A
albanian
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
günaydın canlarım nasılsınız bakalım
zeynepcim bugün regle oldum listeye beni 27 temmuz olarak yazarmısın canım hamilelik olmadı ama sanki adet tarihim düzene girdi artık gecikmiyor eee buda güzel bir gelişme degilmi.
canım ne yaşlanması ya neyaptın sen ben kontrole gittigimde babane olacagını zannedip gelinini dr getip orada anne olacagını ögrenen yaşı bir hayli büyük bir bayanla karşılaştım daha bizim için ümit var yani biliyorum espri olsun diye yazdın ama henüz bence ümitsizlige kapılmayalım demi arkadaşım
günaydın güzel anneler...hepinize iyi pazarlar.....başakçım bende haftaya taile gidicem ve gittikten sonra adet olucam ..inşallah olmam....işte olursam tampon kullanıcam doktoruma danıştım kullan dedi....
valla arkadaşlar benimde 5 günüm kaldı heyecan basmaya başladı bu hisleri tekrar yaşamak çok güzel ama aslında bu ay hamile olmayı istemiyorum eltim yeni bebeğini düşürdü 6 yıldır olmuyordu 6 haftalıkken kaybetti hiç düşünmedim böyle olacağını artık hayırlısı belki başından tahmin etsem korunurdum eğer kalmamışsam biraz ara verebilirim herhalde kafam çok karışık üzgünüm aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?