- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.861
Selam kızlarr herkeze hayırlıı günler diliyorumm..Rabbim hepimizee bugünde sağlık,sıhhat ve huzur versin inşallah:Saruboceq:Kızlar artık ayrılık vakti geldii ..Yarın Ailemin yanına bursaya gidiyorum allah izin ederse..1 Ay yokum buralarda ve sizlerii çok özlüycemmmmmmmm..İnşallahh geldiğimde bomba gibi dönerim diye dua ediyorum..Klomenin sayesinde 4 aydr iyice bir dengem bozuldu duygu değişimleri yaşadım..bu tatil bana iyi gelicek inşallahh vücudum güzelce dinlenicek inşallahh..:Saruboceq:Tedavide olan arkadaşlarr Allah yar ve yardımcınız olsunn.Allahım tedavide olanlara kolaylıklar versinn.Ve hayırlı zamanda evlatlarını göndersin inşallahh..Sizlerii sefiyorumm ..İsmini sayamadım herkezin hepinizee kucak dolusu sevgilerr.Kendinize iyi bakın ..Allaha emanet olalım hepimiz..İnşallahh döndüğümde pembe köşedekii hamiş listesinin çoğalmış olduğunu görücemm...by :a015:
Selam kızlarr herkeze hayırlıı günler diliyorumm..Rabbim hepimizee bugünde sağlık,sıhhat ve huzur versin inşallah:Saruboceq:Kızlar artık ayrılık vakti geldii ..Yarın Ailemin yanına bursaya gidiyorum allah izin ederse..1 Ay yokum buralarda ve sizlerii çok özlüycemmmmmmmm..İnşallahh geldiğimde bomba gibi dönerim diye dua ediyorum..Klomenin sayesinde 4 aydr iyice bir dengem bozuldu duygu değişimleri yaşadım..bu tatil bana iyi gelicek inşallahh vücudum güzelce dinlenicek inşallahh..:Saruboceq:Tedavide olan arkadaşlarr Allah yar ve yardımcınız olsunn.Allahım tedavide olanlara kolaylıklar versinn.Ve hayırlı zamanda evlatlarını göndersin inşallahh..Sizlerii sefiyorumm ..İsmini sayamadım herkezin hepinizee kucak dolusu sevgilerr.Kendinize iyi bakın ..Allaha emanet olalım hepimiz..İnşallahh döndüğümde pembe köşedekii hamiş listesinin çoğalmış olduğunu görücemm...by :a015:
Ebrummm saoğlasınn....:a015:ınşalklahh güzell haberlerini alıcamm döndüğümde unutma profile yazmayıı hamiş olursan Şenizgüle güle balııımmsenağlamasenağlama:a015::a015:bizde seni seviyozŞenizŞenizhayırlı yolculuklar..:a015::a015::çok üzgünüm:
Canım sağolasınn bende sizleri çok özlüycem aklım buralarda kalıcak...Bursaya senden selam söylücemmşutarafagittiŞenizcanım seni çok özlücez,bol bol gez eglen,dinlen,bomba gibi dön aramıza,benim güzel bursama benden çok selam söyle,bende bursalıyım.bizde seni çok seviyoruz,iyi yolculuklar.:a015:
balım demek yolculuk vakti geldi canım sana özeniyorum vallahi aklını dağıtıp gelicen ne güzel inşallah döndüğünde seni bomba gibi görücez kendine iyi bak canım bizde seni çok özlüyecez yarın kaçta uçucaksın uçağına el sallarım canım çok öpüyom seni güle güle git güle güle gel inşallah....Şeniz
Balsurat canım güle güle git güle güle gel a.s. a.s.
Canlarım bende dünden beri ağlıyordum şu ikili test sonuçlarım yüzünden amniyosentez vs denildi riskli durum görüldüğü için ama 16 haftalıkken olacakmış..Sizden ricam bizim için dua edin teyzeleri araştırıyorum bilgileniyorum bugün içim daha rahat inşallah hayırlı haberler veririz ama şu 3 haftanın geçip testi olup sonrada sonuçları beklememiz lazım.Hayırlı Allahtan..Hepinizi öpüyoruz a.s.
canım ne güzel testlerin güzel çıkmış..inşallah çok güzel iki tanede gelinin olur...bakarsın biri bizim kız olur:)))))))))
kızlar herkese günaydın ve iyi haftalaarrr....
bu aralar sık giremiyorum nete..işler yoğun..ama tek tek okuyorum varmı bir gelişme diyee..
aramıza yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum ve bize uğur getirmelerini diliyorum öncelikle:))
zeynepciğim bebişin kızmış...dr eğer %100 dediyse kızdır canım..baksana hiç ihtimal vermemiş erkek olmasına..%1 bile değil yani..kızdır o kızz:))) inşallah sağlıkla al canım bebeğini kucağına herşeyden önce...oğlunun saçlarına bittim bu arada:))) japon savaşçılar gibi:)
evet canım:%100 dedi ama ne bileyim oğlumda hemen inanmıştım şimdi inanamıyorum ezelden beri kızlara çok düşkün olduğum için sanırım benim olmaz gibime geliyordu...
bu arada oğlumun saçı deil onlar teyzesi 23 nisanda kafkas oldu oğlum onun şapkası kafasındaki...))))))))
canım benim saolasın ...sakın umutsuzluğa kapılma bak listemizde ne kadar zor hamile kalan kaç kişiyiz...hiçbirimiz kolay kolay hamile kalamadı...o yüzden biraz sabır canım...
banabak bırak şu diyetide bebişine odaklan bakıyım sen kafamı bozma benim::mymeka:
aşkolsun canım sen az geliyosun ama ben sürekli seni takip ediyorum göbişini bile gördüm ..yani aklımdasın canım..her zaman gel aramıza..bu arada kız evladı çok hayırlı olur ne güzel bak senin 2 kızın olacak çok şanslısın bence...
inşallah adet olmazsın canım..allahım daha fazla bekletmesin hiçbirinizi...
saol canım benim allahım seninde gönlüne göre versin...
3 boyutlu deildi canım ama kendindende pek emindi...en baştan beri ben kolay kolay yanılmam deyip duruyodu en son olarakta %100 dedi...inşallah yanılmamıştır...
:)))))))))))))))) ay çok güldümmm..ilahi zeynepcim...o kadar çok saça benziyor ki..dedim herhalde jöleleyip şekil verilmiş..bende ilkokulda kafkas da oynamıştım kalpakları vardı çocukların kocaman kocaman...pek kibarmış oğluşunun şapkası..
arkadaslar bu carsamba ve persembe oglumun okulunda kermesımız var herkez davetlımdır cok guzel ve uygun seyler var buyrun bakın yolunuz duserse maltepe gökyüzü kolejı deyız hekezı beklerım........sevgıler
ankara için özel servis varmı mawili..bayılırım kermeslere:)))
Balsurat canım güle güle git güle güle gel a.s. a.s.
Canlarım bende dünden beri ağlıyordum şu ikili test sonuçlarım yüzünden amniyosentez vs denildi riskli durum görüldüğü için ama 16 haftalıkken olacakmış..Sizden ricam bizim için dua edin teyzeleri araştırıyorum bilgileniyorum bugün içim daha rahat inşallah hayırlı haberler veririz ama şu 3 haftanın geçip testi olup sonrada sonuçları beklememiz lazım.Hayırlı Allahtan..Hepinizi öpüyoruz a.s.
nazlıcım hakkında hayırlısı olsun..ağlama canım benim:teselli:Şenizinşallah sonuçların güzel çıkacak..burda dua eden teyzeleri varken Allahın izniyle hiçbirşey olmaz..öptüm canım benim..Rabbim yar ve yardımcın olsun..amiiinnn...:Saruboceq::Saruboceq:Şeniz
nazlıcım neden riskli goruldu sen kac yasındasın
nazlıcım canım üzülme rabbim büyük inşallah hiçbişey çıkmıycak hem o amniyosentezi çoğu kişiye yaptırıyolar ama hiçbişey çıkmıyo içini ferah tut canım çok dua edicem sana görüp bakıcaksın bişey olmuycak rabbim yardımcın olsun hem ağlayıp bebişinide üzme annesi....
Allah razı olsun kızlar esteryacım 33 yaşındayım canım ben 2, bebeğim olacak kan değerlerinden dolayı riskli çıktı 100 2 yani 1/50 testleri yaptıracağım ama amniyosentez vs 16 haftamı beklemem gerekiyor.....Şimdi daha iyiyim ama ara ara yokluyor gözyaşları elimde değil içimi ferah tutuyorum az önce ablamla konuştum oda birşey olmayack diyor annemde oğluşum babasıda herkez herkez kendi içimde ferah ama anlarsın beni elimde değil düşünmemek endişelenmemek İnşallah zelişim raebzeh canlarım Rabbim duyacak sesimizi :Saruboceq: :Saruboceq:
canım bak herkes bişey olmayacağını söylüyor içini ferah tut hem galiba amniyosentezi 30 yaşından büyük olanlara yaptırıyorlar diye biliyorum herşey çok güzel olucak sen hamişliğinin tadını çıkart...
canım ne güzel testlerin güzel çıkmış..inşallah çok güzel iki tanede gelinin olur...bakarsın biri bizim kız olur:)))))))))
:)))))))))))))))) ay çok güldümmm..ilahi zeynepcim...o kadar çok saça benziyor ki..dedim herhalde jöleleyip şekil verilmiş..bende ilkokulda kafkas da oynamıştım kalpakları vardı çocukların kocaman kocaman...pek kibarmış oğluşunun şapkası..
ankara için özel servis varmı mawili..bayılırım kermeslere:)))
ay malesef canım be ne guzel olur sızden bırısı gelse cok sevınırım valla gelen olursa merve dıye sorsunlar gelmeyı dusundugun ıcın bıle tesekkur ederım sevgıler.........
Zelişim elimden geleni yapıyorum yemin ederim durmadanda araştırıyorum senin dediğin gibi birşey çıkmadığını görüyorum inşallah canım birşey çıkmaz bizdede dua ediyorum inceliyorum daha elimden şuan için birşey gelmiyor.İnşallah hayırlısı olacak canım..Sağol Zelişim canım benim çok sağol Şeniz
nazlım boyle naz yapma canım sen Allaha guven bısı cıkmaz ben kac kısıde duydum yok soruın var su test bu test dıye ama gercekten sorun olan pek duymadım canım Allahın ıznı ıle bısı olmaz sevgıler.........
hoşgeldi armıza bende 2. için uğraşanlardanım inşallah yakın zaman hayırlı haberler alırız:ecrin_bebek:Hepinize merhaba...bende bugun araniza katildim ve uzun zamandir 2. bebish icin ugrasanlardanim senağlama.. bi tup kaldi denemedigimiz.. herhalde sira onda...gebislere hayirli dogumlar..dogmuslarada uzun omurler diliyorummmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?