- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #4.481
Selam Kizlar,
yazdigimimi görmüyorsunuz. anlamadim. bana cevap veren olmadi. Neyse... :çok üzgünüm:
@krispi
cok sevindim canim insallah cok saglikli bir hamilelik gecirirsin ve bebisini alirsin kucagina
@wannababy
sende insallah cok güzel haberlerle cikarsin yarin doktordan
beni listeden silebilirsiniz. topiginizi yine devam izliyecem ve yazdiklarinizi okuyacam.
Gecirdigim 3 düsüklerden dolayi bazi genetik Testler yapilmasi gerekiyormus. Yeni bir doktora gitmeye basladim. o bu testleri bana yaptirmak istiyor. iyi bir doktora benziyor.
yani anliyacaginiz bu ay denemelerimiz olmiyacak artik.
Mayista insallah Türkiye ye izine gelmek istiyorum. yani biz Temmuz dan itibaren yine deneriz insallah...
Allah hepinizin duasini geciktirmeden yerine getirir insallah
selam kızlar ben geldim kaç gündür internet bağlantımız yoktu gelemedim
bugün benim adet günüm hani benim kahve rengi lekelenmem olmuştuda beklemedeydim yaaa 6 gün bekledim gelmedi adetim bende test yaptım 33. cü günde
pozitif çıktı sonra inanamadım bugün 35 .ci gün ve ben doktora gittim doktor kese oluşmu dedi ama çok küçük henüz 35 günlük minnacık bişeydi doktor bir hafta sonra tekrar gel dedi bakalım kese büyüyormu ama çok korkuyorum kızlar doğru dürüst sevinemiyorum ya boş gebelik çıkarsa naparım ben
yaa canım kusura bakma bu test nasıl bişey bilmiyodumya biraz kafam karıştıı..şimdi detaylı inceledimm..aşağı yukarı anladımm..wanna sen testi kaça almıştın..bide ne marka kullandın..bisürü marka buldumm..
canım ben istanbulun göbeğinde taksimde oturuyomda ben 4 eczaneye sordum bulamadım afyonda bulacağını sanmıyorum internetten sipariş ver canım bende internetten alacaktım heryerde bulunmuyor nedenseteşkür canımmm....perşembe bi bakcam burdaki eczanalere afyonda bazı şeyleri bulmak zor oluyoo..olmadı istanbuldan getirtcemmm..bu ayda onu denicemmm...denemekten zarar gelmez...benim için karnına dokun ve allah pelinede bebiş versin dee..öptümmm
sağol tatlım teşekkür ederim allah seninkinide kucağına almayı nasip eder inşallahkrispi tebrikler canım allah önce kesede bebişi görmeyi, kalp atışını duymayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin topik şenlendi... ohhhh ocakdan beri hamile akalnlara bakın. ben ocak hamişiyim ne kadar çoğaldık hepiniz sırayla aşağı ineceksiniz arkadaşlar ben ayağımı sürüdüm ole ole ole
teşekkür ederim canım hepinizin duacısıyım hepinize dua edecem merak etmeyinkrıspı cok ama cok sevındım tebrıkler canım Allah saglıklı haberler almayı nasıp etsın bıze de dua et tatalım :ecrin_bebek::Saruboceq:
canım o kadar çok sevindim ki hayırlısı olsun.. biliyosun benim korkularımda vardı hala da var ama inan bana herşey çok güzel ve iyi olacak. içini ferah tut diyen sendin bana şimdi sıra sende bakalım.. allahın izniyle seninde benim de bebişlerimiz sağsalim kucaklarımıza gelecek. benim 4 haftalık görünmüştü kese. seninle aşağı yukarı aynıyız sanırım..
ahhhh canımm evet seninde korkuların vardı işte insanın başına gelmeden anlamıyor belkide biz çok kuruntu yapıyoruz ben burda çok okudum boş gebelik hikayelerini o yüzden korkuyorum
yoksa ben kızıma hamileyken boş gebelik nedir ne değildir hiç bilmezdim ilk doktor kontrolünde kızım 7 haftalıktı ve kese vardı kalp atışı yoktu düşün yani 7 haftalık ben şu an 4+6 günlük hemen hemen 5 haftalık daha kalp atışlarını duymak için 2 haftadaha lazım
senin en son adet tarihin ne canım bakalım aramızda ne kadar varmış benimki 9 şubat
selam kızlar ben geldim kaç gündür internet bağlantımız yoktu gelemedim
bugün benim adet günüm hani benim kahve rengi lekelenmem olmuştuda beklemedeydim yaaa 6 gün bekledim gelmedi adetim bende test yaptım 33. cü günde
pozitif çıktı sonra inanamadım bugün 35 .ci gün ve ben doktora gittim doktor kese oluşmu dedi ama çok küçük henüz 35 günlük minnacık bişeydi doktor bir hafta sonra tekrar gel dedi bakalım kese büyüyormu ama çok korkuyorum kızlar doğru dürüst sevinemiyorum ya boş gebelik çıkarsa naparım ben
hımmmmm anladım canım sanırım aramızda bir hafat var yanılmıyorsamcanım benim son adet tarihime uymuyor .. Ben en son 30 ocakta adet oldum..
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey
heyooooooooo krispi de hamileeee...
canım ya çok tebrik ederim, Allah kesenin içindekini görmeyi ve birgün kucağına almayı da nasip etsin...
güne bu haberle başlamak çok güzelll..inşallah darısı bizlere ve tüm isteyenleree....
krispi :teytey::teytey: çok sevindimsositososito canım.ALLAH ım sağlıcakla keseyi,kalp atışını ve doğduğunu görmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?