- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.801
crazy baby test yapsana belkide cıkar :)
neyse kendimi bu aralar örgüye verd,m düşünmemek iöin örneklere bakayım azıcık
nasıl yanılmış onca ay ya! halbuki erkek çocuklarında pek yanılma olmuyor. benim oğlumda 12.haftada oğlan demişti öylede oldu.
naptın peki pembeleri?
ay deme yaa korkutma beni...bende endişe duyduğum için şimdilik hiç bişey almıyorum ilerleyen haftalarda belki başka bir dr a gider tekrar baktırırım oda aynısını derse inanırım...ama benim drum en başından beri kız dedi en sonda :%100 dedi...gerçi başka bi dr 3 hafta önce erkeğe benzetmişti...bende bu yüzden şüphe duyumuyo deilim yani...
herkese merhaba,,,,,
uzun zamandır okusamda yazamıyorum inanılmaz bir yoğunluk var bugünlerde arahatladık fırsat buldum bir iyi haftalar dileyeyim dedim....
zeynepcim canım gözünaydın kızımız geliyo desene. benimde geçen hafta 4 lü testim belli oldu temizçıktı allahıma bin şükür veeeee bzie kesin kesin erkek geliyo adınıda koyduk BATU . 2 oğlan annesi olcam. dr. sezeryande 4 e kadar müsaade ediyorus dedi. 3 de kızı bulrusunuz artık dedi:))) eşim şimdiden niyeti bozdu::::::::::)))) ama 2 sene ara vermeniz gerek diyede ekledi: ))))
bakalım hayırlısı:)
bende eşime dedim 2. cideki performansına bağlı yaparım üçü. oturur karşıdan bakarsan unut bana ne kadar yardımcı olursan 3. cüyü garanti edersinnn.... bu arada yeni gelen herkes hoşgelmiş. allah hepimize kolaylık sabır güç versin..... bu forum uğurludur tekden tekden hepiniz tadacaksınız tekrar emin olun azmin elinden bebişler kaçamıyor:)
herkese merhaba,,,,,
uzun zamandır okusamda yazamıyorum inanılmaz bir yoğunluk var bugünlerde arahatladık fırsat buldum bir iyi haftalar dileyeyim dedim....
zeynepcim canım gözünaydın kızımız geliyo desene. benimde geçen hafta 4 lü testim belli oldu temizçıktı allahıma bin şükür veeeee bzie kesin kesin erkek geliyo adınıda koyduk BATU . 2 oğlan annesi olcam. dr. sezeryande 4 e kadar müsaade ediyorus dedi. 3 de kızı bulrusunuz artık dedi:))) eşim şimdiden niyeti bozdu::::::::::)))) ama 2 sene ara vermeniz gerek diyede ekledi: ))))
bakalım hayırlısı:)
bende eşime dedim 2. cideki performansına bağlı yaparım üçü. oturur karşıdan bakarsan unut bana ne kadar yardımcı olursan 3. cüyü garanti edersinnn.... bu arada yeni gelen herkes hoşgelmiş. allah hepimize kolaylık sabır güç versin..... bu forum uğurludur tekden tekden hepiniz tadacaksınız tekrar emin olun azmin elinden bebişler kaçamıyor:)
xnazox...................................24 Nisan
umutlu22................................26 Nisan
crazybaby..............................28 Nisan
raebzeh...................................1 Mayıs
zeliş82 ...................................1 Mayıs
zeyn77....................................1 Mayıs
diorisimo................................2 Mayıs
güleser1983............................3 Mayıs
Hatice alpaslan.......................9 Mayıs
pınar77..................................12 Mayıs
cerot.....................................16 Mayıs
pelin003................................16 Mayıs
zühal....................................16 Mayıs
mawili...................................17 Mayıs
Batuhanım.............................18 Mayıs
secemce...............................19 Mayıs
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
selkie
szdiker
çikolata86
esterya
vildangel
gülücük
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
HAMİŞLER
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx
sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah
ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...
KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM...
kızlar herkese günaydın ve iyi haftalaarrr....
bu aralar sık giremiyorum nete..işler yoğun..ama tek tek okuyorum varmı bir gelişme diyee..
aramıza yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum ve bize uğur getirmelerini diliyorum öncelikle:))
zeynepciğim bebişin kızmış...dr eğer %100 dediyse kızdır canım..baksana hiç ihtimal vermemiş erkek olmasına..%1 bile değil yani..kızdır o kızz:))) inşallah sağlıkla al canım bebeğini kucağına herşeyden önce...oğlunun saçlarına bittim bu arada:))) japon savaşçılar gibi:)
handefeciğim canım senin de 2. oğluşun hayırlı olsun..bence sen 3. yü de yapacaksın içime doğdu...:)) eşin kız istiyor baksana, 2. doğmadan 3. ye niyetlenmişş:)) sağlıkla kucağına alırsın canım inşallah..
zelişciğim canım inşallah belirtilerin gebelik belirtileridir..kalbini temiz tut canım benim..müjdeli haberlerini bekliyoruz canımm...
ebruşum canım senden farklı bir haber yok..iyisindir umarım..öpüyorum seni..
regl tarihi yaklaşan arkadaşlar inşallah buradan müjdeli haber verirsiniz bu ay...
bu arada selkie canım ablan umarım en doğru yolu bulur kendisi ve oğlu için..çok üzüldüm inan boğazım düğümlenerek okudum..ne kadar zor bir durum gerçekten de..
hepinizi öpüyorummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?