- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #4.661
slm kızlar
zeynepcim benim anavatan ağladı bugün martın 3 falan yazalım tarihi bakalım busefer nasıl gelecek....kötükedihüso
kız oğlundada kusmamışsın daha ne korkuyosun ne güzel işte öööğğğ demeden alacan bebeni kucağına pimpirikli karu seni bak getirtme beni orayacanım, bende iyi düşünmeye çalışıyorum. Rabbim bana acıyor diyorum. kötü olup yatmak zorunda olsam bize bakacak kimsem yok. kendimi geçtim, bakmam gereken bir oğlum var. Annem istanbulda, bende bursadayım demiştim. birşey olsa kadıncağızın babamıda alıp evini kapatıp gelmesi gerekir
gerçi çok nadiren çookk hafif midem bulanır gibi oluyor ama aman aman birşey yok. benim oğlumda da hiç rahatsız edici bir belirtim olmamıştı. bir kere öğğkk demeden doğurdum. ınşallah sağlıklıdırlar da gerisi boş.
selam kizlar nabersiniz bakim???
canim ben hamileligimin ilk 3 ayi cok bas agrisi cekmistim normal yani
ama yinede bir doktora görün cünki ona göre ilac veriyorlar
ay ay ay gözün aydin insallah saglikli dünyaya gelir
öpüyorum kizlar sizi
kız oğlundada kusmamışsın daha ne korkuyosun ne güzel işte öööğğğ demeden alacan bebeni kucağına pimpirikli karu seni bak getirtme beni orayaklava: klava:
canım accuk fırçaladım seni umarım darılmazsın cidden değil haaa sevdiğimden yaptım alınmadın demi kız
hımmmm ayyy nasıl çektin 3 ay bu ağrıyı salı günü doktora gidince söyleyecem bakalım neder
canım inşallah bidahaki ay gelmezler...ama tarihte bir yanlışlık var sanırım martın 3 ü demişsin
canım tedavin hayırlı olsun inşallah hormon sonuçlarında güzel çıkar ve müjdeli haberleri verirsin bizlerekaydirigubbakcemile5herkes yattı sanırım...canlarıım ben bugün dr a gittim.usg de bebek yok dedi.tedaviye başlıycaz.dr umu değiştirdiğim için yeniden tahlil istedi.hormon tahlilleri verdim,p.tesi sonuçlarımı arayıp söylüycekler,birde adetim için adet söktürücü ilaç verdi dr onu içicem,adet olunca 3. günü gidip tedavime başlıycam..
ooo ben girmeyeli sohbetler koyulaşmış..handefecim canım yaa çok sevindim..ne güzel cinsiyette belli olmuş..oohh oohh nazar değmesin yeğenlerimize..yavaş yavaş hepsinin cinsiyetleride belli oldu ne güzel..canım benim..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..gözünüz aydın:1hug:öptüm canlarııımm..a.s...hayırlı geceler, tatlı rüyalar canlarıımm..
bende kızlar aşılama için ilk iğnemi oldum.sanırım 29 mart gibi aşılamam yapılırt
yeni dr eşime istermisin ikiz üçüz olsun demiş ahhhh nerdeeeeeee
sağda şuan bir yumurta solda da birkaç tane bakalım büyüceklermi:sm_confused:
çok sağol zelişcim umarım allahım bende hamileyim topiğine ,müjde bebeğim oldu topiğine yazabilcem mi nasip edere.sağlıkla büyütür koklarım onu:teselli:
ne alınıcam canım. ama harbiden hastalık hastası oldum iyiden iyiye.delikafadulden
bende kızlar aşılama için ilk iğnemi oldum.sanırım 29 mart gibi aşılamam yapılırt
yeni dr eşime istermisin ikiz üçüz olsun demiş ahhhh nerdeeeeeee
sağda şuan bir yumurta solda da birkaç tane bakalım büyüceklermi:sm_confused:
yaa bu arada bende sızden dua ıstıyorum salı gunu ananem amelıyat olcak gogusunde kıste kanser dokuları bulundu onu alıcaklar 1 aydır tahlıller falan baya uzulduk sımdı amelıyat korkuyoruz ıste daha once hıc amelıyat olan yok aılemızde ustelık zor bı durum sımdı 1.derece yakınım oldugu ıcın bızde rısk altındayız bıde bu cıktı dualarınızı eksık etmeyın kımın duası makbul onu Allah bılır o yuzden bırbırımızden dualarımızı esırgemeyelım canlarım ıyıkı varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?