- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #4.801
çok teşekkür ederim canım sağol allahım sanada en kısa zamanda nasip eder inşallah canım merak etme inan herşeyin bir zamanı var allahın izniyle seninde güzel haberlerini alacaz kuşum sen gönlünü ferah tut ve hiçbir zaman umudunu yitirmeherkese iyi akşamlar uzun zamandır giremedim, krispi çok sevindim kalp atışlarını duymuşsun. sağlıkla kucağını alırsın. bu ay yine olmadı. benim kırmızılar geldi.
24 NıSAN
rıca ederım krıspi cım yeterkı sız ıyı olun bızım topımızın guzel annelerı bız sızın kusurunuza bakmayız zaten bı kusur da yok sevgıler tatlım
[sıze="2"]ilk yazdığım konu burası en sonda sizlere taşınıyorum diye yazmıştım o gün bugün şaka bir yana tam 1 ay 2 hafta geçmiş çok özlemişim sizlerisenağlama:1hug:a.s.
Evet yeni evimize geçtik çok şükür bütün evi temizle yerleştir derken onca yorgunluk ama olacak olduktan sonra herşey olabiliyormuş çok fazla uzatmadan güzel bir haber vermek istiyorum
"yeni eve yeni bebek" dedik vee eve yerleştik baktım hastalanmıyorum test yaptım kırmızı iki çizgi hadi canım dedim nasıl olur onca eşyayı taşıdım yapılmayacak bütün işleri yaptım ve dedim doktora gideyim gittim canlarım kalp atışlarına kadar dinledim rabbim hepinize nasip etsin şuan 8 hafta 1 günlük oldu inşallah sağlıkla bitirebiliriz bu süreci:saruboceq::saruboceq:
Ya inanmayan taş olsun onca iş güç bebişimizde o arada sıkıca tutunmuş rabbim ayırmasınIşte böyle netimde modemimi bozmuşlardı sağolsun eşim getirdi bugün ve haber vermek istedim sizlere çok ama çok öpüyorum hepinizi ve tüm dualarım sizlerle:1hug:a.s.a.s. [/sıze]
İlk yazdığım konu burası en sonda sizlere taşınıyorum diye yazmıştım o gün bugün şaka bir yana tam 1 ay 2 hafta geçmiş çok özlemişim sizlerisenağlama:1hug:a.s.
Evet yeni evimize geçtik çok şükür bütün evi temizle yerleştir derken onca yorgunluk ama olacak olduktan sonra herşey olabiliyormuş çok fazla uzatmadan güzel bir haber vermek istiyorum
"Yeni Eve Yeni Bebek" dedik vee eve yerleştik baktım hastalanmıyorum test yaptım kırmızı iki çizgi hadi canım dedim nasıl olur onca eşyayı taşıdım yapılmayacak bütün işleri yaptım ve dedim doktora gideyim gittim canlarım kalp atışlarına kadar dinledim Rabbim hepinize nasip etsin şuan 8 hafta 1 günlük oldu inşallah sağlıkla bitirebiliriz bu süreci:Saruboceq::Saruboceq:
Ya inanmayan taş olsun onca iş güç bebişimizde o arada sıkıca tutunmuş Rabbim ayırmasınişte böyle netimde modemimi bozmuşlardı sağolsun eşim getirdi bugün ve haber vermek istedim sizlere çok ama çok öpüyorum hepinizi ve tüm dualarım sizlerle:1hug:a.s.a.s.
İlk yazdığım konu burası en sonda sizlere taşınıyorum diye yazmıştım o gün bugün şaka bir yana tam 1 ay 2 hafta geçmiş çok özlemişim sizlerisenağlama:1hug:a.s.
"Yeni Eve Yeni Bebek" dedik vee eve yerleştik baktım hastalanmıyorum test yaptım kırmızı iki çizgi hadi canım dedim nasıl olur onca eşyayı taşıdım yapılmayacak bütün işleri yaptım ve dedim doktora gideyim gittim canlarım kalp atışlarına kadar dinledim Rabbim hepinize nasip etsin şuan 8 hafta 1 günlük oldu inşallah sağlıkla bitirebiliriz bu süreci:Saruboceq::Saruboceq:
Ya inanmayan taş olsun onca iş güç bebişimizde o arada sıkıca tutunmuş Rabbim ayırmasınişte böyle netimde modemimi bozmuşlardı sağolsun eşim getirdi bugün ve haber vermek istedim sizlere çok ama çok öpüyorum hepinizi ve tüm dualarım sizlerle:1hug:a.s.a.s.
[sıze="2"]nazlı canım gözün aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallah sen burdan taşınıyorum dediğinde sana yeni eve yeni bebek nasip olur dedik rabbim dualarımızı duydu ne güzel darısı bizlerin başına inşallah...[/sıze]
:1shok::sm_cool: aayy ne güzel canım benim nazlıcım çok sevindim,yeni ev yeni bebekle sizlere uğur,mutluluk getirsin canım..gözün aydın,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..:Saruboceq: inan çok sevindim aramızdan bi hamile daha çıktı ne güzel...:teytey::teytey::teytey:
herkese günaydııınn canlarıııımm...a.s.a.s.
nazlıcım canım gözünaydın sende aynı benim gibi olmuşsun bende yeni eve yılbaşından önce geçtim yani 28 aralık falandı ve 7 ocak da hamile kalmışım:)
yeni ev sanada banada uğr getirdi. allahım bebişinide sana bağışlasın....
canımsın yaa hep aklımdaydın bak biz sana demedikmi yeni ev yeni bebek diye....çok şükür allaha gittikçe hamişlerimiz çoğalıyo....sırada diğer arkadaşlarımız kaldı veee eminimki 2010 a girmeden hepsi hamiş kalacak...
demek miniğinin kalp atışlarını bile duydun ne mutlu sana canım...aramızdada 1 ay olacak inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz...
canım, tebrik ederim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
nazlıcım gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz
cerotcum nasılsın,nerelerdesin bacııımm...canım bol bol incir ye suyunu iç,inşallah büyür yumoşların..merak etme sen..öptüm canım benim...a.s.
canım sağol ebruşum...dün tekrar giremedim kk ya, şimdi gördüm yazdıklarınızı..az sonra dr a gidiyorum canım ya, p.tesi gittim yumoşlar büyümemişti bugün yine bakacak dr..2. aşılama için en az 18 mm şart canım..büyümüştür inşallah bakalım..hastane ve işyeri arasında mekik dokuyorum valla..
canım incir kürünü duydum ama hiç uygulamadım..yemekte oluyorsa neden olmasın severim ve yerim yani..suyunu içmektense dimi:))
çok öpüyorum canım seni.
cerotcum canım benim inşallah bu sefer aşılaman tutar ..bak göreceksin yumoşların büyüyecekler inşallah..evet çalışanlar için bu tedavi zamanları çok zor olmalı hakikaten..inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım benim..kuruda olsun yaşıda farketmez şu adetim bi gelsin tedaviye başlıyayım çorum da incir bırakmıycam ayoooll:roflol::roflol: valla bıktım şu adetin nazlanmasından oooffffkötükedihüsoÇok üzgünüm çoook..bende seni çok çok öpüyorum ceroşuumm..Şeniz
wanna cıımm canım yeni okuyabildim yazdıklarını ve çoook sevindim allah bebişini hem sana hem oğluna bağışlasın inşallah dualarımız seninleyerimseniben
krispi ve nazlı canlarım sizin adınıza da çoookkk sevindim inşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız, rabbim sizi de onları da korusun. öpüyorum sizikaydirigubbakcemile5
Benim de ayın 24 ü adet günümdü, hala görünürde bişi yok tam o gün test yaptım yine NEGATİF yine NEGATİF senağlamasenağlama Acaba testler göstermemiş olabilir mi? Biliyorum kan testi kesin sonuç ama her ay aynı hayal kırıklığını yaşamaktan da sıkıldım, korkuyorum gitmeye o yüzden. Testi negatif çıkıp sonradan öğrenen oldu mi hiç aranızda????
Oğluma da bahsetmiştik zamanında kardeşten, şimdi çocuk her gün soruyo annecim ne zaman gelicek kardeşim ben onunla oynamak istiyorum diyeNeyse canlarım herkese çok selamlar:enbuyukkk:
[sıze="2"]ilk yazdığım konu burası en sonda sizlere taşınıyorum diye yazmıştım o gün bugün şaka bir yana tam 1 ay 2 hafta geçmiş çok özlemişim sizlerisenağlama:1hug:a.s.
Evet yeni evimize geçtik çok şükür bütün evi temizle yerleştir derken onca yorgunluk ama olacak olduktan sonra herşey olabiliyormuş çok fazla uzatmadan güzel bir haber vermek istiyorum "yeni eve yeni bebek" dedik vee eve yerleştik baktım hastalanmıyorum test yaptım kırmızı iki çizgi hadi canım dedim nasıl olur onca eşyayı taşıdım yapılmayacak bütün işleri yaptım ve dedim doktora gideyim gittim canlarım kalp atışlarına kadar dinledim rabbim hepinize nasip etsin şuan 8 hafta 1 günlük oldu inşallah sağlıkla bitirebiliriz bu süreci:saruboceq::saruboceq:
Ya inanmayan taş olsun onca iş güç bebişimizde o arada sıkıca tutunmuş rabbim ayırmasınIşte böyle netimde modemimi bozmuşlardı sağolsun eşim getirdi bugün ve haber vermek istedim sizlere çok ama çok öpüyorum hepinizi ve tüm dualarım sizlerle:1hug:a.s.a.s. [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?