kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

merhaba arkadaşlar bende ikinci çocuk istiyom benide aranıza alırmısınız 7 yaşında kızım var 3 aydır korunmiyorum martın 12 sinde düşük yaptım son adet tarihim nisanın 7

merhaba arkadaşlar bende ikinci çocuk istiyom benide aranıza alırmısınız 7 yaşında kızım var 3 aydır korunmiyorum martın 12 sinde düşük yaptım son adet tarihim nisanın 7

merhaba cnm hoşgeldin bende bu topikte yeniyim kaydirigubbakcemile5
benimde 8 yaşında kızım var 2. için 2 senedir uğraşıyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun:1hug:

bence hamilesin crazyyyyyyyyyyyyyy
ağzından bal damlıyor hayatım tşk ederim herkes öyle diyor ama sanki regl olacakmışım gibi geliyor
olsun regl olsamda devam bu 2. bebeği yapacağım eninde sonunda
tabiiki allah bilecek yazımda varsa
bu arada hala beklemedeyim gelmedi sivilcemde çıkmadı daha (regl sivilcesi)
kaydirigubbakcemile3
merhaba aranıza yeni katıldım.bende uzun zamandır 2. bebeğimi istiyorum ama olmuyor.gerçi doktora falanda gitmedim birgün elbet olur diye ama olmadı.Rabbim bütün isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin inşallah
hoşgeldin amin allah en kısa zamanda hepimizi sevindirsin
hoşbulduk ve çok geçmiş olsun
iyi yolculuklar gidişin sessiz dönüşün muhteşem olur inşallah

hayatım korkma ben 37 yaşındayım ve bende kaybettiğim bebekte 2li testin sonucu aminosentez önerildi
ama benim dr isterseniz onun yerine 3 boyutlu ultrason çekelim onda da herşey belli olur dedi ve 3 boyutlu çekildi temiz çıkmıştı
bebekte herhangi bir sorun yoktu benim rahim yetersizliğimden kaynaklanan bir nedenle kaybetmiştim
yani 2li teste pek güvenme derim
hayırlısıyla birşey olmayacak

ınşallah ınşallah kızlar ya inanın bana büyük umut oldunuz nasıl dua ediyoruz annem geldi yanıma kıyamam üzülüyoruz ama iyi olacak diyor..Allahım büyüktür inşallah güzel bir sonuç alabilirim bende Salı günü bir doktora daha gidiyoruz bakalım oarada konuşacağız herşeyi hayırlısını diliyorum Rabbimden umarım küçücüğüme hiçbirşey olmaz ..Sizlerede çok ama çok teşekkür ederim umut olduğunuz gülümsettiğiniz için Şeniz :1hug:

xnazox...................................24 Nisan
umutlu22................................26 Nisan
crazybaby..............................28 Nisan
raebzeh...................................1 Mayıs
zeliş82 ...................................1 Mayıs
zeyn77....................................1 Mayıs
diorisimo................................2 Mayıs
güleser1983............................3 Mayıs
rosses...................................7 Mayıs
Hatice alpaslan.......................9 Mayıs
pınar77..................................12 Mayıs
cerot.....................................16 Mayıs
pelin003................................16 Mayıs
zühal....................................16 Mayıs
mawili...................................17 Mayıs
Batuhanım.............................18 Mayıs
secemce...............................19 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
selkie....................................26 Mayıs
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)

szdiker
çikolata86
esterya
vildangel
gülücük
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip

HAMıŞLER

heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM...

merhaba kızlar nasılsınız bakim bugün haydi yoku başka hamile kalan korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalanlara seslenmiyom senelerdir ugraşan emek harcayan arkadaşlara sesleniyom onlarda yanlış anlamasın ama biz bu yold açok emek veriyoz be o bakımdan

canım neyi sorduğunu ben pek anlayamadım ...bende 2 sene sonra kaldım..nasıl kaldığımızımı soruyosun...anlayamadımda...

arkadaşlar ben bugün dayanamadım hcg testi yaptırdım yarın sonucu alıcam inş hamişimdır ğövüslerimin uçları çok aciyo yanyo bide kaşınyo agzımda metalik bi tat var kirpiklerim çok karışık akıntım var eger gebe dilsem bidaha bilirtilere inanmam piskolojim bozulyo

kızlaaarr çok üzgünümsenağlamasenağlamasenağlamahiç beklemediğim anada geldi adetim..bugün birden adet oldum..çok fazla geldi kanamam..ben iltihap falan zannettim..wc ye bi gittim umutlarım yıkıldı..inanın çok üzgünüm:a015::a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamayazarken bile ağlıyacam o kadar üzgün ve de yorgunum kiisenağlamasenağlamaneyse canlarıımm benden ümit yok..sizlerden inşallah güzel haberler alırım inşalah..hepinizi öpüyorum...Şeniz

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

guzelim bence gebesin ve insallahta oylesindir bizi habersiz bırakma oldu mu :)

inşallah hamilesindir canım,

canım benim üzme kendini allah bizlere hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verecek,ümidimizi kesmeyelim biz yeter ki Allah'tan:Saruboceq:.benim doktorumda bir süreiçin hamile kalamayacağımı söyledi kist olduğu için ,bu ay ilaçla adet gördüm,bakalım önümüzdeki ay ne olacak,hamile kalacağımı hiç sanmıyorum ama en azından adetlerim düzelse,:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…