- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.921
inşallah hamilesindir canım,
kızlaaarr çok üzgünümsenağlamasenağlamasenağlamahiç beklemediğim anada geldi adetim..bugün birden adet oldum..çok fazla geldi kanamam..ben iltihap falan zannettim..wc ye bi gittim umutlarım yıkıldı..inanın çok üzgünüm:a015::a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamayazarken bile ağlıyacam o kadar üzgün ve de yorgunum kiisenağlamasenağlamaneyse canlarıımm benden ümit yok..sizlerden inşallah güzel haberler alırım inşalah..hepinizi öpüyorum...Şeniz
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım neyi sorduğunu ben pek anlayamadım ...bende 2 sene sonra kaldım..nasıl kaldığımızımı soruyosun...anlayamadımda...
kızlaaarr çok üzgünümsenağlamasenağlamasenağlamahiç beklemediğim anada geldi adetim..bugün birden adet oldum..çok fazla geldi kanamam..ben iltihap falan zannettim..wc ye bi gittim umutlarım yıkıldı..inanın çok üzgünüm:a015::a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamayazarken bile ağlıyacam o kadar üzgün ve de yorgunum kiisenağlamasenağlamaneyse canlarıımm benden ümit yok..sizlerden inşallah güzel haberler alırım inşalah..hepinizi öpüyorum...Şeniz
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
31 martta ben kurtaj oldum canım gelişmeyen gebelikten
29 gun oldu kurtaj olalı ama halen regl olmadım
bu arada korunmadım da
drun korun demedimi tekrar hamile kalırsan bide rahim bakalım hazırmı acaba keşke druna sorsaydın ben kürtaj oldumda tam 40. gün olmuştum aynı dogumumdaki gibi ama tabi herkezin bünyesi farklı
31 martta ben kurtaj oldum canım gelişmeyen gebelikten
29 gun oldu kurtaj olalı ama halen regl olmadım
bu arada korunmadım da
canım bende 12 marta düşük yaptım kendiliginden düştüsenağlama 4 gün sürdü dokdor korunma dedi korunmadım 28 gün sonra adet oldum nisanın 7 sinde sinir oldum 1 ay koruncam dedim ama canım acaba üstünemi gördüm çünki bilirtilerim var:uhm:
tam oalrak neler canım belirtiler
walla gogus ucları ve kirpikler buyuk belirti
benimde oyle olmustu
walla canım icime hamilesin gibi doguyoır
uff yarın haber alır almaz lutfennn yazzz
:)
pelin napıyon bacım oglun uyudumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?