- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.921
vannacım yeni gördüm allah sag salim dünyaya getirsin çok sevindim
kızlar ben bu aya mola verdim haberiniz ola biraz kendime gelem öbür ay iyi çalışırız...
zeynep canım sana müjdeli haber vermeyi öyle çok istiyorum ki ..hamiş listesine o uğurlu ellerinle yazarsın inşallah hepimizi sırayla..
bence de Mart uğurlu gelecek..
acill!!!!!!! kızlarrr biraz önce cok mutlu bi haber aldımm...kuzenimm tüp yaptırmıştıı..13 yıllık evlii sayısız tedavilerr gördüü..1 tüp yaptırdı tutmadıı..istanbuldayken birazda benim zorlamamla 2 .tüpe başlamıştıı..hatta ön görüşmeye beraber gittikk...benim içime doğuyo bu sefer olacak demiştimm...bugün test yaptırmışş..değeri 96.6 çıkmışş...dr hamile gibisin demişş...cumartesi 2 .testi yapcaz öyle emin olcaz demişş...kız donmuş kalmışş şaşkınlıktan hiç bişeyy soramamışş...beni aradıı..beni aradıı şimdi ben hamilemiyimm acaba dedii...bende sevinctenn havalara uçtummm..kesin hamilesin dedimmm ama şimdi içime kurt düştüü...hamiş olan arkadaşlarr bu değer iyimiii...allahımmm ne olur iyi olsunnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende ikinci için uğraşanlardandım martın 17sinde üç ayım bitecekallah inşallah tamamına erdirsin çünkü üç tane düşüğüm var
o yüzden korkuyorum
kızlar şimdi okudum sizde duydunuzmu gülben ergen ikizlere hamileymiş........
sorma canım ya aynı bende şoka girdim:1shok: bu sanatçılar ha deyince hamile kalıyolarCADIARZU biz senelerce uğraşıyoruz:uhm:
selam kızlaaarr..nassınız bakeeemm..nete giremedim garii..accık temizlik yaptım bugün ..amaaann gızlaaarr takmayın gafaya..bu ünlülerin işi belli olmaz..en iyisi biz yolumuza devam edelim ..valla şimdi duyunca şok oldum ve de canım sıkıldı.ha deyince hamile kalıyolar,ha deyince düşürüyolar..hepimizin hakında hayırlısı olsun..
gııızzz cerootcuum,niye tahlil yapmıyoon bacııımm..meraklandırma bizi lütfeeenn..öptüm canım..inşallah hayırlı haberlerini alırız..
mavili seninde mi günün geçiyo canım..hadi kızlaaarr yapın testleride halaya devam edelim..
gülücüğüm gııızzz nerelerdesin,bi geliyon,bi de bakıyom gaçıvereyoon..demek arkadaşında Sungurlulu kimmiş acep belkide tanıyomdur bacıım..öptüm canım benim..
zelişim,Zeynep ablacım,cerotcum,handefe,balıım,gülücüğüm,idayrecim,btrklc,sakaleyncim,başakcım,krispim,beratefem,esrakocum,pelincim,kübram,wannacım,mavilii ismini hatırlamadığım tüm kader arkadaşlarım hepinize hayırlı cumalar canlarııım...Rabbim bu hayırlı günün yüzü suyu hürmetine dualarınızı kabul eylesin...amiiiinnn..
öptüm canlarııımmm..:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.:enbuyukkk:
selam kızlaaarr..nassınız bakeeemm..nete giremedim garii..accık temizlik yaptım bugün ..amaaann gızlaaarr takmayın gafaya..bu ünlülerin işi belli olmaz..en iyisi biz yolumuza devam edelim ..valla şimdi duyunca şok oldum ve de canım sıkıldı.ha deyince hamile kalıyolar,ha deyince düşürüyolar..hepimizin hakında hayırlısı olsun..
gııızzz cerootcuum,niye tahlil yapmıyoon bacııımm..meraklandırma bizi lütfeeenn..öptüm canım..inşallah hayırlı haberlerini alırız..
mavili seninde mi günün geçiyo canım..hadi kızlaaarr yapın testleride halaya devam edelim..
gülücüğüm gııızzz nerelerdesin,bi geliyon,bi de bakıyom gaçıvereyoon..demek arkadaşında Sungurlulu kimmiş acep belkide tanıyomdur bacıım..öptüm canım benim..
zelişim,Zeynep ablacım,cerotcum,handefe,balıım,gülücüğüm,idayrecim,btrklc,sakaleyncim,başakcım,krispim,beratefem,esrakocum,pelincim,kübram,wannacım,mavilii ismini hatırlamadığım tüm kader arkadaşlarım hepinize hayırlı cumalar canlarııım...Rabbim bu hayırlı günün yüzü suyu hürmetine dualarınızı kabul eylesin...amiiiinnn..
zeynep canım selam benim adeti 17 mart yazabilirsin.adet olup 3.cü gün aşılma için dr a gitcem.
canım sen iyisindir inşallah rabbim kucağında da gösterir hepimize tatlı bebişini Şeniz
acill!!!!!!! kızlarrr biraz önce cok mutlu bi haber aldımm...kuzenimm tüp yaptırmıştıı..13 yıllık evlii sayısız tedavilerr gördüü..1 tüp yaptırdı tutmadıı..istanbuldayken birazda benim zorlamamla 2 .tüpe başlamıştıı..hatta ön görüşmeye beraber gittikk...benim içime doğuyo bu sefer olacak demiştimm...bugün test yaptırmışş..değeri 96.6 çıkmışş...dr hamile gibisin demişş...cumartesi 2 .testi yapcaz öyle emin olcaz demişş...kız donmuş kalmışş şaşkınlıktan hiç bişeyy soramamışş...beni aradıı..beni aradıı şimdi ben hamilemiyimm acaba dedii...bende sevinctenn havalara uçtummm..kesin hamilesin dedimmm ama şimdi içime kurt düştüü...hamiş olan arkadaşlarr bu değer iyimiii...allahımmm ne olur iyi olsunnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlaaarr..nassınız bakeeemm..nete giremedim
tüp olma olasılığı olabilir arkadaşlar. gerçi tek yumurta ikizi demiş ama. seren serengilin bile bütün bebekleri tüp bebekmiş. niye uğraşıp dursunlar ki yok yumurtlama yok bilmem ne.:))
seda sayan da 50'sine geliyo artık. bu yaştan sonra biraz zor ama olursa da hiç şaşmam.:1shok:
tüp olma olasılığı olabilir arkadaşlar. gerçi tek yumurta ikizi demiş ama. seren serengilin bile bütün bebekleri tüp bebekmiş. niye uğraşıp dursunlar ki yok yumurtlama yok bilmem ne.:))
seda sayan da 50'sine geliyo artık. bu yaştan sonra biraz zor ama olursa da hiç şaşmam.:1shok:
pelincim kuzenin tabiki hamilee. benim adete bir hafta kala degerim 10,81 cıkmıstı dr um gebelik baslamıs ama saglıklı gidecekmi iki gun ara ile testyaparak bakacagız demisti ve deger surekli yukselmisti. yani 96 ya galiba hamilesin demek tup bebek uygulaması diyemi fark varbilmem ama yani kesinlikle hamiliee 10 uzeri bazı labratuvarlarda ise 5 ve uzeri hamile yani 96 superrrr gozleri aydın olsun ne buyuk mutluluktursimdi
kızlarr ben 9 martta adet olcamm..ama bugün saat 3 de 2 damla açık kahverengi akıntım olmuşş...bu saate kadar başka akıntı olmadıı...neden acep fikri olan varmıı???galiba adet olcammm:uhm:
yok kız çift yumurtaymış ne farkediyor çift tek anlamadım ama neyse ne işte
seren serengili bilmiyodum o hamilemiydi yoksa doğurdumu bana sanki hamile haberleri çıkmıştı gibi geldi ama baya oluyo belkide doğurmuştur
seda sayanın bu yaştan sonra hamile kalacağını sanmam ama tabi bellide olmaz seda sayan 52 yaşındaymış kızlar ayy magazin muhbiri olduk bizde tövbe tövbe
canım banada son ik aydır öyle oluyor
adet oölmama 2,3 gün kala kahve rengi akıntı geliyor sonra kesiliyor 2,3 güns onrada normal akıntı geliyor başlıyor yni ben çok umutlanmıştım belki hamileyim demiştim amma değilmişim insan umutlanıyor işte ama inşallah sen hamilesindir canım
yok canım neden umudun olmasınki olur tabi bir sürü gebe kalıpte kahverengi akıntısı olan arkadaşlar var umudunu kaybetme canım herşey olabilir biz kadınlar değişik varlıklarız sağımız solumuz beli olmaz bizim belkide hamilesindir haberin yoktur seni umutlandırmak için söylemiyorum dedimya biz kadınlar daherşey mümkündesene o zaman bu ayda bebiş yokk banaaslında hiç umudumda yok doğal yolla hamiş kalabileceğimee..zaten hamiş kalmış olsamm niye kahverengi akıntımm olsunkii..kafamçokkarıştı bu akıntı ilk kez olduu...çatlatma iğnesi olduktan sonra 5-6 gün sonra kahverengi akıntım olurduu aslındaa..ama aralıktan beri çatlatmada olmadımmm..büyük ihtimalle bugün çokk yürüdümm sabahtan beri dışardayımm..adetimde yaklaşınca vücut tepki verdii...offff bu kadınların çilesi ne bölee yaaalaelaelaelaelae
bide krispi hiç dr ye sordunmu bu kahverengi akıntıyı..ben dr yi aramaya korkuyorumm..çabuk gel 2. aşılamayı yapalım diyecekk..o yüzden pek hastanenin yakınında dolaşmıyorum-tatlicadiarzu-
kız seda sayan 48yasında degılmı kaynanasından 2yas kucukmuş :1shok:sen öyle deyince merak ettim baktım neten buldumkaydirigubbakcemile3
kızlarr ben 9 martta adet olcamm..ama bugün saat 3 de 2 damla açık kahverengi akıntım olmuşş...bu saate kadar başka akıntı olmadıı...neden acep fikri olan varmıı???galiba adet olcammm:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?