kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım gözünüzaydın .. çok geçmiş olsun.. a.s.

fatoşşşş nerelerdesin yaaa. doktora gidecektin bugün. dünden beri yoksun ortalıkta.. iyi haberlerini bekliyoruzzzzzzz.

geldim geldiimmm dün den beri yoktum evet çünkü fenalardayım midem çok fene canım habire yattım valla bugünde aynı akşama doğru gittim doktora randevum 4:30 daydı
ayyy kızlar çok mutluyum çoookkkkk:sm_cool::sm_cool:
bebişimin kalp atışlarını gördüm pıt pıt pıt diye atıyordu aslında ben bugün kalp atışlarını beklemiyodum doktor kalp atışlarına bakalım dedi bende şaşırdım oluşmuşmudur dedim oluşmuştur dedi vajinal muayeneyle baktı bide baktım kuzucumun kalp atışlarını ekrandan izledim doktor çok güzel dedi kalbi atıyor okadar sevindimki anlatamam kızlar darısı tüm isteyen arkadaşlarımın abşına rabbim o anları herkese yaşatsın :Saruboceq::Saruboceq:
benim tsh yüksek çımıştı demiştim yüksek çıktığı için başka bir tahlil yaptı doktor onun sonuçlarını yarın öğrenecem inşallah onlarda temiz çıkar eğer yüksek çıkarsa dahiliyeye gönderecem dedi bakalım ama şu an çok mutluyum kızlar çokkk:teytey: :teytey:

canım gözünüz aydın annen ameliyat olmuş rabbim acil şifalar versin inşallah
fatoş canım gözün aydın maşallah duymuşsun bebişinin kalp atışlarını inşallah kucağına aldığın günleride görürsün....

CANIM ÇOOOK GEÇMİŞ OLSUN OHH ATLATTI ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM BAŞKA DERT VERMESİN

canım benim ne mutlu sana gözün aydın ...şimdi aklıma geldide tsh bendede bakılmıştı bu tiroit bezleriyle alakalı canım ..o yüzden yüksek çıkarsa seni dahiliyeye gönderecekler...oda bir ilaç veriyo sanırım...yani çok abartılacak bişey deil hayatım...

canım ya zeynepcım cok tesekkur ederım valla rahatladık durumu da gayet ıyı ıdı hastane odasında pamuk gıbı yatıyo anannem tatlım sevgıler canım

zelıscım sana cok tesekkur ederım canım duaların ıcın sagol sevgıler
a.s.

ay ay y ne guzel ya bende ıstıyorum banane banane ,masallah canım cok sevındım Allah kucagıa almayı da nasıp etsın a.s

mavili canım ğözün aydın ay çok sevindim allah şifa versin evet allah kimseyi hastalıkla imtihan etmesin canım

oh beeeeeeeeeeee sonunda yanii... nasıl sevindim anlatamam :teytey: gözünaydın canım benimm. demek sen benden 1 hafta öndesin bu durumda.. darısı artık benim başıma inşallah.. yarında tahlil sonucun iyi çıkar inşallah mutluluğun kat kat katlanır.. çok öpüyorumma.s.:1hug:

fatoşcum canım benim gözün aydın,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah..amiiin..

canım tekrar geçmiş olsun..Rabbim annene acil şifalar versin.amiiinn..:Saruboceq:

öptüm canlarııımm..a.s.

iyigeceler kızlar guzel temenılerınız için coktesekkur ederım cok ayakta durdumu kasıklarıma agrı gırıyor catlak yumurtalar agrı verıyor:dilcikar:cok merak edıyorum sonuc ne cıkcak doktora gıtıgımde muayene kalabalıktı ve herkez hamıleydı heyecanla beklıyorları kendımı kotu hısettım bırtek ben hamıle degıldım orda :çok üzgünüm:

herkese iyi akşamlar uzun zamandır giremedim, krispi çok sevindim kalp atışlarını duymuşsun. sağlıkla kucağını alırsın. bu ay yine olmadı. benim kırmızılar geldi.
24 NıSAN

sağol zaynepcim valla içime su serptin aklıma neler geliyor neler anlatamam inşallah temiz çıkarda dahada rahatlarım

ay ay y ne guzel ya bende ıstıyorum banane banane ,masallah canım cok sevındım Allah kucagıa almayı da nasıp etsın a.s
çok sağol kuşum çok teşekkür ederim allah sanada nasip eder inşallah canım rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürür inşallah

yaaaa evet ben senden 1 hafta öndeyim benimki tam tamına 6 haftalık doktor adet gününle aynı dedi tam 1.5 aylık
filizcim adresime mesaj göndermişsin merakta bırakım senide kusura bakma canım inan ruh gibiyim yaaaa doktora gidene kadar endişe etmekten canım çıktı doktordan geldikten sonrada sevinçten aklım gitti
canım benim ilgin i,çin çok teşekkür ederim rabbim inşallah 8 nisandada senin bebişinin kalp atışarını görmeni nasip etsin güzel haberler vermen dileğiyle canım öptüm

sağol talım çok sağol allahım senide sevindirir inşallah hamiş olmayan kalmasınnnnn
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:

sağol zaynepcim valla içime su serptin aklıma neler geliyor neler anlatamam inşallah temiz çıkarda dahada rahatlarım

çok sağol kuşum çok teşekkür ederim allah sanada nasip eder inşallah canım rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürür inşallah

yaaaa evet ben senden 1 hafta öndeyim benimki tam tamına 6 haftalık doktor adet gününle aynı dedi tam 1.5 aylık
filizcim adresime mesaj göndermişsin merakta bırakım senide kusura bakma canım inan ruh gibiyim yaaaa doktora gidene kadar endişe etmekten canım çıktı doktordan geldikten sonrada sevinçten aklım gitti
canım benim ilgin i,çin çok teşekkür ederim rabbim inşallah 8 nisandada senin bebişinin kalp atışarını görmeni nasip etsin güzel haberler vermen dileğiyle canım öptüm

sağol talım çok sağol allahım senide sevindirir inşallah hamiş olmayan kalmasınnnnn
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

mawilim kusura bakma canım bu aralar kendimle uğraşmaktan ne oldu ne bitti anlamadım hem geçmiş olsun hemde ameliyat iyi geçmiş onun içinde gözün aydın canım yaaa taekara kusura bakma tatlım

rıca ederım krıspi cım yeterkı sız ıyı olun bızım topımızın guzel annelerı bız sızın kusurunuza bakmayız zaten bı kusur da yok sevgıler tatlım

mavili canım ğözün aydın ay çok sevindim allah şifa versin evet allah kimseyi hastalıkla imtihan etmesin canım

sagolasın merve bu arada aramızada hosgeldın malum ben bu aralar pek gıremıyorum goremedım senı canım kusura bakma artık ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım bıde benım adıda merve a.s

İlk yazdığım konu burası en sonda sizlere taşınıyorum diye yazmıştım o gün bugün şaka bir yana tam 1 ay 2 hafta geçmiş çok özlemişim sizlerisenağlama:1hug:a.s.
Evet yeni evimize geçtik çok şükür bütün evi temizle yerleştir derken onca yorgunluk ama olacak olduktan sonra herşey olabiliyormuş çok fazla uzatmadan güzel bir haber vermek istiyorum

"Yeni Eve Yeni Bebek" dedik vee eve yerleştik baktım hastalanmıyorum test yaptım kırmızı iki çizgi hadi canım dedim nasıl olur onca eşyayı taşıdım yapılmayacak bütün işleri yaptım ve dedim doktora gideyim gittim canlarım kalp atışlarına kadar dinledim Rabbim hepinize nasip etsin şuan 8 hafta 1 günlük oldu inşallah sağlıkla bitirebiliriz bu süreci:Saruboceq::Saruboceq:
Ya inanmayan taş olsun onca iş güç bebişimizde o arada sıkıca tutunmuş Rabbim ayırmasın işte böyle netimde modemimi bozmuşlardı sağolsun eşim getirdi bugün ve haber vermek istedim sizlere çok ama çok öpüyorum hepinizi ve tüm dualarım sizlerle:1hug:a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…