kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

krispi tebrikler canım allah önce kesede bebişi görmeyi, kalp atışını duymayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin topik şenlendi... ohhhh ocakdan beri hamile akalnlara bakın. ben ocak hamişiyim ne kadar çoğaldık hepiniz sırayla aşağı ineceksiniz arkadaşlar ben ayağımı sürüdüm ole ole ole

krıspı cok ama cok sevındım tebrıkler canım Allah saglıklı haberler almayı nasıp etsın bıze de dua et tatalım :ecrin_bebek::Saruboceq:

heja.........................................13 Mart
gülücük....................................15 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
BTRKLC...................................17 Mart
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
xnazox.....................................22 Mart
diorisimo...................................24 Mart
yağmur20.................................24 Mart
güleser1983..............................25 Mart
zeliş82 ....................................26 Mart
mawili.......................................2 Nisan
ali -ye ......................................5 Nisan
cerot.........................................7 Nisan
Dilşahım ...................................9 Nisan
Hatice alpaslan.........................12 Nisan
pelin003....................................12 Nisan
sencerderen
Batuhanım
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce

HAMıŞLER

krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

canım atlatıysak kusura bakma yoksa bilerek kimse cevap vermemezlik yapmaz burda...seni her zaman aramızda görmek isteriz...umarım sonuçların güzel çıkar...tedaviden sonra seni yine listeye alırız canım...hakkında hayırlısı olsun...

wannacım umarım bugün çok güzel haberlerle dönersin hayatım...allahım gönlüne göre versin evladını sana bağışlasın...

herkeze merhaba arkadaslar guzel gunler sızın olsun baslıktakı yenı ogrendım cocuk ıcın dua dılınıze tesbıh yapın arkadaslar Allah dualarımızı kabul etsın :Saruboceq: a.s

günaydıınn kızlaaaaarrr

wannacım inşallah güzel haberlerle gelirsin canım..Rabbim yardımcın olsun..amiinn.

dilaracım canım kusura bakma,aramızdan ayrılma canım tedaviye başlamasanda fikirlerinle katıl başlayana kadar..yani topikte yazmaya devam et olur mu..Allah yardımcın olsun canım..Rabbim tez zamanda hayırlısıyla hamilelik nasip etsin inşallah..amiiinn...

öptüm canlarıııımm..

canım o kadar çok sevindim ki hayırlısı olsun.. biliyosun benim korkularımda vardı hala da var ama inan bana herşey çok güzel ve iyi olacak. içini ferah tut diyen sendin bana şimdi sıra sende bakalım.. allahın izniyle seninde benim de bebişlerimiz sağsalim kucaklarımıza gelecek. benim 4 haftalık görünmüştü kese. seninle aşağı yukarı aynıyız sanırım..

canım ben istanbulun göbeğinde taksimde oturuyomda ben 4 eczaneye sordum bulamadım afyonda bulacağını sanmıyorum internetten sipariş ver canım bende internetten alacaktım heryerde bulunmuyor nedense
sağol tatlım teşekkür ederim allah seninkinide kucağına almayı nasip eder inşallah
krıspı cok ama cok sevındım tebrıkler canım Allah saglıklı haberler almayı nasıp etsın bıze de dua et tatalım :ecrin_bebek::Saruboceq:
teşekkür ederim canım hepinizin duacısıyım hepinize dua edecem merak etmeyin

ahhhh canımm evet seninde korkuların vardı işte insanın başına gelmeden anlamıyor belkide biz çok kuruntu yapıyoruz ben burda çok okudum boş gebelik hikayelerini o yüzden korkuyorum
yoksa ben kızıma hamileyken boş gebelik nedir ne değildir hiç bilmezdim ilk doktor kontrolünde kızım 7 haftalıktı ve kese vardı kalp atışı yoktu düşün yani 7 haftalık ben şu an 4+6 günlük hemen hemen 5 haftalık daha kalp atışlarını duymak için 2 haftadaha lazım
senin en son adet tarihin ne canım bakalım aramızda ne kadar varmış benimki 9 şubat

canım benim son adet tarihime uymuyor .. Ben en son 30 ocakta adet oldum..

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey
heyooooooooo krispi de hamileeee...
canım ya çok tebrik ederim, Allah kesenin içindekini görmeyi ve birgün kucağına almayı da nasip etsin...
güne bu haberle başlamak çok güzelll..inşallah darısı bizlere ve tüm isteyenleree....

canım benim son adet tarihime uymuyor .. Ben en son 30 ocakta adet oldum..
hımmmmm anladım canım sanırım aramızda bir hafat var yanılmıyorsam

ahhh canım çok teşekkür ederim talım allah sizede nasip eder inşallahçok sağol kuşum

kızlar ben şimdilik çıkmak zorundayım kızım durmuyor ve başım ağrıyor canım yemek yemek istemiyor ama yemek zorundayım çok hafiften midem bulanıyor belkide psikolojiktir bilemiyorumki kızıma hamileyken 7 haftalık başlamıştı bulantılarım

krispi :teytey::teytey: çok sevindimsositososito canım.ALLAH ım sağlıcakla keseyi,kalp atışını ve doğduğunu görmeyi nasip etsin.

ben bugün rahim filmi çektirmeye gideceğim:a015: çok korkuyorum.:çok üzgünüm:İnşallah hiç acı çekmem.:Saruboceq:

@ Ipekirem ve nasip...
siz Izmir de hangi kadin doktoruna gidiyorsunuz sorabilirmiyim. Ipekirem seni yeni bir doktora gidiyorsun dimi?? Nasil memnunmusunuz... Birde Türkiye de kontrole gitmek istiyorum da... Ama bir doktor bilmiyorum. Mayis in sonunda Izmirdeyim de...

krispi hamileymişsin, çok sevindim, allah sağlıkla kucağını almaya nasip etsin, darısı bizlerin başına,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…