- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #4.501
krispi hamileymişsin, çok sevindim, allah sağlıkla kucağını almaya nasip etsin, darısı bizlerin başına,
@ Ipekirem ve nasip...
siz Izmir de hangi kadin doktoruna gidiyorsunuz sorabilirmiyim. Ipekirem seni yeni bir doktora gidiyorsun dimi?? Nasil memnunmusunuz... Birde Türkiye de kontrole gitmek istiyorum da... Ama bir doktor bilmiyorum. Mayis in sonunda Izmirdeyim de...
ipekirem tesekkür ederim canim bilgilerin icin. artik geldigimde Türkiye ye gidecem insallah. bakalim bide ordan ne diyorlar. Insallah canim dua ediyorum senin icin hamileligin kolay dogumun istedigin gibi kolay gecsin. Hayirlisiyla bebeisini kucagina alirsin gamyoncuiremsu
ben bugün rahim filmi çektirmeye gideceğim:a015: çok korkuyorum.:çok üzgünüm:İnşallah hiç acı çekmem.:Saruboceq:
selam kızlar ben geldim nasılsınız bakem evimi yerleştirdim kızımı uyuttum ama yemek yapmadım onuda yaparız inşallah ipekcim seni görüyorum aşağıda hemde yeşil yeşil yanıyosun valla
ohhh iyi sakin olsun işleriniz ya bilmiyorumki acaba psikolojikmidir diye düşünüyorum ama böyle ara ara sanki bulanıyor gibi çok hafif belki çok küçük olduğu için çok az bulanıyordurevet canımm burdayımm.. bugün işler sakin takılıyorum bende.. nasılsın bakalımm. miden falan bulanıyor mu.. ben yemeklerden tiksinmeye başladım yaa..
selam kızlaaarr..ooo maşallah fatoşcum belirtilerde başlamış..hayırlısı canım benim..inşallah Rabbim hepinize kolay sorunsuz hamilelikler,kolay doğumlar nasip etsin..bizleride dualarınızda unutmayın oldumu..
öptüm canlarııımm..
krispi bir dahaki doktor kontrolün ne zaman dı canımm
canım dün gittim 1 hafta sonra gel dedi pazartesi giderim ozaman hemen hemen 6 haftalık olacak tabi adet günümle uyuşmayabilir belkide daha küçüktür bilemeyizki
bende pazartesi gidicemm.hadi hayırlısı bakalım ikimiz içinde. iyi haberlerini bekliyorumma.s.
canım biliyosun, seninle özeldende konuşmuştum herzaman dualarım seninle rabbim seninle olsun....
yaa canım kusura bakma bu test nasıl bişey bilmiyodumya biraz kafam karıştıı..şimdi detaylı inceledimm..aşağı yukarı anladımm..wanna sen testi kaça almıştın..bide ne marka kullandın..bisürü marka buldumm..
bende pazartesi gidicemm.hadi hayırlısı bakalım ikimiz içinde. iyi haberlerini bekliyorumma.s.
kesem haftama uyumlu gayet güzel gelişmiş. ancak içinde net birşey göremedik. sadece 4mm belirti var o olabilir dedi. birde ultrasonda 5+5 çıktım, onunda etkisi olabilir. haftaya pazartesi yine gidicem.
içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama ben ne zaman doktora gidip göbek atarak çıkıcam Rabbim.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?