kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

slm arkadaşlar benim hamilelik çok kötü geçiyo ya ne yesem 10 dk sonra lavobadayım hep yatıyorum başımı kaldıramıyorum napacam bilmiyorum kısa zamanda gecer inşallah..

geçmiş olsun canımm..üzülme yaw kalp krizi geçiren illa felç olacak diye bişey yok...bu sebebten felç olan hiç duymadımm..aklına kötü şeyler getirme...bide arbamı aldınız yazını görmedimm hayırlı olsunn...arabanın içi bebişlerle dolsunnkaydirigubbakcemile3/COLOR]

ohhhhh yumurta tamamm hihoyyythihoyyythihoyyyt şimdi iş size düşüyoo...bol bol çalışınnnkaydirigubbakcemile inşaallah güzel haaberlerini alcaz bu ayy...

kızlar bu arada söylemeyi unuttum ..ben bu ay bal+çörekotu+tarçın karışımı kullandımm...galiba ondan benim yumurta kocaman olup catır catır catladııı..tavsiye ediyorumm..pko lulardada çok işe yarıyomuşş...ben bu ay yine denicem ..acayip ovulasyon kanamam olursa karışım gerçekten işe yarıyo dicemm..yani test edip onaylıcamm.:1closedeyes:..kendimi sizler için bi kobay olarak kullanmaya razıyımm..:1ninca:hepinizi seviyorummmmmm:jeyyar:

:jeyyar: Evet canım benim tarafımdanda 4 aydır test edilip onaylandı bu karışım:jeyyar:

Canım çokk güzel hadii hayırlısı olsun yumoşlar gelişmişşşimdi sıradaa allahım ol demesii kaldıı.inşllahh bu ay gelicek bebeğin:Saruboceq:

kızlaaarr nasılsınız canlarııımm.Şeniz.hani batuhanım nerdesin sonuç ne hamile misin?:uhm:aayyy merakla açtım valla neti...hakkında hayırlısı olsun bitanem..:Saruboceq:

benim de bi yumoşum 15mm olmuşhihoyyythihoyyyt..dr um p.tesi tekrar çağırdı..drum .belki yumoşum büyürse o gün iğnemi dr um vurur.dr um belki p.tesi 18 mm olur dedi...inşallah bu ay tutar hayırlısıyla..amiiiinnn:Saruboceq:..öptüm canlarıımmmŞeniz
...

[Kızlar ben çok delüyümm valla yaaa birkeredaha onayladım..Olsunn denemiş oldumm tecrube edinmiş oldum ne yapalım hahaha..
Ben ilk 2 ay klomeni su ile beraber içiyordum yazmıştım.sonra bulantılar başlayınca annem sütle iç dedi .sonraki 2 ayda süt ile içincee son ay 20 klomene ragmen 1 yumoş gelişmiştiii..Sitede arkadaşla başka bir topikte konuşurken süt ile alındığı zaman ilacın etkisi azalırmışş.Gelde şimdi ağlayımmı güleyimmii2 aylık tedavi havaya uçtu desene ballHemde aşılama olduğum aydıı hahaha.sırnaşık şey:roflol:dr söylucemmm evime döndüğümm zaman.haftaya tekrar klomeen başlıcam bakalım su ile deneme yapalım ne olcak..Deneme tahtası oldum resmen.Deneyy ball ehuehu.Ben bir kısır döngüyüm.Hamile kalamamakta bir ayrıcalıktır:jeyyar:/COLOR]
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bALSURATI kaybettiniz el fatiha :roflol:

kızzz delüüüümmmmmlaelaelaelaelae:roflol::roflol:durup durupta tam aşılama yaptığın ay mı sütle içip deneme yaptın yaww:mymeka:kız allah iyiyliğini versin emiiii...kaydirigubbakcemile3evet bence de bu sefer suyla iç hapını..demek hapı kullanıcan yeni eve dönücen hee oleeeeyyyhihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:öptüm balıııımmmmm....ŞenizŞeniz

canım bence klomenle 1 yumurta normal..bende hiç bi sorun yok ama gonaphane hap kullandığım zaman 1 bazen 2yumurta oluşuyodu..aşılama yaptırdığım ay gonal f iğne kullanmıştım ozaman 6 yumurta oluşmuştu..senin aşılamayı haplamı yapmışlardı..çünkü iğneyle daha iyi sonuç veriyo biliyorumm...bence inşaallah gerek kalmaz ama bir dahaki aşılamanı iğneyle yaptırr

zeynep beni listeden silebilirsin .artık ikinci çocuk hayalim ve idealim bitmiştir.
k

zeynep beni listeden silebilirsin .artık ikinci çocuk hayalim ve idealim bitmiştir.
k

canım...seni o kadar iyi anlıyorum ki inan ne söyleyeceğimi bilmiyorum ama rabbim inşallah beklemediğin bir anda sürprizini yapar sana ama öyle veda eder gibide yok,bizden ayrılamazsın...

ebrucum maşallah yumoşun güzel büyüdü inşallah bu ay senden güzel haberler alırız....

kız allah seni ne etmeye sütle klomen haa.:roflol:..neyse canım zararın neresinden dönersen kardır amman sakın bidaha sütle içiyim deme...

canım...seni o kadar iyi anlıyorum ki inan ne söyleyeceğimi bilmiyorum ama rabbim inşallah beklemediğin bir anda sürprizini yapar sana ama öyle veda eder gibide yok,bizden ayrılamazsın...

canım benim çok sağol
ama artık üzülmek vebeklemek istemiyorum.allah senden razı olsun.:teselli:

betrcim niye böyle yapıyosun canım..lütfen kendinide bizide üzme...bide bakmışsın hiç beklemediğin anda gelmiş meleğin kollarına...sakın aramızdan ayrılma...seni her zaman görmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…