E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #6.301
:teytey:Canımm şimdii belkide yumoşlarını görüyorsundurr:dance:Canımmm inşaşllh güzelce gelişti ve çatlıcakk.Sonrada gelsin çalışmalarr:jeyyar:Sonrada bebek müjdesii alıcaz inşallahh sendenn.Dualarınn seninle canımm Allaha emaneeeet oll:Saruboceq::Saruboceq:selam kızlaaarrr.a.s.a.s..bugün öğleden sonra dr da randevum var..inşallah:Saruboceq: yumurta büyümüştür hemen de iğnemi dr um kendisi vurur hayırlısıyla..amiiinn...duıalarınıza ihtiyacım var canlarıııııımmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:..öptüm kızlaaarrr.ŞenizŞenizŞeniz.
Canıım ama su ile içtiğim ayy 4 yumoşum olmuştuu..Bence 20 klomene 1 yumoş çok az bende pko var ondan böyleyim.Sağlıklı bir kadın 20 klomen içerse bilmiyorum 5-6 yumoşu olur:jeyyar:naniknanikcanım bence klomenle 1 yumurta normal..bende hiç bi sorun yok ama gonaphane hap kullandığım zaman 1 bazen 2yumurta oluşuyodu..aşılama yaptırdığım ay gonal f iğne kullanmıştım ozaman 6 yumurta oluşmuştu..senin aşılamayı haplamı yapmışlardı..çünkü iğneyle daha iyi sonuç veriyo biliyorumm...bence inşaallah gerek kalmaz ama bir dahaki aşılamanı iğneyle yaptırr
ebrucum maşallah yumoşun güzel büyüdü inşallah bu ay senden güzel haberler alırız....
kız allah seni ne etmeye sütle klomen haa.:roflol:..neyse canım zararın neresinden dönersen kardır amman sakın bidaha sütle içiyim deme...
kızzz delüüüümmmmmlaelaelaelaelae:roflol::roflol:durup durupta tam aşılama yaptığın ay mı sütle içip deneme yaptın yaww:mymeka:kız allah iyiyliğini versin emiiii...kaydirigubbakcemile3evet bence de bu sefer suyla iç hapını..demek hapı kullanıcan yeni eve dönücen hee oleeeeyyyhihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:öptüm balıııımmmmm....ŞenizŞeniz
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: