- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.881
canım aramıza hoşgeldin..silik çizgi çıktıysa hamilesin işte hem belki geç döllenme olmuştur o yüzden silik çıkıyodur bence hemen bir kan testi yaptıe hem hamileysende fazla beklemiş sayılmazsın bak ben 17 aydır bekliyorum malesef olmuyo gerçi bu 17 ay içerisinde bir kere hamile kaldım ama oda düştü malesef inşallah RABBİM tekrardan hamile kalmamı nasip eder....:CüvCüv:
merhaba kızlar bende ikinci bebek için uğraşanlardanım 7 ay oldu ama hala bişey yok .4 yaşında bir kızım var.ona hemen hamile kalmıştım.bu ay adetim 14 gün geçti ve bugün test yaptım 2 .çizgi silik çıktı.tamamen şüphede kaldım yani 14 gün çok geç değilmi şimdiye kadar tam belli olması gerekmiyomuydu sizce?
canım aramıza hoşgeldina.s. ikinci çizgi silikse kesin pozitiftir..için rahat etsin istersen kan tahlili yaptır canım..bize müjdeyi verirsin o zaman..bence hamilesin canım..gönlünü ferah tut..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..
canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin İnşallah...Efeciğin de gözü aydın, kardeşi geliyoo..Efe ler ikilendi bu arada..handefe ve seninki, ve ikisine de kardeş geliyoooo:teytey:arkadaşlar merhaba ... sayfanıza çok fazla takip edemesemden listede ismim mevcut... bugün regli günüm ama gece saat 02: de yaptığım test sonucu cok cok silik olmakla beraber hamile olduğumu öğrendim ama bugün yada yarın tekrar yapmak istiyorum yada kan vermek istiyorum....Allah isteyen herkeze nasip etsin
saygılarımla
bu arada bugün değerim 276 olmuş. bu iyi değil mi? pazartesi 131,1 di.
doktora ilk ne zaman gideyim acaba?:uhm:
merhaba kızlar bende ikinci bebek için uğraşanlardanım 7 ay oldu ama hala bişey yok .4 yaşında bir kızım var.ona hemen hamile kalmıştım.bu ay adetim 14 gün geçti ve bugün test yaptım 2 .çizgi silik çıktı.tamamen şüphede kaldım yani 14 gün çok geç değilmi şimdiye kadar tam belli olması gerekmiyomuydu sizce?a.s.
canım gözün aydım maşallah değerin ikiye katlamış:teytey::lepi:.ne zaman istiyorsan ozaman git doktora canım hadi hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3.bu arada bugün değerim 276 olmuş. bu iyi değil mi? pazartesi 131,1 di.
doktora ilk ne zaman gideyim acaba?:uhm:
arkadaşlar merhaba ... sayfanıza çok fazla takip edemesemden listede ismim mevcut... bugün regli günüm ama gece saat 02: de yaptığım test sonucu cok cok silik olmakla beraber hamile olduğumu öğrendim ama bugün yada yarın tekrar yapmak istiyorum yada kan vermek istiyorum....Allah isteyen herkeze nasip etsin
saygılarımla
kızlar iyi haberler yokmu hadi bekliyorum eminim mart çok uğurlu gelecek bir çoğunuza...
zeynep canım sana müjdeli haber vermeyi öyle çok istiyorum ki ..hamiş listesine o uğurlu ellerinle yazarsın inşallah hepimizi sırayla..
bence de Mart uğurlu gelecek..
aaahhh aaahhh bacım keşke verebilsek bizde çok istiyoruz amma nasip kısmet işte
inşallah bizler ardarda patlatırızda sende yazmaktan yorulursun:Saruboceq:
ıyı aksamlar kızlar kımse yokmu nereye kayboldunuz ben adet olmadım salı gunu komsumla test yapmıstık aksam ustu negatıf cıktı ama ben cok kotuyum sabahları kalkmakta cok ama cok zorlanıyorum cocuk hergun gec kalıyo okula belım cok fena agrıyo sankı bazen kıtlenıyo ne bılıyım daha bır suru sıkıntım var bunları bebege yormak ıstıyorum ama test negatıf kafam karıstı bugun 37. gun gecen ay 29. gun olmustum sızce napıym pazartesıye kadar beklıcem olurum belkı olmassa dr. gıderım herhalde
yaa bana dua edın nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?