kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

oohhhhh kahvenin kokusunu şimdiden alıyorummm

arkadaslar bu carsamba ve persembe oglumun okulunda kermesımız var herkez davetlımdır cok guzel ve uygun seyler var buyrun bakın yolunuz duserse maltepe gökyüzü kolejı deyız hekezı beklerım........sevgıler

Hepinize merhaba...bende bugun araniza katildim ve uzun zamandir 2. bebish icin ugrasanlardanim senağlama.. bi tup kaldi denemedigimiz.. herhalde sira onda...gebislere hayirli dogumlar..dogmuslarada uzun omurler diliyorummmm...

hoşgeldin canım allah çok bekletmesin...

kizlar moralim cok bozuldu simdi test yaptim tek cizgi cikti ama günüme daha 4 gün var iki gündür gögüs uclarim acayip sizliyor heralde bunlar kendimizi kandirmaca hayirlisi olsun bakalim

canım moralini bozmak yok hem bu kadar erken çıkmasıda imkansız gibi bişey acele etme hayatım..hem bu ay olmasada daha önümüzde aylar çok dimi canım..

kızlar biz napıçaz bu veletlerle bilmem ..valla artık çocuk kalmadı hepsi bilmiş büyümüş doğuyolar sanki...bende benim oğlanın laflarına yetişemiyorum bazen...

tabiki yazıcaz hayatım listeye doğan bebeklerimizi..onların doğumları ümitlerimizi dahada artırıyor..hepimiz zorlu yolllardan geçtik...allahım diğer arkadaşlarımızıda çok bekletmesin...

annen haklı canım 7 ay dolduysa yaramaz her an yola çıkabilir...yaşlılarda biraz pimpirikli oluyolar...allah hepimize bebeklerini vaktinde kucağına alamayı nasip etsin..

merhaba aranıza yeni katıldım.bende uzun zamandır 2. bebeğimi istiyorum ama olmuyor.gerçi doktora falanda gitmedim birgün elbet olur diye ama olmadı.Rabbim bütün isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin inşallah

hoşgeldin aramıza canım...allahım tez zamanda sanada nasip etsin...

senınkı de az bılmıs degılmıs hanı ay olsunda kardeslerı bakalım o zaman napıcaklar onceden benımkı hıc ıstemıyodu ne soz etsek hayır dıyodu bu evın tek cocugu benım ve oyle kalmak ıstıyorum baska cocuk gerekmez dıyodu 1 sene once halasının kızı dogunca fıkırlerı bıraz bıraz degısmeye basladı o zamanlar bızde hıc dusunmedıgımız ıcın cocuk yapmayı ısımıze gelıyodu onun soyledıklerı ama sımdı hepımız ıstıyoruz ama galıba bebek bızı ıstemıyo bıturlu gelemıyo artı kısmet dıcez oturcaz .. sevgıler

yaa arkadaslar kac gundur raebzeh den hıc haber yok nerelerde acaba kıııızzzzzzzz ebruuuuuuuuuuuuu nerelerdesın nereye kayboldunnnnnnnnnnnn bıktınmı yoksa bızden ................

ay benim kızda sizinkilerden bi farkı yok arkadaşlarını biraz hırpalamış ögretmen rehberlik servisine götürmüş orada nedese begenirsiniz napıyım canım sıkılıyo kardeşim bile yok diyomuş evde de beni bunaltıyo bebeklerini kucagıma getiriyo sen nasıl kadınsın bi çocuga bile bakmıyon o orada aglıyo kalksana altını degiştir o benim kardeşim deyip beni sinir ediyo artık patladım kardeş konusunu aklından çıkar öyle bişe olmucak artık dedim aglamaya başladı gidipde babasına aglasaya birazda onun psikolojisini bozsun ama nerde

SELAAAMMM KIIIZZLLAAAAARRRRRR.....BURDAYIIIIIMMMMsengözlerimebaksanab

NASSINIZ BAKEEEMMMMMkaydirigubbakcemile3:1hug:yerimseniben

MAVİLİİİİMMM canım benim burdayım ,aşkolsun sizden bıkarmıyım hiç aksine çok özledim 2-3 günde..Şeniz

ZEYNOOOMMM gözün aydın canım beniiiiimm..bi prensesin olacakmış Allah izin veririsesositososito:hooray:maşallah diyelim cimcimeye..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canıımm ablaaammm:amiiiinn..Saruboceq:Şeniz

HANDEFECİİİM canım benim gözün aydın seninde bi delikanlı daha yoldaymış..maşallah yiğidimeeRabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...amiiiinn:Saruboceq:Şeniz

BAŞAKCIIMM hoşgeldin canım..Rabbim sanada prensesini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinnn:Saruboceq:Şeniz

BALIIIIIMMMM nassın..bizi bir ay sensiz bırakacan değil mi?:a015::çok üzgünüm:kendini özletme emiii...döndüğünde seni bomba gibi bekliyorum..tabi kiloda değil haaayasakkelimemoral olaraka.s:roflol:Şeniz

ZELİŞİİİMM senin akıntı noldu kesildimi..inşallah senden bu ay güzel haberler alıcaz..amiiinn..Şeniz

CEROOOTTUUMM iyiyim bacıımm benden pek değişik haberler yok valla..öptüm canım benim..Şeniz

SENEMCE,PELİN,SELKİE nickini sayamadığım unuttuğum arkadaşlarım hepinizi çok özledim..kusura bakmayın nickini unuttuğum dostlarıımm..Şeniz

kızlar bu ara pek giremedim..kaynanam ameliyat oldu,oturağında şişlik vardı iltihap onu aldırdı.yarında kayınbabam fıtık ameliyatı olacak..evde durmuyom ,nete giremiyorum canlarııımm..hepinizi çok çok öpüyom Şeniz

belirtilerim de kasıklarım çok ağrıyo ara ara,göğüslerim acyo dün uçları kaşındı tatlı tatlı.. adet belirtilerinede çok benziyo..bakalım hayırlısı.:1rolleyes:

bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler sefalar getirmişler..a.s.inşallah topiğimiz sizlere uğurlu gelir ...amiiinnn....

benimde ikinci hamileligim.lütfen bibirimize dua edelim.

canım benim..öncelikle gözün aydına.s...RAbbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..dualarımız herkesle,hepinizle.:Saruboceq:.sende bizler için dua et olur mu canım benim..hamişlerin duası kabul olurmuş..öptüm canım...ŞenizŞeniz

ebrucum canım çok geçmiş olsun kayınvalide ve kayınpederine allah acil şifalar versin...canım leke daha gelmedi açıkcası pek ümidim yok çünkü hiç belirtim yok ne adet nde hamilelik belirtisi rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.....:Saruboceq:

[FEbrumm gelmişşşş hoşgeldinn canımmm..Dedim bu kız nerelerdee.Canım kaynanana ve kayınpederine geçmiş olsun.Rabbim acil şifaalr versinn ..Kendine iyi bakk inşallahh güzell haberlerr alıcazzz sendenn.Öpüyorum seniii allaha emanet olll çokk özlücemm bendeeONT="Century Gothic"][/FONT]:a015:Şeniz

Allah razı olsun zelişim..amiinn canım..inana ikisinide çok seviyom...hayırlıca iyileşselerdi..canım ama sen diğer düşükte de böyle olmuştunyerimsenibeninşallah hayırlı haberler alırız..şurda ne kaldı..beraber adet tarihlerimiz...:lepi:öptüm canım benim..Şeniz

balıııımm inan seni çok özlüycez..inşallah senin özel mesaj bölümüne hamileyiz diye yazarız:Saruboceq:..haziranda da senden duyarız o kelimeyi inşallah.:Saruboceq:.bak yine söylüyom..şöyle güzelce moral depola gel,aklındaki herşeyi sıfırla yenile emiiiiyerimseniben..öptüm balııımm..kendine iyi bak,Allaha emanet ol bitanem...Şeniz

napıcaz bunlarla biz bilmemki?veletler! :))

aslında bizimde durum aynı ,benim oğlanda ilk etapta pek istemiyordu,bizde istemiyorduk ben 2. çocuğun adını bile andırmıyordum kimseye,ama zaman ilerledikce oğlumun yalnızlığını gördükce dedim olmayacak böyle,2. gerekiyor ,bizimde bir akrabanın kızı oldu,ondan bu yana istiyor,ama doğuncada isticekmi çok merak ediyorum,bana çok düşkün,kıskançlık problemi yaşıcaz gibi geliyor bana.:1rolleyes:

bak sen şuna kızımız eli maşalı desene..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay çok fena bunlar yaa!bazen ne cevap vereceğimi şaşırıyoruz,şimdiki çocuklar herşeyi biliyor valla,bizde bizi leylekler getirdi sanardık bi zamanlarsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Selam kızlarr herkeze hayırlıı günler diliyorumm..Rabbim hepimizee bugünde sağlık,sıhhat ve huzur versin inşallah:Saruboceq:Kızlar artık ayrılık vakti geldii ..Yarın Ailemin yanına bursaya gidiyorum allah izin ederse..1 Ay yokum buralarda ve sizlerii çok özlüycemmmmmmmm..ınşallahh geldiğimde bomba gibi dönerim diye dua ediyorum..Klomenin sayesinde 4 aydr iyice bir dengem bozuldu duygu değişimleri yaşadım..bu tatil bana iyi gelicek inşallahh vücudum güzelce dinlenicek inşallahh..:Saruboceq:Tedavide olan arkadaşlarr Allah yar ve yardımcınız olsunn.Allahım tedavide olanlara kolaylıklar versinn.Ve hayırlı zamanda evlatlarını göndersin inşallahh..Sizlerii sefiyorumm ..ısmini sayamadım herkezin hepinizee kucak dolusu sevgilerr.Kendinize iyi bakın ..Allaha emanet olalım hepimiz..ınşallahh döndüğümde pembe köşedekii hamiş listesinin çoğalmış olduğunu görücemm...by :a015:

güle güle balııımmsenağlamasenağlama:a015::a015:bizde seni seviyozŞenizŞenizhayırlı yolculuklar..:a015::a015::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…