- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.821
herkese merhaba,,,,,
uzun zamandır okusamda yazamıyorum inanılmaz bir yoğunluk var bugünlerde arahatladık fırsat buldum bir iyi haftalar dileyeyim dedim....
zeynepcim canım gözünaydın kızımız geliyo desene. benimde geçen hafta 4 lü testim belli oldu temizçıktı allahıma bin şükür veeeee bzie kesin kesin erkek geliyo adınıda koyduk BATU . 2 oğlan annesi olcam. dr. sezeryande 4 e kadar müsaade ediyorus dedi. 3 de kızı bulrusunuz artık dedi:))) eşim şimdiden niyeti bozdu::::::::::)))) ama 2 sene ara vermeniz gerek diyede ekledi: ))))
bakalım hayırlısı:)
bende eşime dedim 2. cideki performansına bağlı yaparım üçü. oturur karşıdan bakarsan unut bana ne kadar yardımcı olursan 3. cüyü garanti edersinnn.... bu arada yeni gelen herkes hoşgelmiş. allah hepimize kolaylık sabır güç versin..... bu forum uğurludur tekden tekden hepiniz tadacaksınız tekrar emin olun azmin elinden bebişler kaçamıyor:)
canım ne güzel testlerin güzel çıkmış..inşallah çok güzel iki tanede gelinin olur...bakarsın biri bizim kız olur:)))))))))
kızlar herkese günaydın ve iyi haftalaarrr....
bu aralar sık giremiyorum nete..işler yoğun..ama tek tek okuyorum varmı bir gelişme diyee..
aramıza yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum ve bize uğur getirmelerini diliyorum öncelikle:))
zeynepciğim bebişin kızmış...dr eğer %100 dediyse kızdır canım..baksana hiç ihtimal vermemiş erkek olmasına..%1 bile değil yani..kızdır o kızz:))) inşallah sağlıkla al canım bebeğini kucağına herşeyden önce...oğlunun saçlarına bittim bu arada:))) japon savaşçılar gibi:)
evet canım:%100 dedi ama ne bileyim oğlumda hemen inanmıştım şimdi inanamıyorum ezelden beri kızlara çok düşkün olduğum için sanırım benim olmaz gibime geliyordu...
bu arada oğlumun saçı deil onlar teyzesi 23 nisanda kafkas oldu oğlum onun şapkası kafasındaki...))))))))
Zeynef ve Handefe canıları gözünüz aydın birinizinki kız diğerinizinki erkekmiş inanılmaz mutlu oldum kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu Cinsiyeti ne olursa olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, İnşallah yüce rabbim benim gibi bekleyenlere de en kısa zamanda tattırır ikinciye bu duyguyu, artık ümitsizliği kapılmaya başladım iyicesenağlamasenağlama ama burası hayırlı gelicek inanıyorum bu yazı çoğumuz bebişlerimiz ile karşılayacağız inşallah, öpüyorum herkesi kızlar ii çalışmalar...
canım benim saolasın ...sakın umutsuzluğa kapılma bak listemizde ne kadar zor hamile kalan kaç kişiyiz...hiçbirimiz kolay kolay hamile kalamadı...o yüzden biraz sabır canım...
selam kızlar ben dünden itibaren rejime başlamış bulunuyorum öyle aç meyil elimde su şişesiyle geziniyorum ortalıktacokacimcoook şöyle 4 5 kilo verebilsem kendimi daha mutlu hissedicem sanıyorum 1,5 ay sonrada eltimin kızının düğünü var şöyle düğünde güzel zayıf görünmek istiyorum....haydi gitsin kilolar:lepi:
banabak bırak şu diyetide bebişine odaklan bakıyım sen kafamı bozma benim::mymeka:
aşkolsun kızlar sizi ziyarete geliyorum bir selam veren yok küstüm işte gelmicem birdaha :a015:
aşkolsun canım sen az geliyosun ama ben sürekli seni takip ediyorum göbişini bile gördüm ..yani aklımdasın canım..her zaman gel aramıza..bu arada kız evladı çok hayırlı olur ne güzel bak senin 2 kızın olacak çok şanslısın bence...
merhaba
nasılsınız?ben iyiyim hala beklemedeyim yarın regl günüm neolur hamişler bizim icin dua edin
inşallah adet olmazsın canım..allahım daha fazla bekletmesin hiçbirinizi...
zeynepcim kızın olacakmış tebrik ederim hayatım allah nazarlardan saklasın sizleri
saol canım benim allahım seninde gönlüne göre versin...
doktorun ultrasonu 3 boyutluysa kesin biliyolar...bide sana %100 demişş..kızdır kızhihoyyythihoyyyt
3 boyutlu deildi canım ama kendindende pek emindi...en baştan beri ben kolay kolay yanılmam deyip duruyodu en son olarakta %100 dedi...inşallah yanılmamıştır...