- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #4.621
amniyo sonucum temiz çıktı kızlar derin bir oh çekebildim sonunda.
handefe güzel haberlerle gel canım
zynp wanna nasılsınız güzel hamişler
zynp ikili zamanın gelmiş maşallah.
wanna sende duyucan o güzel kalbin pıt pıt atışını canım.
canım benim bebişini çok ama çok sağlıklı göreceksin ve mutlulukla gelip burda bize anlatacaksın inşallah...a.s.:teytey:
handefe canım selam söyle meleğine bizden de:))))bende ilk 12 haftalıkken görmüştüm kızımı..el, ayak belliydi baya...inşallah hayırlı haberlerle dön canım...
merhabalar ben aranıza yeni katıldım. 20 aylık bir kızım var ilaydam.
ikinci bebek çalışmalarına başladık ancak internetteki hesaplamama göre ovulasyon 13 marttı. biz 16 martta başladık çalışmaya. sizce genede şansım varmıdır bu ay için. bu arada listeye benide ekleyyebilirsiniz
mrb kızlar bi süredir giremedim...bi süre daha giremicem...k.pederim hasta oyüzden istanbula gidiyoruzz...ben gelene kadar güzel haberlerle doldurun haburalarıı:enbuyukkk:
amniyo sonucum temiz çıktı kızlar derin bir oh çekebildim sonunda.
handefe güzel haberlerle gel canım
zynp wanna nasılsınız güzel hamişler
zynp ikili zamanın gelmiş maşallah.
wanna sende duyucan o güzel kalbin pıt pıt atışını canım.
selam kzlar
ben bugün gelemedim çünkü başım çok ağrıyor hala ağrıyor neden bukadar ağrıdı anlamadım sabaha karşı bi ağrıyla kalktımki sormayın sanki bıçakla deşiyorlar başımı çok kötü oldum hap felanda içemedim acaba tansyonum mu düştü diyerekten tuzlu ayran içitim ne fayda
ilk kusmayıda yaptım sabah karşı berbat bişey başım ağrımasa kusmaya katlanacada baş ağrısına katlanamıyom ensemden başlıyor alnımdan çıkıyo çok keskin bişey aman aman aman allah rahat hamişlikler nasip etsin
selam kzlar
ben bugün gelemedim çünkü başım çok ağrıyor hala ağrıyor neden bukadar ağrıdı anlamadım sabaha karşı bi ağrıyla kalktımki sormayın sanki bıçakla deşiyorlar başımı çok kötü oldum hap felanda içemedim acaba tansyonum mu düştü diyerekten tuzlu ayran içitim ne fayda
ilk kusmayıda yaptım sabah karşı berbat bişey başım ağrımasa kusmaya katlanacada baş ağrısına katlanamıyom ensemden başlıyor alnımdan çıkıyo çok keskin bişey aman aman aman allah rahat hamişlikler nasip etsin
ah kıyamam canım yaaa. p.tesi doktor kontrolünde söyle bu şikayetlerini canımm.. inşallah geçicidir... çabucak geçer gider..a.s.
çok geçmiş olsun yat uyu dinlen kendine ve bebişe iyi bak.kendini yordun sanırım onun için vücudun dinlen diye tepki veriyodur
sağol canım
ben pazartesi değilde salı gidecem doktora çünkü kızımı bir yere bırakmam lazım babasına bırakacam eşimde salı günü daha müsait işten 2 saatliğine çıkacakda o bakacak kızıma pazartesi çok yoğun oluyorlar
inşallah geçicidir ama sanmıyorum ablamda anlattı bana oda 5aylık hamile oda hamile kaldığı ay çok baş ağrısı çektim diyor ama ablamın bulantısı olmadı benimkiler çok erken başladı baş ağrısıda ilk aylarda oluyormuş adet olamadığım içinmiş ayy bide midem yanıyor gaz çıkarıyom allanım hepside aynı anda bi görsen ruh gibi geziniyom evin içinde şimdi kızım uyuyorda anca gelebildim buraya
hepinize merhaba hayırlı cumalarrrr....
bugün benim 6 da kontrolüm var miniğimi görecem inşallahhhhh.... çok heyecanlıyım hemde çokkkkk
canım benimm tüm belirtileri yaşıyorsun yoğun bir şekilde anladığım.. hay allah hepsi birden yordu tabi seni. bende çok gaz oluyorum bide mide yanması ama çok şiddetli değil. ama doktora mutlaka anlat bunları belki seni rahatlatıcı bir ila. valan verir bebişine zarar vermeden.. vardır mutlaka bir çaresi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?