kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Beren35........................17 Haziran
WANNABABY...............25 Haziran
Menekşe69...................28 Haziran
Gülen yüz....................30 Haziran
baby nurse....................4 Temmuz
heja..............................4 Temmuz
zynp.ZEYNEP...............13 Temmuz
morboncuk....................12 Temmuz
Handafe.........................14 Temmuz
Apexnasip.....................17 Temmuz
albanian........................26 Temmuz
BTRKLC
Başak35
sevil 35

HAMİŞLER

cerez
xnazanx
SAHRE
TATOŞ
BALLIM53
FUNDA 72

zeynepcim bugün regle oldum listeye beni 27 temmuz olarak yazarmısın canım hamilelik olmadı ama sanki adet tarihim düzene girdi artık gecikmiyor eee buda güzel bir gelişme degilmi.

WANNABABY...............25 Haziran
Başak35........................27 Temmuz
BTRKLC
sevil 35

HAMİŞLER

cerez
xnazanx
SAHRE
TATOŞ
BALLIM53
FUNDA 72

zeynepcim bugün regle oldum listeye beni 27 temmuz olarak yazarmısın canım hamilelik olmadı ama sanki adet tarihim düzene girdi artık gecikmiyor eee buda güzel bir gelişme degilmi.

günaydın güzel anneler...hepinize iyi pazarlar.....başakçım bende haftaya taile gidicem ve gittikten sonra adet olucam ..inşallah olmam....işte olursam tampon kullanıcam doktoruma danıştım kullan dedi....

sağol başak 35 valla artık kendimle dalga geçer hale geldim.hem beklemekten hemde bu kahrolası sıcaklardan iyice sapıttım .öyle canım arkadaşım şuna duacıyım iyiki kk var iyiki sizi burda tanıdım ve bunları içimde tutmayıp sizinle paylaşıyorum.sevgiyle kal.:dance::dance:

günaydın güzel anneler...hepinize iyi pazarlar.....başakçım bende haftaya taile gidicem ve gittikten sonra adet olucam ..inşallah olmam....işte olursam tampon kullanıcam doktoruma danıştım kullan dedi....

canım eşimde dün denize gidelim dedi malesef regle oldum birde işi çıktı adam isyan bayraklarını açtı haftaya baglaslar durmam diyor ee haklı çarşamba dr gidicem klomene başlıyacagım tekrar yahu sıcaklarda çok kötü bastırdı nasıl bebek için çalışma yapılıcak bilmiyorum of of kadın ılmak çok zormuş güzelim kafamçokkarıştı

slm bayanlar benimde yarın adet olmam gerekiyo ama bi belirtide yok:uhm: inş olmam allahdan hayırlısı allah herkesin dileğini kabul edsin inşallah

Inşallah Olmazsin Canim..rabbim Gönlüne Göre Versin..inşallah Bizleride Teyze Yaparsin...

valla arkadaşlar benimde 5 günüm kaldı heyecan basmaya başladı bu hisleri tekrar yaşamak çok güzel ama aslında bu ay hamile olmayı istemiyorum eltim yeni bebeğini düşürdü 6 yıldır olmuyordu 6 haftalıkken kaybetti hiç düşünmedim böyle olacağını artık hayırlısı belki başından tahmin etsem korunurdum eğer kalmamışsam biraz ara verebilirim herhalde kafam çok karışık üzgünüm aslında

ama canım böyle şeyler hep bizler için....eltinin durumu üzücü ama sen onun için bebek isteğinden vazgeçme...hem bakarsın hemen kalmazsın....allah gönlüne göre istediğin zaman versin canım

günaydın kk güzel anneleri ve anne adayları bugün ayın son günü yeni bir ay ve yeni umutlar bizi bekliyor ben dr randevumu aldım çarşamba klomene tekrar başlıycam herkesin bu ay hamiş olması dilegiyle iyi günler kızlar.

herkese günaydın ....
benim yumurtlama zamanım hafta sonuydu sanırım iki gündür ateş yüksek çıkıyor allahdan çalışmada yaptık hayırlısı ile beklicez şimdi ayın 12 sine kadar 12 yada 14 ü regl günümbakalım nasip

Başak35........................27 Temmuz
WANNABABY...............25 Temmuz
BTRKLC
sevil 35

HAMİŞLER

cerez
xnazanx
SAHRE
TATOŞ
BALLIM53
FUNDA 72

slm kızlar
adet günüm yarın gögüs uçlarım acıyor dokunca.şişkinlik falan yok ilk defa bu kadar az belirti yaşıyorum inşallah hamişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…