kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

herkese iyi akşamlar uzun zamandır giremedim, krispi çok sevindim kalp atışlarını duymuşsun. sağlıkla kucağını alırsın. bu ay yine olmadı. benim kırmızılar geldi.
24 NıSAN
çok teşekkür ederim canım sağol allahım sanada en kısa zamanda nasip eder inşallah canım merak etme inan herşeyin bir zamanı var allahın izniyle seninde güzel haberlerini alacaz kuşum sen gönlünü ferah tut ve hiçbir zaman umudunu yitirme

rıca ederım krıspi cım yeterkı sız ıyı olun bızım topımızın guzel annelerı bız sızın kusurunuza bakmayız zaten bı kusur da yok sevgıler tatlım

ayyy canım çok teşekkr ederim anlayışlı arkadaşım benim çok sağol
bak hamile hamile dua edeyim sana
rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli ayıpsız kusursuz eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat vermeyi nasip etsin canım :Saruboceq::Saruboceq:
bana ve tüm hamişlerimize hayırlı doğumlar nasip etsin yüce rabbim
isteyen tüm arkadaşlarıma enkısa zamanda birer evlet nasip :Saruboceq:etsin :Saruboceq: :Saruboceq:

[sıze="2"]nazlı canım gözün aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallah sen burdan taşınıyorum dediğinde sana yeni eve yeni bebek nasip olur dedik rabbim dualarımızı duydu ne güzel darısı bizlerin başına inşallah...[/sıze]

:1shok::sm_cool: aayy ne güzel canım benim nazlıcım çok sevindim,yeni ev yeni bebekle sizlere uğur,mutluluk getirsin canım..gözün aydın,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..:Saruboceq: inan çok sevindim aramızdan bi hamile daha çıktı ne güzel...:teytey::teytey::teytey:

herkese günaydııınn canlarıııımm...a.s.a.s.

nazlıcım canım gözünaydın sende aynı benim gibi olmuşsun bende yeni eve yılbaşından önce geçtim yani 28 aralık falandı ve 7 ocak da hamile kalmışım:)
yeni ev sanada banada uğr getirdi. allahım bebişinide sana bağışlasın....

canımsın yaa hep aklımdaydın bak biz sana demedikmi yeni ev yeni bebek diye....çok şükür allaha gittikçe hamişlerimiz çoğalıyo....sırada diğer arkadaşlarımız kaldı veee eminimki 2010 a girmeden hepsi hamiş kalacak...

demek miniğinin kalp atışlarını bile duydun ne mutlu sana canım...aramızdada 1 ay olacak inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz...

zeliş82 ......................................26 Mart
ali -ye ........................................5 Nisan
cerot..........................................7 Nisan
Dilşahım ...................................9 Nisan
mawili.....................................10 Nisan
Hatice alpaslan........................12 Nisan
pelin003..................................12 Nisan
gülücük..................................15 Nisan
BTRKLC..................................18 Nisan
Batuhanım..............................18 Nisan
xnazox...................................24 Nisan
güleser1983.............................3 Mayıs

diorisimo
yağmur20
ŞEKERPEMBE
Merve6868
Balsurat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
çikolata86
heja
pınar77
sencerderen
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce

HAMİŞLER

NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

Ne diyebilirimki ben size Allah bin kez razı olsun..Çok haklısınız tam üzüldüğüm bir günde bu konuyu hep birlikte konuşmuştuk nasipten ötesi olmuyor bu günlerimize çok çok çok şükür olsun.
Hiç dua etmekten vazgeçmedim hepimiz içindi dualarım yine devam Allahım hep böyle güzel haberler nasip etsin ..Sağlıkla kucağımıza aldığımızdada hepimize hayırlı evlatlar olur inşallah vatanımıza milletimize hepimizea.s.a.s.a.s.

canlarım, teker teker alıntı yapamıyorum kusura bakmayın. Allah hepinizden razı olsun.

Annecim geldi dün. dünden beri sürekli yatıyorum. çok şükür ağrız sızım yok, inşallah bu sürecide hayırlısıyla atlatırız. Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah.

krispi, canım seninde gözün aydın. Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah.

canım, tebrik ederim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

canım, tebrik ederim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

nazlıcım gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz

Teşekkür ederim wannababy hepimize hayırlı olur inşallah..Çok öperim canım..Sevgilerimle. a.s.

BTRKLC canımmm Allahıma hep dua ediyorumm hadi bakalım güzel haberle inşallah..Çok öpüyorum tatlı yanaklarından Şeniz:teytey::teytey
:

cerotcum nasılsın,nerelerdesin bacııımm...canım bol bol incir ye suyunu iç,inşallah büyür yumoşların..merak etme sen..öptüm canım benim...a.s.

canım sağol ebruşum...dün tekrar giremedim kk ya, şimdi gördüm yazdıklarınızı..az sonra dr a gidiyorum canım ya, p.tesi gittim yumoşlar büyümemişti bugün yine bakacak dr..2. aşılama için en az 18 mm şart canım..büyümüştür inşallah bakalım..hastane ve işyeri arasında mekik dokuyorum valla..
canım incir kürünü duydum ama hiç uygulamadım..yemekte oluyorsa neden olmasın severim ve yerim yani..suyunu içmektense dimi:))
çok öpüyorum canım seni..

wanna canım lütfen stres yapmadan yatve dinlen bol bol..olumsuz düşünme ne olursun...Allahın izniyle kucağına alacaksın inşallah canım...

wanna cıımm canım yeni okuyabildim yazdıklarını ve çoook sevindim allah bebişini hem sana hem oğluna bağışlasın inşallah dualarımız seninleyerimseniben

krispi ve nazlı canlarım sizin adınıza da çoookkk sevindim inşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız, rabbim sizi de onları da korusun. öpüyorum sizikaydirigubbakcemile5

Benim de ayın 24 ü adet günümdü, hala görünürde bişi yok tam o gün test yaptım yine NEGATİF yine NEGATİF senağlamasenağlama Acaba testler göstermemiş olabilir mi? Biliyorum kan testi kesin sonuç ama her ay aynı hayal kırıklığını yaşamaktan da sıkıldım, korkuyorum gitmeye o yüzden. Testi negatif çıkıp sonradan öğrenen oldu mi hiç aranızda????
Oğluma da bahsetmiştik zamanında kardeşten, şimdi çocuk her gün soruyo annecim ne zaman gelicek kardeşim ben onunla oynamak istiyorum diye Neyse canlarım herkese çok selamlar:enbuyukkk:

canım benim moralini bozma..bak benim tam iki ay olacak adetim geçeli.seni çok iyi anlıyorum bende bu ay yıkıldım..ama saolsun buradaki dostlarım beni teklrar ayağa kaldırdılar ve durmak yok yola devam sloganımızla bana moral verdiler..bence sen biraz daha bekle eğer olmazsa adetin kanda gebelik baktır daha da olmazsa dr git canım..ama inşallah geç döllemedir de bebişin sana burdayım der canım ..:1hug:a.s.

canım gözün aydın.... Inan çok sevindim. Bu allahın bi mucizesi.eğer allah nasip ederse ne yaparsan yap oluyo işte.inşallah kucağına almayıda nasip eder allahım. Darısı tüm isteyenlerin başına.
Allah'ım herkese tüm isteyenlerer hayırlı evlatlar veriri inşallah.

Isimleriniz tek tek yazmadım ama hepinizin yazdıklarını okuyorum hepinize selamlar ve hepinizi öpüyorum

hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum inşallah tamamına erdirir rabbim hayırlısıylan ben bu ayda kaldım malesef olmadıben artık umudumu iyice kaybettim olmıcak zorlamanın bi anlamı yok demi bıktım artık her ay belki bu ay olur demekten

kızlar yarın 6,iğnemi vurulmadan dr gitcem.ona göre vajinal usgde bakıp karar vercek geçen 8 iğne vurulup aşılama olmuştum.bakalım herşey olumlu gider ve hamiş kalrım.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…