kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım seni çok özlücez,bol bol gez eglen,dinlen,bomba gibi dön aramıza,benim güzel bursama benden çok selam söyle,bende bursalıyım.bizde seni çok seviyoruz,iyi yolculuklar.:a015:

balım demek yolculuk vakti geldi canım sana özeniyorum vallahi aklını dağıtıp gelicen ne güzel inşallah döndüğünde seni bomba gibi görücez kendine iyi bak canım bizde seni çok özlüyecez yarın kaçta uçucaksın uçağına el sallarım canım çok öpüyom seni güle güle git güle güle gel inşallah....Şeniz

güle güle balııımmsenağlamasenağlama:a015::a015:bizde seni seviyozŞenizŞenizhayırlı yolculuklar..:a015::a015::çok üzgünüm:
Ebrummm saoğlasınn....:a015:ınşalklahh güzell haberlerini alıcamm döndüğümde unutma profile yazmayıı hamiş olursan Şeniz
canım seni çok özlücez,bol bol gez eglen,dinlen,bomba gibi dön aramıza,benim güzel bursama benden çok selam söyle,bende bursalıyım.bizde seni çok seviyoruz,iyi yolculuklar.:a015:
Canım sağolasınn bende sizleri çok özlüycem aklım buralarda kalıcak...Bursaya senden selam söylücemmşutarafagittiŞeniz

Zelişimm canım sağolasın uçak 11:15' kalkıcak allah izin ederse ..Bende sana sallıycammm.hamiş olursna prıfıle yazmayı unutma emi:a015:Şeniz

Balsurat canım güle güle git güle güle gel a.s. a.s.

Canlarım bende dünden beri ağlıyordum şu ikili test sonuçlarım yüzünden amniyosentez vs denildi riskli durum görüldüğü için ama 16 haftalıkken olacakmış..Sizden ricam bizim için dua edin teyzeleri araştırıyorum bilgileniyorum bugün içim daha rahat inşallah hayırlı haberler veririz ama şu 3 haftanın geçip testi olup sonrada sonuçları beklememiz lazım.Hayırlı Allahtan..Hepinizi öpüyoruz a.s.

nazlıcım hakkında hayırlısı olsun..ağlama canım benim:teselli:Şenizinşallah sonuçların güzel çıkacak..burda dua eden teyzeleri varken Allahın izniyle hiçbirşey olmaz..öptüm canım benim..Rabbim yar ve yardımcın olsun..amiiinnn...:Saruboceq::Saruboceq:Şeniz

ballı balsuratım güle güle git güle güle gel canımcım..sen yokken manzaranı ödünç alabilir miyim diyecektim amaa:)) çok şey istedim dimi...öpüyorum seniiii

ebruşum geçmiş olsun kayıpederine ve kayınvalidene..Allah şifa versin canım..onlara şifa, sana bebek versin:)))

nazlıcım canım üzülme rabbim büyük inşallah hiçbişey çıkmıycak hem o amniyosentezi çoğu kişiye yaptırıyolar ama hiçbişey çıkmıyo içini ferah tut canım çok dua edicem sana görüp bakıcaksın bişey olmuycak rabbim yardımcın olsun hem ağlayıp bebişinide üzme annesi....

nazlıcım neden riskli goruldu sen kac yasındasın

Allah razı olsun kızlar esteryacım 33 yaşındayım canım ben 2, bebeğim olacak kan değerlerinden dolayı riskli çıktı 100 2 yani 1/50 testleri yaptıracağım ama amniyosentez vs 16 haftamı beklemem gerekiyor.....Şimdi daha iyiyim ama ara ara yokluyor gözyaşları elimde değil içimi ferah tutuyorum az önce ablamla konuştum oda birşey olmayack diyor annemde oğluşum babasıda herkez herkez kendi içimde ferah ama anlarsınız beni elimde değil düşünmemek endişelenmemek ınşallah zelişim raebzeh canlarım Rabbim duyacak sesimizi :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:

canım bak herkes bişey olmayacağını söylüyor içini ferah tut hem galiba amniyosentezi 30 yaşından büyük olanlara yaptırıyorlar diye biliyorum herşey çok güzel olucak sen hamişliğinin tadını çıkart...

Zelişim elimden geleni yapıyorum yemin ederim durmadanda araştırıyorum senin dediğin gibi birşey çıkmadığını görüyorum inşallah canım birşey çıkmaz bizdede dua ediyorum inceliyorum daha elimden şuan için birşey gelmiyor.İnşallah hayırlısı olacak canım..Sağol Zelişim canım benim çok sağol Şeniz

nazlım boyle naz yapma canım sen Allaha guven bısı cıkmaz ben kac kısıde duydum yok soruın var su test bu test dıye ama gercekten sorun olan pek duymadım canım Allahın ıznı ıle bısı olmaz sevgıler.........

raebzeh canım cok gecmıs olsun Allah acıl acıl sıfalar versın sana da acıl acıl bı evat daha versın hastalara bakıyosun ya onların hurmetıne versın rabbım senle beraber hepımıze versın boylece topıkde patlama olsunkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

balsuratttttttt sana ıyı yolculuklar hayırla gıt hayırla gel........ kız kocayı bırakıp nası gıdıcen 1 ay ayy ben hıc duramıyorum aglaya aglaya kor oluyorum ılk 3 gun ayy canım benım Allah ayırmasın kımseyıde benıde kocısden sevgıler.............

selkıe naptı ablanlar merak ettım senden sonra hemen teyzeme gıttım ve senın ablanın durumunu anlattım onunda 17 yasında oglu var ve bıraz ası genc bıde kız arkadası var dıkkatlı olsun ogluyla konussun dıye odü patladı basımıza gelırse naparız dıye kız arkadası ıle mesajlarını okumus bıgun tesadufen ınanamamıs okuduklarına dıyo ben kac yıllık evlıyım kocama daha ole seyler belkı hıc soylemedım neler neler yazmıs kız e bızımkı de karsılık vermıs sımdı konuscak ogluyla bı yolunu bulup da valla kucukken cocukların sorunları hıc bısıymıs meger bulug cagları feleket zor teyzem de yengemde kan kusuyolar onun oglu da 15 yasında mahvoldular resmen sımdı ıkısıde psıkologa goturecekler belkı cozum olur dıye Allah yardım etsın....... ayy cenem dustu gıtmem lazım okula bı bakıp cıkacaktım guya ama gıdemıyom hadı herkese ıyı gunler...........................

İnşallah mawilim inanın bunları duydukça içim ferahlıyor..Bende dua ediyorum hep içimden canım inşallah Rabbim duyar sesimizi bizede hayırlı haberler nasip eder..Çok çok öperim tşkler a.s. a.s. a.s.

Hepinize merhaba...bende bugun araniza katildim ve uzun zamandir 2. bebish icin ugrasanlardanim senağlama.. bi tup kaldi denemedigimiz.. herhalde sira onda...gebislere hayirli dogumlar..dogmuslarada uzun omurler diliyorummmm...
hoşgeldi armıza bende 2. için uğraşanlardanım inşallah yakın zaman hayırlı haberler alırız:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…