kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

merhabalar ben aranıza yeni katıldım. 20 aylık bir kızım var ilaydam.
ikinci bebek çalışmalarına başladık ancak internetteki hesaplamama göre ovulasyon 13 marttı. biz 16 martta başladık çalışmaya. sizce genede şansım varmıdır bu ay için. bu arada listeye benide ekleyyebilirsiniz

canım gözünaydın benim temiz çıkacağından emindim ama zamanında o stresi bende yaşamaıştım iki üç hafta geçmek bilmemişti. allahım yüzünü güldürdüya bebişinle sağlıkl mutlu uzun yıllar inşallah

öncelikle hoşgeldin ve allah sana inşallah tez zamanda versin bebişini
ovulasyon günün illede 13 ü diye 13. gün olcak değil tabikide sen bunu adet düzeninden, akıntından kasık ağrından vs. anlayabilirsin. senin yumurtan yaklaşık 24 saat canlı kalabilirken eşinin spermleri 3 güne yakın yaşayabiliyolar bu sebeple 13-14-15 - 16. günler çalışmak normalde şansı artırıyo. ama ilk aydan da olacak diye bişey yok. bir dahaki ay bence 10. günden itibaren gün aşırı deneyin....

mrb kızlar bi süredir giremedim...bi süre daha giremicem...k.pederim hasta oyüzden istanbula gidiyoruzz...ben gelene kadar güzel haberlerle doldurun haburalarıı:enbuyukkk:

geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

gözün aydın canım. ne güzel rahatladın. darısı başıma inşallah.

sakaleynmaster eeee
amniyosentez sonucunda cinsiyet de yazılı oluyo sen hala öğrenemedinmi bebişinin cinsiyetini.....................
efe de biz öğrenmiştik erkek olduğunu zatende amniyo sonucunda da erkek diye gelmişti. erkek değilde yy mi yazıyıodu kromozomların yanında öle bişidi.

selam kzlar
ben bugün gelemedim çünkü başım çok ağrıyor hala ağrıyor neden bukadar ağrıdı anlamadım sabaha karşı bi ağrıyla kalktımki sormayın sanki bıçakla deşiyorlar başımı çok kötü oldum hap felanda içemedim acaba tansyonum mu düştü diyerekten tuzlu ayran içitim ne fayda
ilk kusmayıda yaptım sabah karşı berbat bişey başım ağrımasa kusmaya katlanacada baş ağrısına katlanamıyom ensemden başlıyor alnımdan çıkıyo çok keskin bişey aman aman aman allah rahat hamişlikler nasip etsin

ah kıyamam canım yaaa. p.tesi doktor kontrolünde söyle bu şikayetlerini canımm.. inşallah geçicidir... çabucak geçer gider..a.s.

çok geçmiş olsun yat uyu dinlen kendine ve bebişe iyi bak.kendini yordun sanırım onun için vücudun dinlen diye tepki veriyodur

ah kıyamam canım yaaa. p.tesi doktor kontrolünde söyle bu şikayetlerini canımm.. inşallah geçicidir... çabucak geçer gider..a.s.

sağol canım
ben pazartesi değilde salı gidecem doktora çünkü kızımı bir yere bırakmam lazım babasına bırakacam eşimde salı günü daha müsait işten 2 saatliğine çıkacakda o bakacak kızıma pazartesi çok yoğun oluyorlar
inşallah geçicidir ama sanmıyorum ablamda anlattı bana oda 5aylık hamile oda hamile kaldığı ay çok baş ağrısı çektim diyor ama ablamın bulantısı olmadı benimkiler çok erken başladı baş ağrısıda ilk aylarda oluyormuş adet olamadığım içinmiş ayy bide midem yanıyor gaz çıkarıyom allanım hepside aynı anda bi görsen ruh gibi geziniyom evin içinde şimdi kızım uyuyorda anca gelebildim buraya

canım benimm tüm belirtileri yaşıyorsun yoğun bir şekilde anladığım.. hay allah hepsi birden yordu tabi seni. bende çok gaz oluyorum bide mide yanması ama çok şiddetli değil. ama doktora mutlaka anlat bunları belki seni rahatlatıcı bir ila. valan verir bebişine zarar vermeden.. vardır mutlaka bir çaresi.

kızlarrrr size birşey soracağım bilgisi olan varsa yazsın lütfen........................................ ben bu ay klomen kullandım çarşamba günü ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldu dünden beri bugün daha yoğun olmak üzere kasıklarımda şişkinlik ve ağrı hissediyorum bugün ilk çalışmamızı yaptık.bakalım hayırlısıbu ağrı neden oluyor bilen varsa yazarsa çok sevinirim..:roflol:şimdi çok güldüm bak işte çünkü çalışmalarımı zı bile buraya yazıyorum ya:))))))))))))))))))ALLAH IM BANADA SİZLEREDE BU AY ÇOK GÜZEL HABERLER VERMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH.listedeki bütün bekleynler bu ay hami,şler listesine girsin inşallah:Saruboceq:AMİİİİİİİNN

evet canım belirtileri yaşıyorum ben başta psikolojiktir diye düşündüm ama bu kadarda olmazki dedim erken başladılar inşallah erken bırakırlar beni mide yanması bendede çok şiddetli değil bulanyıda çok şiddetli değil ama baş ağrı beni öldürdü
sabah bulantım daha fazlaydı hiç canım bişey istemedi ama zorla bişeyler yedimde accuk rahatladım
filizcim aslında bunlar geçici şeylerde inşallah bebişlerimizi sağsalim kollarımıza alırız hepsi vız gelir bana canım eminimki sanada vız gelir bu kadar şikayet bizi hamiş kalmak sevincimizden alıkoyamaz çok şükür rabbime bulantıları bile özlemiştim özlersen böyle olur işte olsun ben razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…