- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.841
benim oğlana yeni başladık daha patene pek beceremesede eğleniyor yaparken. :)) paten ordan alıyoruz,yarım saati 10 tl ama illede yarım saatte çıkarıcaz diye bişey yok ben bir saatte bıraktığım oldu extra bişey ödemedim.aslında bende çok istiyorum ama bende cesaret yok,2 metre yere yayılırımda rezil olurum diye çok korkuyorum. -tatlicadiarzu-olur formları beraber dolduralım,belki sans getiririm sana.yerimseniben götürüz sokarız onları patene bizde bi kahve içeriz onlar kayarken...
Hepinize merhaba...bende bugun araniza katildim ve uzun zamandir 2. bebish icin ugrasanlardanim senağlama.. bi tup kaldi denemedigimiz.. herhalde sira onda...gebislere hayirli dogumlar..dogmuslarada uzun omurler diliyorummmm...
kizlar moralim cok bozuldu simdi test yaptim tek cizgi cikti ama günüme daha 4 gün var iki gündür gögüs uclarim acayip sizliyor heralde bunlar kendimizi kandirmaca hayirlisi olsun bakalim
herkeze ıyı aksamlar kızlar umarım herkez ıyıdır.... sımdı sıze oglumla aramızda gecen bı konusmayı anlatmak ıstıyorum ......gecen gun yanıma geldı oglum anne dedı senı ruyamda gordum hemde hamıleydın bende aaa dedım baska nasıl gordun sonra benım karnım agrıyomus hastaneye gıdıyomusuz ve erkek bebek beklerken kız doguyomus dedı gulduk falan sonra dondu dedıkı bana´ anne sende bı hamıle olamadın halbukı bebek olması ıcın her sart var nıye olmuyokı annesı babası var hatta abısı var senınde kocaman gobısın var {valla kocaman degıl gobısım bıraz var o abartıyo } neden olmuyokı demesın mı sasırdım kaldım onceden hıc kardes lafı bıle etmezdı sımdı sık sık soyluyor ne cevap verecegımı sasırıyorum Allah yavrumu yanlız bırakmasın İnsallah
aayyy ne bilmişmiş öyle o!alkisalkisalkis
iyi seninki sana demiş böyle şeyleri benimki eczaneye girdik geçen gün eczanedeki bayana diyo,annem bebek yapcak benimde kardeşim olcak ama yapamadı hala diye!-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-yerin dibine soktu beni orda,ne dicemi şaşırdım.
zeynepcim liste güzel gidiyor bebişler çogalıyor bakmayın siz bana hamilelik pskolojisi işte bir gün bizimde bebeklerimizin dogdugunuda yazarsın inşallah.
zelişim nasıl ama fıstıgım güzel degilmi teyzesi allah hayırlı yazılar yazzsın nazarlardan korusun sıpayı herkesin evladınıda.
akşam üzeri annem burçinin eşyalarını koymam için hurç getirdi malum beşigimiz daha erken diye yapılmadı annem onları yerleştirirken sordu şimdi kaç aylık oldun tam diye bende 7 aya girdim dedim hemen yüzünde güzel bir tebessüm oluştu o zaman getir çantanı hazırlayayım dedi :1shok: nasıl yani dedim hazır dursun dedi başladık hazırlamaya kadının kalbinimi kırıcam benden hevesli eksikleride belirledi liste yaptırdı en kısa zamanda hazırla gelip koyucam dedi delikafadulden sanki uzaktan geliyor alt tarfı 2 kat üstümde oturuyor ay benide heycanlandırdı sagolsun annem alkisalkisalkis
merhaba aranıza yeni katıldım.bende uzun zamandır 2. bebeğimi istiyorum ama olmuyor.gerçi doktora falanda gitmedim birgün elbet olur diye ama olmadı.Rabbim bütün isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin inşallah
aayyy ne bilmişmiş öyle o!alkisalkisalkis
iyi seninki sana demiş böyle şeyleri benimki eczaneye girdik geçen gün eczanedeki bayana diyo,annem bebek yapcak benimde kardeşim olcak ama yapamadı hala diye!-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-yerin dibine soktu beni orda,ne dicemi şaşırdım.
benimde ikinci hamileligim.lütfen bibirimize dua edelim.
ebrucum canım çok geçmiş olsun kayınvalide ve kayınpederine allah acil şifalar versin...canım leke daha gelmedi açıkcası pek ümidim yok çünkü hiç belirtim yok ne adet nde hamilelik belirtisi rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.....:Saruboceq:
[FEbrumm gelmişşşş hoşgeldinn canımmm..Dedim bu kız nerelerdee.Canım kaynanana ve kayınpederine geçmiş olsun.Rabbim acil şifaalr versinn ..Kendine iyi bakk inşallahh güzell haberlerr alıcazzz sendenn.Öpüyorum seniii allaha emanet olll çokk özlücemm bendeeONT="Century Gothic"][/FONT]:a015:Şeniz
hoşgeldin canım allah çok bekletmesin...
canım moralini bozmak yok hem bu kadar erken çıkmasıda imkansız gibi bişey acele etme hayatım..hem bu ay olmasada daha önümüzde aylar çok dimi canım..
kızlar biz napıçaz bu veletlerle bilmem ..valla artık çocuk kalmadı hepsi bilmiş büyümüş doğuyolar sanki...bende benim oğlanın laflarına yetişemiyorum bazen...
tabiki yazıcaz hayatım listeye doğan bebeklerimizi..onların doğumları ümitlerimizi dahada artırıyor..hepimiz zorlu yolllardan geçtik...allahım diğer arkadaşlarımızıda çok bekletmesin...
annen haklı canım 7 ay dolduysa yaramaz her an yola çıkabilir...yaşlılarda biraz pimpirikli oluyolar...allah hepimize bebeklerini vaktinde kucağına alamayı nasip etsin..
hoşgeldin aramıza canım...allahım tez zamanda sanada nasip etsin...
senınkı de az bılmıs degılmıs hanı ay olsunda kardeslerı bakalım o zaman napıcaklar onceden benımkı hıc ıstemıyodu ne soz etsek hayır dıyodu bu evın tek cocugu benım ve oyle kalmak ıstıyorum baska cocuk gerekmez dıyodu 1 sene once halasının kızı dogunca fıkırlerı bıraz bıraz degısmeye basladı o zamanlar bızde hıc dusunmedıgımız ıcın cocuk yapmayı ısımıze gelıyodu onun soyledıklerı ama sımdı hepımız ıstıyoruz ama galıba bebek bızı ıstemıyo bıturlu gelemıyo artı kısmet dıcez oturcaz .. sevgıler
ay benim kızda sizinkilerden bi farkı yok arkadaşlarını biraz hırpalamış ögretmen rehberlik servisine götürmüş orada nedese begenirsiniz napıyım canım sıkılıyo kardeşim bile yok diyomuş evde de beni bunaltıyo bebeklerini kucagıma getiriyo sen nasıl kadınsın bi çocuga bile bakmıyon o orada aglıyo kalksana altını degiştir o benim kardeşim deyip beni sinir ediyo artık patladım kardeş konusunu aklından çıkar öyle bişe olmucak artık dedim aglamaya başladı gidipde babasına aglasaya birazda onun psikolojisini bozsun ama nerde
günaydın kızlar...ebrucum çok geçmiş olsun canım aile büyüklerine ...inşallah güzel haberler sendende alıcaz bu hafta...[/Q
Allah razı olsun canım ablam..inşallah güzelhaberler verebilirim..göğüslerim çok acıyo,uçları kaşınıyo..acaba diyorum amaaa..pek umudum yok..öptüm canım benim...ŞenizŞeniz
Selam kızlarr herkeze hayırlıı günler diliyorumm..Rabbim hepimizee bugünde sağlık,sıhhat ve huzur versin inşallah:Saruboceq:Kızlar artık ayrılık vakti geldii ..Yarın Ailemin yanına bursaya gidiyorum allah izin ederse..1 Ay yokum buralarda ve sizlerii çok özlüycemmmmmmmm..İnşallahh geldiğimde bomba gibi dönerim diye dua ediyorum..Klomenin sayesinde 4 aydr iyice bir dengem bozuldu duygu değişimleri yaşadım..bu tatil bana iyi gelicek inşallahh vücudum güzelce dinlenicek inşallahh..:Saruboceq:Tedavide olan arkadaşlarr Allah yar ve yardımcınız olsunn.Allahım tedavide olanlara kolaylıklar versinn.Ve hayırlı zamanda evlatlarını göndersin inşallahh..Sizlerii sefiyorumm ..İsmini sayamadım herkezin hepinizee kucak dolusu sevgilerr.Kendinize iyi bakın ..Allaha emanet olalım hepimiz..İnşallahh döndüğümde pembe köşedekii hamiş listesinin çoğalmış olduğunu görücemm...by :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?