- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
Beren35........................17 Haziran
WANNABABY...............25 Haziran
albanian........................26 Haziran
BTRKLC........................26 Haziran
Menekşe69...................28 Haziran
Gülen yüz....................30 Haziran
baby nurse....................4 Temmuz
heja..............................4 Temmuz
zynp.ZEYNEP...............11 Temmuz
morboncuk....................12 Temmuz
Handafe.........................14 Temmuz
Apexnasip.....................17 Temmuz
HAMİŞLER
Başak35
cerez
xnazanx
SAHRE
TATOŞ
BALLIM53
FUNDA 72
acnım merhaba ben bu sabah hastalandım .:a015:10 temmuz da tüp bebek için randevu aldım.umarım bunda hedefe ulaşırız.senağlama
canım gününe kaç gün var.....bide daha evvel çıkmışmıdı testlerinde hiç pozitif...inşallah yanılmıyosundur...kaçıncı ayındasın....
zeynepcim bir senedir hamile kalamıyorum 2 aydırda klomen teadavisi ve yumurtalık kontrolü yaptırıyorum bu ay iki tane 22 18 mm yumurtam vardı dr ikiz bile olur aşılama yapalım dedi ben istemedim herşey nasip ondan ötesi boş canım.
ah be canım bende 1 yıldır bekliyorum klomende kullandım ama olmuyo...bende dün gittim dr a klomen kullanmadığım halde bu ayda 3 yumurtam olmuş...benim dr da aşılama yapalım diyo bakalım ama bekliycem biraz daha...sen çatlatma iğnesi oldunmu...eğer olduysan onda gebelik hormonu var...o yüzden testin çıkmış olabilir canını sıkmak istemem ama benimde aynı şey başıma geldi...çatlatma iğnesi olduğum ay testlerim hep pozitif çıktı...sonra adet oldum...kan değerimde o ay 4,05 çıkmıştı....inşallah sende güzel sonuç çıkar canım
hayır canım çatlatma ignesi olmadım zaten çatlamak üzere dedi dr bir tanesi çok büyümüştü kan testinde belli olucak herşey olmazsada nasip başka sefere en azında gebelik var ise agrı kesici filan içmem yok ise kullanabilirim bunu ögrenmiş oluruz en azından degilmi.
başak inşallah sonuç pozitiftir hayırlısı olsunhayır canım çatlatma ignesi olmadım zaten çatlamak üzere dedi dr bir tanesi çok büyümüştü kan testinde belli olucak herşey olmazsada nasip başka sefere en azında gebelik var ise agrı kesici filan içmem yok ise kullanabilirim bunu ögrenmiş oluruz en azından degilmi.
Beren35........................17 Haziran
WANNABABY...............25 Haziran
albanian........................26 Haziran
BTRKLC........................26 Haziran
Menekşe69...................28 Haziran
Gülen yüz....................30 Haziran
baby nurse....................4 Temmuz
heja..............................4 Temmuz
zynp.ZEYNEP...............11 Temmuz
morboncuk....................12 Temmuz
Handafe.........................14 Temmuz
Apexnasip.....................17 Temmuz
HAMİŞLER
Başak35
cerez
xnazanx
SAHRE
TATOŞ
BALLIM53
FUNDA 72
acnım merhaba ben bu sabah hastalandım .:a015:10 temmuz da tüp bebek için randevu aldım.umarım bunda hedefe ulaşırız.senağlama
hayırlısı olsun canım
başak inşallah sonuç pozitiftir hayırlısı olsun
sakin ol bazen böyle şeyler olabiliyor benim hiç sebepsiz 26 ay olmadı sonra kafamdan attığım anda tatilde kendi kendine oldu inşallah pozitif sonuç alacağız alınca mutlaka yaz bende merak ediyorumevet bir yıldır korunmuyorum herşey normal ama olmadı işte şimdi ellerim titriyor korkuyorum sonuç negatif çıkarsa diye
merhaba kızlar test sonucu yarına kaldı hastanedeki cihaz bozulmuş bazı bayanlarla sohpet ettim onlarda evde test yapmışlar ama hep yanlış çıkmış içime kurt düştübendeki testte beni yanıltmış olabilirmi diye gelirken eczaneden aldım tekrar yaptım malesef tek çizgi çıktı şimdi hangisine inanayım şaşırdım eşimin dedigi gibi sevinmek için erken davrandım galiba artık umudum kalmadı hamile listesinden silebilirsin beni zeynepcim çok üzgünüm çoksenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?