- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
kızlar bugun doktora gittim doktorum detaylı muayne etti beni vajinal ultrasonla baktı rahmimde ufak bir yara varmış,yumurtalıklarım tembelleşmiş bide göğsümden süt geliyo doktor rahimdeki yara ve o göğsümden gelen süt için ilaç yazdı ayrıca birsürü tahlil verdi yarın birsürü tahlil verecem inşallah bir sorun çıkmaz kızlar acaba bu göğüslerden gelen süt nereye işaret eder biliyomursunuz......
arkadaşlar geldim size yazdım ama internette sorun vardı neyse sonuç negatif çıktı evde yaptıdım test yanıltmış beni neyse saglık olsun elden gelecek birşey yok. kendimi buna hazırlamıştım üzilmiycem diye eşime söz verdim.arkadaşlar sizlerin destegi bana yeter gerçekten destek oldunuz geçici bir sevinç de olsa benimle paylaştınız desteginiz için bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler sag olun inşallah herkes için hayırlısı ne ise o olur kucak dolusu sevgiler hepinize canlarım.
kızlar yaptığınız yorumlar için teşekkürler kızlar bugün tahlillerimi yaptım tahlillerim gayet noprmal fakat ca 125 diye bir test vardı normali 35 miş benimki 36.22 çıktı doktorum pek önemsemedi sadece bu sonucun fazla yüksek olmadığını onu korkutmadığını ama bu testin yüksekliğinin 2 sebebi varmış biri ya vücutta iltihap var yada kanser dedi onu bana deyince şok oldum doktoruma nasıl niçin bile diyemedim ruh gibi eve geldim sabahtan beri ağlıyorum çok korkuyorum ben hastaneye ne için gittim ne öğrendim doktorum fazla yüksek değil dedi napıcamı bilmiyom 2 ay sonra bu testi benden birdaha istedi çok kötüyüm yıkılmış durumdayım kızlar
kızlar yaptığınız yorumlar için teşekkürler kızlar bugün tahlillerimi yaptım tahlillerim gayet noprmal fakat ca 125 diye bir test vardı normali 35 miş benimki 36.22 çıktı doktorum pek önemsemedi sadece bu sonucun fazla yüksek olmadığını onu korkutmadığını ama bu testin yüksekliğinin 2 sebebi varmış biri ya vücutta iltihap var yada kanser dedi onu bana deyince şok oldum doktoruma nasıl niçin bile diyemedim ruh gibi eve geldim sabahtan beri ağlıyorum çok korkuyorum ben hastaneye ne için gittim ne öğrendim doktorum fazla yüksek değil dedi napıcamı bilmiyom 2 ay sonra bu testi benden birdaha istedi çok kötüyüm yıkılmış durumdayım kızlar
canım ben yarın tüp bebek için görüşmeye gitcem ona göre tarih bildirim. umarım çok geç bi tarih olmaz yaşlancam yaaa kızlar.laelaelaelaelae
.
arkadaşım endişelenme ca125 tamam tümör markırı olarak geçer ama senin rahimindeki yaradan yükselmiştir o rahimde büyük olasılıkla enfeksiyon var ayrıca o kanserlilerde uçuk rakamlara çıkıyor 300 500 falan çıkıyor dr kanser düşünse 2 ay beklermi hemen araştırmaya girer hiç bir şey yok sonucun temizkızlar yaptığınız yorumlar için teşekkürler kızlar bugün tahlillerimi yaptım tahlillerim gayet noprmal fakat ca 125 diye bir test vardı normali 35 miş benimki 36.22 çıktı doktorum pek önemsemedi sadece bu sonucun fazla yüksek olmadığını onu korkutmadığını ama bu testin yüksekliğinin 2 sebebi varmış biri ya vücutta iltihap var yada kanser dedi onu bana deyince şok oldum doktoruma nasıl niçin bile diyemedim ruh gibi eve geldim sabahtan beri ağlıyorum çok korkuyorum ben hastaneye ne için gittim ne öğrendim doktorum fazla yüksek değil dedi napıcamı bilmiyom 2 ay sonra bu testi benden birdaha istedi çok kötüyüm yıkılmış durumdayım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?