kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canim hosgeldin aramiza insallah seninde güzel haberlerini aliriz

canim gözün aydin insallah zeynepin bebegi gibi sende bebeginle bakisirsiniz
ve sana el sallar :))
hakkimizda hayirlisi

insallah hamilesindir güztel haberelerini bekliyoruz

canim gözün aydin seninde
doktor ne diyorsa onu yap canimn yat diyorsa yatacaksin tabi
bak gör allahin izniyle 20 gün sonra hersey normale dönecek
öpüyorum seni

oh oh insallah tutmustur ve hamissindir canim
dualarimiz seninle

cok cok gesmis olsun canim allah acil sifalar versin insallah

gözün aydin canim
allahim tekrarindan korusun insallah

gözün aydin canim

ay aay cok güzel haber bu sana arkadaslar dememismiydi yeni eve yeni bebek diye
bak demek icine dogmus arkadaslar :)))
allah kucagina almayi nasip etsin insallah

kızlar yarın 6,iğnemi vurulmadan dr gitcem.ona göre vajinal usgde bakıp karar vercek geçen 8 iğne vurulup aşılama olmuştum.bakalım herşey olumlu gider ve hamiş kalrım.:Saruboceq:

hakkinda hayirlisi insallah hersey olumlu sonuclanir

zelisim gecmis olsun canim senin oglunada
acil sifalar insallah cabucak atlatir

hepinizi öpüyorum kizlar

.Çok tatlısınız sizler yaa nasıl dua etmem ki sizler için hepinizden Allah bin kez razı olsun a.s. a.s. Allahım buraya yazan tüm arkadaşlarıma nasip etsin..BTRKLC Canım benimm melek arkadaşım dualarımız seninle biliyorsun değilmi?sabırla bekleyeceğiz yine ve en sonunda güzel haberleri alacağız sırayla..Sağlıkla mutlulukla inşallah sizlerle bu günleri paylaşmak çok onur verici iyiki varsınız iyiki bu konuya yazmışım a.s. a.s.

kızlar yarın 6,iğnemi vurulmadan dr gitcem.ona göre vajinal usgde bakıp karar vercek geçen 8 iğne vurulup aşılama olmuştum.bakalım herşey olumlu gider ve hamiş kalrım.:Saruboceq:

betercim inşallah herşey çok güzel olacak bu sefer sende hep pozitif ol tamammı hemşerim...

btr canım benim inşallah yumoşların istenilen büyüklüğe gelmiştir inşallah sende çok yakın bir zamanda güzel haberler vericeksin bizlere...

hayatım senı tebrık ederım Insallah sorunsuz bır hamılelık gecırırsın Allah analı babalı buyutmek nasıp etsın bızlere dua et bakalım sengözlerimebaksanab

kırspı kızz agzından bal damlıyo arkadasım yaa ne guzel soylemıssın benımkı hayırlısı olsunda kız olsun yaaa oyle dua et napalım dunya bu elması olan armut ıstıyo benımde oglum var bıde kız ıstıyorum hemde fena halde ıstıyorum Allah tan verırse kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt :Saruboceq: :asigim:

canım çok teşekkür ederim yaaa inşallah dediğin gibi olur bakalım çok heyecanlıyım hayırlısı artık öpüyorum kendine iyi bak güzelimsenağlama

sagolasın merve bu arada aramızada hosgeldın malum ben bu aralar pek gıremıyorum goremedım senı canım kusura bakma artık ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım bıde benım adıda merve a.s
mavili canım evet buara ğiremiyorum misafirler geliyorlar kayın validemle evimiz çok yakın oraya gidiyorum ebirde tek gelin olunca tamam ama kalbim hep sizinle canım çok sevindim isminin aynı olması annen nasıl oldu canım inşallah dahaiyiolur

canım inşallah hayırlısıyla herşey olumlu gider,aşılama sana uğur getirir inşallah..Rabbim yardımcın olsun canım benim..amiinn..:Saruboceq:

krispi, canım seninde gözün aydın. Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah.
ahhh canım benim sağol arkadaşım seninde gözünaydın yaa diyorum biridaha gidecekti doktora kalp atışları için kim kim diye düşündüm durdum meğer sendin yaaa unutmuşum kusura bakma talım inan bu aklım başıma değil canım tekrar gözün aydın

sağol tatlım çok teşekküe ederim

kızzz bende sağlıklı sıhhatli olsunda başka bişey istemem tabi gönül isterki kızı olan erkek ister oğlu olan kız ister rabbim hayırlısını versin canım

zeliş82 ......................................26 Mart
ali -ye ........................................5 Nisan
cerot..........................................7 Nisan
Dilşahım ...................................9 Nisan
mawili.....................................10 Nisan
Hatice alpaslan........................12 Nisan
pelin003..................................12 Nisan
gülücük..................................15 Nisan
BTRKLC..................................18 Nisan
Batuhanım..............................18 Nisan
xnazox...................................24 Nisan
güleser1983.............................3 Mayıs

diorisimo
yağmur20
ŞEKERPEMBE
Merve6868
Balsurat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
çikolata86
heja
pınar77
sencerderen
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce

HAMİŞLER

NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

günaydın canlarım .....umarım hepimiz için iyi bir gün olur...zelişçim inşallah senin kırmızılarda gelmez bugün yerine bebiş gelir...

günaydın kızlar..nazlıı canım çok sevindim gözün aydın..
kızlar arabayı değiştirdik ötv indirdiler olan bize oldu..bir sürü borç yaptık aldık..daha gemiden bile inmeyen arabayı aldık..3 sene kredi ödeyecegiz anlayacagınız benim tüp bebek işide böylece gitmiş oldu..hayırlısı buymuş demekki..oğlanı bugün daha okula yeni götürdüm..sizler nasılsınız..

günaydıınn canlarıımm..gülücüğüm hoşgeldin bacıımm..delikanlının iyileşmesine sevindim..arabanızda hayırlı olsun canım..Rabbim kazasız belasız sürmeyi nasip etsin..hakkında hayırlısı olsun canım..inşallah kendiliğinden hamile kalırsın süpriz olur..öptüm canım..a.s.

yaa kızlar ben hala adet olmadım..şiştim vallalaelaelaelaelae nolcak benim halim..farlutal içiyom tablet yarım oldu ne gelen var ne giden...:uhm:

nasılsınız arkadaşlar ben ne zamandır giremiyorum kardeşimi sözledik koşuşturmadaydım hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin inş. yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz zeynepcim zelişcim raebzeh gülücük ve aklıma adları gelmeyen arkadaşlar sizleri özlemişim hepinize sevgilerr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…