin İnşallah...Efeciğin de gözü aydın, kardeşi geliyoo..Efe ler ikilendi bu arada..handefe ve seninki, ve ikisine de kardeş geliyoooo:teytey:

bu arada bugün değerim 276 olmuş. bu iyi değil mi? pazartesi 131,1 di.

doktora ilk ne zaman gideyim acaba?:uhm:

canım ikiye katlamış resmen..süper snuç ve ilerleme olması çok sağlıklı..tebrikler canımm
dr unu ara ve o ne zaman gel derse o zaman git bence canım..bi an önce keseyi gör bencee....

canım dölleme geç olabiliyor. yani yumurtlama döneminin sonunda da döllenmiş olabilir yumurtan..gözün aydın canım hamilesin bencee:)) :dance:

kübram her gebelik aynı olmuyor bilesin:)
efede uykudan başka şikayetim olmadı test yapmasam hamile olduğumu bilmicem okadar yaniii sadece saat 10 oldumu uyuyodummm ama bu kez midemle baya uğraştım iştahım kesildi uyku gene vardı ama ek belirtilerde yaşadım anlıyacağın yavaş yavaş geçiyor ama şikayetlerim allaha şükür bebişler sağlıklı olsun biz sağlıka doğuralım inşallah gerisi boşşş. ama günün de epey geçmiş başka marka bir testle tekrarla yarın sabah ilk idrarınla gerçi 14. gün ilki milki farketmez ama duruma göre de hemen kan ver bence.....

bu arada bugün değerim 276 olmuş. bu iyi değil mi? pazartesi 131,1 di.

doktora ilk ne zaman gideyim acaba?:uhm:
canım gözün aydım maşallah değerin ikiye katlamış:teytey::lepi:.ne zaman istiyorsan ozaman git doktora canım hadi hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3.

Hayırlı olsuna.s..amin bekleyen arkadaşlarımızada rabbim en hayırlı zamanda verir inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

handefe canım geçti reglim beklemedeyim kuzu gibi:)
canım 2 martta regl olmam gerekiyordu ve her ihtimale karşı topikte 3 mart olarak bildirdim..bugün 5 i ve tık yok..acaba kiste mi dönüştü ki canım yumoşlar??!! benim yumurtalarımın kendiliğinden çatlama özürü var ve bu ay çatlatma iğnesi olmayınca aklıma gebelik gelmiyor..hayırlısı..

mawili........................................2 Mart
cerot..........................................3 Mart
sencerderen...............................9 Mart
pelin003.....................................9 Mart
ali -ye ......................................10 Mart
funda72....................................12 Mart
Hatice alpaslan.........................13 Mart
heja.........................................13 Mart
gülücük....................................15 Mart
Dilşahım ..................................16 Mart
krispi........................................16 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
BTRKLC...................................17 Mart
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
xnazox.....................................22 Mart
diorisimo...................................24 Mart
yağmur20.................................24 Mart
güleser1983..............................25 Mart
zeliş82 ....................................26 Mart
Batuhanım
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
derinlik

HAMİŞLER

beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım...

Son düzenleme:
zeynep canım sana müjdeli haber vermeyi öyle çok istiyorum ki ..hamiş listesine o uğurlu ellerinle yazarsın inşallah hepimizi sırayla..
bence de Mart uğurlu gelecek..

kızlar mesai bitti çıkıyoruzz..herkese iyi akşamlar diliyorummmm ve öpüyorum hepinizi canlarım...

ıyı aksamlar kızlar kımse yokmu nereye kayboldunuz ben adet olmadım salı gunu komsumla test yapmıstık aksam ustu negatıf cıktı ama ben cok kotuyum sabahları kalkmakta cok ama cok zorlanıyorum cocuk hergun gec kalıyo okula belım cok fena agrıyo sankı bazen kıtlenıyo ne bılıyım daha bır suru sıkıntım var bunları bebege yormak ıstıyorum ama test negatıf kafam karıstı bugun 37. gun gecen ay 29. gun olmustum sızce napıym pazartesıye kadar beklıcem olurum belkı olmassa dr. gıderım herhalde
yaa bana dua edın nolur

zeynep canım sana müjdeli haber vermeyi öyle çok istiyorum ki ..hamiş listesine o uğurlu ellerinle yazarsın inşallah hepimizi sırayla..
bence de Mart uğurlu gelecek..

canım günün geçmiş ne güzel işte belkide vericeksin bize müjdeli haberi inan buna çok sevinirim...

aaahhh aaahhh bacım keşke verebilsek bizde çok istiyoruz amma nasip kısmet işte
inşallah bizler ardarda patlatırızda sende yazmaktan yorulursun:Saruboceq:

canım ben hiç yorulmam hatta büyük bir zevk duyarım...yeterki allahım ol desin ...o istedikten sonra olmıyacak hiçbir şey yok...

canım günün çok geçmiş artık pazartesiyi beklemene gerek yokki...yarın sabah bir test alıp yapsan çıkar zaten...inşallah sendende iyi haberler alırız canım....

zeynep canım selam benim adeti 17 mart yazabilirsin.adet olup 3.cü gün aşılma için dr a gitcem.
canım sen iyisindir inşallah rabbim kucağında da gösterir hepimize tatlı bebişini Şeniz

acill!!!!!!! kızlarrr biraz önce cok mutlu bi haber aldımm...kuzenimm tüp yaptırmıştıı..13 yıllık evlii sayısız tedavilerr gördüü..1 tüp yaptırdı tutmadıı..istanbuldayken birazda benim zorlamamla 2 .tüpe başlamıştıı..hatta ön görüşmeye beraber gittikk...benim içime doğuyo bu sefer olacak demiştimm...bugün test yaptırmışş..değeri 96.6 çıkmışş...dr hamile gibisin demişş...cumartesi 2 .testi yapcaz öyle emin olcaz demişş...kız donmuş kalmışş şaşkınlıktan hiç bişeyy soramamışş...beni aradıı..beni aradıı şimdi ben hamilemiyimm acaba dedii...bende sevinctenn havalara uçtummm..kesin hamilesin dedimmm ama şimdi içime kurt düştüü...hamiş olan arkadaşlarr bu değer iyimiii...allahımmm ne olur iyi olsunnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bide kızlarr ikizmi tekmi ne zaman anlaşılırrr..kuzenim 13 yıldır elindekini avcundakini doktorlara harcadıı..doğal yolla hamiş kalması imkansız gibi bişeymişş..kocasında ağır erkek infertilitesi varr..devamlı dua ediyorumm allahımm tek seferde iki bebiş ver diyeee...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…